Φιλαδέλφεια Gay Bathhouses και Sex Clubs Οδηγός

Με ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλή γκέι πληθυσμούς στη χώρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πόλη της αδελφικής αγάπης έχει ένα ζευγάρι gay bathhouses, και τα δύο βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, κοντά σε πολλά ξενοδοχεία καθώς και τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ στη Φιλαδέλφεια .

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές γκέι λουτρό στην πόλη, το γυμναστήριο Sansom Street (2020 Sansom St., 267-330-0151) βρίσκεται στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, αλλά στη δυτική πλευρά του, περίπου δύο τετράγωνα βορειοδυτικά της υπέροχης Rittenhouse Square και περίπου ένα 10 με 15 λεπτά με τα πόδια δυτικά της Gayborhood - είναι μια ασφαλής περιοχή και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα από τη μια περιοχή στην άλλη.

Η πολυεπίπεδη λέσχη έχει ένα ζευγάρι σκάλες και αρκετές περιοχές που ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα και φετίχ, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου προπόνησης αξιοπρεπούς μεγέθους, μιας αίθουσας βίντεο που δείχνει ενήλικες ταινίες που είναι δημοφιλείς για ομαδικό παιχνίδι, αίθουσα συσκέψεων, υπαίθριο χώρο με τραπέζια και καρέκλες, στεγνή σάουνα και αίθουσα κρεβατιών. Το Sansom Street Gym προσφέρει ευέλικτη τιμολόγηση, ανάλογα με το πότε θα έρθετε, με κάθε είδους ειδικές προσφορές καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (εκπτώσεις αργά το βράδυ στις καθημερινές, ημερήσιες προσφορές για "επιχειρηματίες" κ.ο.κ. επισκεφθείτε (ή $ 30 για τρεις μήνες), και θυρίδες ξεκινούν από $ 18.

Επισκεφτείτε τον Οδηγό Gay της Φιλαδέλφειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να δείτε και να κάνετε στην πόλη της αδελφικής αγάπης.

Μόλις τρεις πόρτες κάτω, οι ίδιοι ιδιοκτήτες λειτουργούν επίσης το μόνο θεατρικό γκέι-ενήλικο θέατρο στη Φιλαδέλφεια, το Adonis Cinema (2026 Sansom St., 215-557-9319), το οποίο όπως το Sansom Street Gym είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο.

Στον κινηματογράφο, υπάρχουν τρία θέατρα που δείχνουν γκέι πορνό, και τα παιδιά μπορούν επίσης να ανακατευτούν και να μπουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό για τους voyeurs και τους εκθεσιαστές - κάτω από τη σκάλα στο Sansom Street Gym, ένα παράθυρο προβολής επιτρέπει στους τύπους να δουν στο παρακείμενο θέατρο Adonis.

Βρίσκεται στην καρδιά της Gayborhood, στην οδό Chancellor Street, ακριβώς δίπλα στους ομοφυλόφιλους συλλόγους Voyeur και Woody's , το πολυπόθητο Club Philadelphia (1220 καγκελάριος St., 215-735-7671) - που συνήθως αναφέρεται ως "Club Philly" - είναι η πιο συμπαγής από τις σάουνες των ομοφυλόφιλων ανδρών της πόλης.

Βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτίριο redbrick και συνολικά τείνει να σχεδιάσει ένα παλιότερο πλήθος από παιδιά. Καλά διατηρημένο και καθαρό, με ένα μικρό γυμναστήριο και καφετέρια, σφεντόνα και αίθουσες παιχνιδιού στο υπόγειο, καθώς και ένα μικρό υπαίθριο κατάστρωμα που είναι μια φιλόξενη ανέσεις στις ζεστές μέρες, το Club Philly βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πιο δημοφιλές γκέι γυμναστήριο της πόλης, το 12ο Γυμναστήριο δρόμου. Το τελευταίο δεν είναι ένα σημείο σύνδεσης, αλλά έχει μια σημαντική μετάβαση στην ομοφυλοφιλική κοινότητα και δεν είναι ανήκουστο για τους τύπους που κρουαζιέρονται ο ένας τον άλλον εκεί για να βγάλουν μέρος στο Club Philadelphia για να γνωρίσουν καλύτερα το ένα το άλλο. Μια επίσκεψη εδώ θα σας καθοδηγήσει πίσω 10 δολάρια για μια ημέρα πέρασμα (μηνιαία και ετήσια μέλη είναι επίσης διαθέσιμα), και οι τιμές των ντουλαπιών ξεκινούν γύρω στα $ 20 με μικρούς χώρους που τρέχουν μόλις $ 28.

Επειδή το Club Philadelphia βρίσκεται σε ένα μπλοκ ή δύο από τόσες πολλές γκέι μπαρ, τείνει να είναι πιο δημοφιλές αργά το βράδυ του Σαββατοκύριακου, αρχίζοντας γύρω στα μεσάνυχτα και συνεχίζοντας μέχρι και μετά τα πολλά μπαρ της γειτονιάς έχουν κλείσει. Μπορεί να σας φανεί ένα μεγάλο ήσυχο εδώ, και πιο απασχολημένος στο Sansom Street Gym, άλλες φορές, αλλά τα αποτελέσματα πραγματικά διαφέρουν πολύ.