Να φτάσετε στη Φιλαδέλφεια

Φιλαδέλφεια Ταξιδέψτε με αέρα, αυτοκίνητο, τρένο και λεωφορείο

Η Φιλαδέλφεια είναι μια εξαιρετικά προσιτή πόλη στην ανατολική ακτή. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε εδώ αεροπορικώς, με αυτοκίνητο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μέσα σε μόλις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από την Ουάσιγκτον, DC και δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη.

Ταξιδεύοντας στη Φιλαδέλφεια με αυτοκίνητο

Η Φιλαδέλφεια είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Συνδέεται με αρκετούς μεγάλους αυτοκινητόδρομους, όπως το PA Turnpike (I-276), το I-76, το I-476, το I-95, το US 1 και το New Jersey Turnpike.

I-676 είναι το τμήμα του I-76 που περνάει από το κέντρο City και συνεχίζει πέρα ​​από τη γέφυρα του Ben Franklin στο New Jersey. Η γέφυρα του Walt Whitman και η γέφυρα Tacony-Palmyra συνδέουν επίσης τη Φιλαδέλφεια με το New Jersey. Τα συνηθισμένα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να βρεθούν στο αεροδρόμιο ή στο κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Avis, Hertz και Enterprise.

Ταξιδεύοντας στη Φιλαδέλφεια με τρένο

Η Φιλαδέλφεια είναι από καιρό ένα κέντρο για τον σιδηρόδρομο της Πενσυλβανίας και τον σιδηρόδρομο ανάγνωσης. Σήμερα, η Φιλαδέλφεια είναι ένα κέντρο της Amtrak. Ο σταθμός αποτελεί κύρια στάση στη διαδρομή Βορειοανατολικού Διαδρόμου Ουάσινγκτον-Βοστόνη και το διάδρομο Keystone, το οποίο συνδέεται με το Harrisburg και το Πίτσμπουργκ. Προσφέρει επίσης άμεση σύνδεση με το Atlantic City, το Σικάγο και πολλές άλλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Όλα τα τρένα που ταξιδεύουν έξω από την πόλη αναχωρούν και φτάνουν στον σταθμό 30th Street της Amtrak στην οδό 30th και JFK Boulevard. Το τρένο είναι η πιο ευχάριστη, αλλά και πιο ακριβή, μέθοδος δημόσιων συγκοινωνιών σε κοντινές πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το DC, παρόλο που ο ιστότοπος προσφέρει συχνά ειδικές προσφορές και υπάρχουν εκπτώσεις για ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ταξιδεύοντας στη Φιλαδέλφεια από το περιφερειακό σιδηρόδρομο

Η Αρχή Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσυλβανίας, ή SEPTA, έχει περιφερειακές γραμμές που εξυπηρετούν τα προάστια της Φιλαδέλφειας. Συνδέεται επίσης με το New Jersey Transit στο Trenton, το οποίο συνεχίζει να Newark, New Jersey και Νέα Υόρκη. Το Regional Rail εκτείνεται επίσης νότια της πόλης στο Wilmington, Delaware.

Ταξιδεύοντας με λεωφορείο στη Φιλαδέλφεια

Ο τερματικός σταθμός λεωφορείων Greyhound προσφέρει άμεση και υπηρεσία εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα.

Τα λεωφορεία NJ Transit ταξιδεύουν μεταξύ Φιλαδέλφειας και Νότιας Τζέρσεϋ, συμπεριλαμβανομένης της ακτής του Τζέρσεϋ μέχρι το ακρωτήριο May στο νοτιότερο άκρο.

Το SEPTA, εκτός από την παροχή εκτεταμένης τοπικής υπηρεσίας, προσφέρει επίσης υπηρεσίες σε ορισμένα μέρη της νοτιοανατολικής Πενσυλβανίας.

Ταξιδεύοντας στην Φιλαδέλφεια από τον αέρα

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας απέχει περίπου 7 μίλια από το κέντρο της πόλης. Προσφέρει συχνά υπηρεσίες για περισσότερες από 25 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και αρκετές αεροπορικές εταιρείες με έκπτωση. Είναι ένας σημαντικός κόμβος για την Southwest Airlines που προσφέρει καθημερινά πτήσεις από τη Φιλαδέλφεια σε πολλές πόλεις όπως το Σικάγο, το Λας Βέγκας, το Ορλάντο, το Φοίνιξ, το Πρόβιντενς και την Τάμπα. Έχουν υπάρξει εκατομμύρια δολάρια σε έργα ανακαίνισης κατά την τελευταία δεκαετία που έχουν οδηγήσει σε πολύ καλύτερη εμπειρία αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένου του Marketplace με περισσότερα από 150 εθνικά και τοπικά καταστήματα που προσφέρουν φαγητό, ποτά και εμπορεύματα.

Εναλλακτικά Αεροδρόμια

Αυτά τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν τη Νιούαρκ Διεθνές (Newark, NJ, 85 μίλια), τη Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον Διεθνές (Βαλτιμόρη, MD, 109 μίλια), JFK International (Τζαμάικα, Νέα Υόρκη, 105 μίλια), La Guardia (Flushing, NY, 105 μίλια) Διεθνές Αεροδρόμιο Ατλάντικ Σίτυ (Atlantic City, NJ, 55 μίλια).

Θα βρείτε συχνά τις καλύτερες τιμές εισερχόμενοι κατευθείαν στη Φιλαδέλφεια, ειδικά όταν υπολογίζετε το χρόνο και τα χρήματα που ταξιδεύετε από τα άλλα αεροδρόμια, αλλά μπορεί να αξίζει να διερευνήσετε αεροπορικές πτήσεις από κοντινές πόλεις σε ορισμένους προορισμούς.

Από και προς το Αεροδρόμιο

Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εύκολη στην περιφερειακή σιδηροδρομική γραμμή του SEPTA Airport. Συνδέει απευθείας το αεροδρόμιο με το κέντρο της πόλης. Εκτελείται κάθε 30 λεπτά καθημερινά από τις 5 π.μ. έως τα μεσάνυχτα και συνδέεται με άλλες σιδηροδρομικές γραμμές που μπορούν να σας μεταφέρουν σχεδόν παντού στην πόλη και τα κοντινά προάστια. Τα ταξί χρεώνουν ένα κατ 'αποκοπή ποσοστό περίπου 30 δολαρίων για το ταξίδι από και προς το Κέντρο City από το αεροδρόμιο και πάντα περιμένουν λίγο έξω από την περιοχή των αποσκευών.