Εμπορικά κέντρα στο κέντρο της πόλης Φιλαδέλφεια

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στην αστική ζωή και την προαστιακή άνεση των αγορών σε ένα εμπορικό κέντρο. Αυτά τα τρία εσωτερικά εμπορικά κέντρα βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο Centre City. Αυτά ποικίλλουν από μικρά και αναβαθμισμένα, μέχρι και στη γη και φυσικά, αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ, μπορείτε πάντα να φύγετε από την πόλη για ένα από τα πολλά κοντινά προαστιακά εμπορικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του King του Prussia Mall, του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου σε ολόκληρη την ανατολική ακτή.

Γκαλερί στην Αγορά Ανατολή

Market Street μεταξύ 9ου και 12ου δρόμου

Η Πινακοθήκη στην Market East εκτείνεται σε τρία τετράγωνα πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό Market East. Διαθέτει σχεδόν 200 καταστήματα σε τέσσερα επίπεδα, καθώς και ένα δικαστήριο τροφίμων, γυμναστήριο και μια αγορά ψαριών. Αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα εσωτερικά εμπορικά κέντρα του Centre City και φιλοξενεί τα πιο προσιτά καταστήματα των τριών, όπως το Foot Locker, το Old Navy, το K-Mart και το Burlington Coat Factory. Υπάρχουν επίσης πωλητές που πωλούν ψεκασμό βαμμένα T-shirts, ρολόγια, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και τα τρόφιμα. Ενώ είναι συχνά γεμάτο και δυνατά, η Γκαλερί είναι ένα βολικό μέρος για να ψωνίσετε, ειδικά με την περιφερειακή σιδηροδρομική γραμμή κάτω από το εμπορικό κέντρο.

Τα καταστήματα στο Bellevue

200 S. Broad St.

Το αίθριο του χρυσού και του μαρμάρου αυτού του μικρού εμπορικού κέντρου στην καρδιά της λεωφόρου των Τεχνών στάζει με κομψότητα. Το εμπορικό κέντρο είναι μέρος της Bellevue, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Εάν το πορτοφόλι σας είναι λιπαρό, σταματήστε στη Nicole Miller για κοκτέιλ και Tiffany & Co.

για κοσμήματα να πάει μαζί του. Ή επισκεφθείτε Polo Ralph Lauren και Williams-Sonoma. Υπάρχει ένα δικαστήριο τροφίμων χαμηλότερου επιπέδου και ένα Starbucks στο κύριο επίπεδο.

Τα καταστήματα στο Liberty Place

1625 Καστανιά

Ανάμεσα στην κομψότητα των καταστημάτων στο Bellevue και την πλούσια γκρεμίσια γκαλερί, το Shops at Liberty Place προσφέρει μια ακόμα εσωτερική εμπειρία αστικού εμπορικού κέντρου.

Αυτό είναι επίσης μεταξύ των δύο από την άποψη του μεγέθους. Το κεντρικό αίθριο καλύπτεται από οροφή από τρούλο με τρούλο, προσφέροντας έναν φωτεινό και ανοιχτό χώρο για αγορές και καταστήματα που περιβάλλουν το κέντρο και εκτείνονται κατά μήκος διαδρόμων σε δύο ορόφους. Μέρος ενός από τους μεγαλύτερους ουρανοξύστες της πόλης με ατέλειωτους ορόφους των γραφείων πάνω, το δικαστήριο τροφίμων μια δημοφιλής στάση για τις επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης που στο μεσημέρι. Θα βρείτε καταστήματα ειδών ένδυσης όπως η Express, το J. Crew και τα μάρκα Victoria's Secret, τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς Aveda, Bath & Body Works και το Body Shop, καταστήματα παπουτσιών Easy Spirit, Aldo και Florsheim Shoes.