Το Gay Bar του Woody, Φιλαδέλφεια, ΠΑ

Το Gay Bar του Woody, Φιλαδέλφεια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σκηνή GLBT της πόλης, ανατρέξτε στον Οδηγό Gay της Φιλαδέλφειας , ο οποίος αναλύει τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, τις γειτονιές και τα γεγονότα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την ομοφυλοφιλική κοινότητα της Φιλαδέλφειας.

Ένα σεβάσμιο κρουαζιερόπλοιο και video bar με δύο ορόφους και τρεις ξεχωριστές περιοχές για κοινωνικοποίηση, Woody's είναι de rigueur για τους επισκέπτες στην πόλη της αδελφικής αγάπης. Το εσωτερικό φαίνεται αρκετά γεμάτο, έχοντας υποστεί τακτικές ανακατασκευές κατά τη διάρκεια των ετών, και θα βρείτε κάθε καυλιάρης σε αυτό το μέρος, το οποίο τραβάει μεγάλα πλήθη κάθε βράδυ της εβδομάδας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Μέσα στο μπαρ

Μια κριτική

Ένα μακροχρόνιο προσκήνιο στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Φιλαδέλφειας , το οποίο φιλοξενεί επίσης το ζωντανό ορθογώνιο της ζωής GLBT που είναι γνωστό εδώ ως "Gayborhood", το Woody's απλώς φαίνεται παλαιότερο από το Hall Independence.

Στην πραγματικότητα, άνοιξε το 1980. Χορηγημένος, είναι εντυπωσιακό για ένα gay bar όχι μόνο να διαρκέσει σχεδόν τρεις δεκαετίες αλλά να συνεχίσει να κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία κοινωνικά hangouts της πόλης για τόσο πολύ καιρό. Μέρος του λόγου που η γραμμή έχει παραμείνει τόσο δημοφιλής όσο και σχετική είναι ότι η ιδιοκτησία συνεχίζει να βελτιώνει. Το Woody's συνεχίζει να βελτιώνει την εμφάνισή του.

Μέσα σε αυτές τις μέρες θα βρείτε φωτεινό φωτισμό (τόσο τη νύχτα και χάρη στα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, όλη την ημέρα), κομψά γρανιτένια στρώματα, γυαλισμένο ξύλινο δάπεδο στο dance floor και ένα χαρούμενο υπαίθριο χώρο ιδανικό για χαλάρωση σε μια ζεστή μέρα.

Η μορφή είναι μια ταβέρνα κεντρική γραμμή στο επίπεδο του δρόμου, η οποία τείνει να είναι πιο ευνοϊκή για συνομιλία. Οι νεότεροι επισκέπτες ανεβαίνουν γενικά στον επάνω όροφο, ο οποίος περιλαμβάνει ένα ζεστό κοκτέιλ lounge καθώς και ένα εορταστικό χορευτικό μπαρ όπου μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε από τη χώρα-δυτική γραμμή-χορό και δύο βήματα (νωρίς το βράδυ της Παρασκευής και της Κυριακής) ειδικά τις Πέμπτες) στη συνήθη χορευτική μουσική. Με τόσες πολλές αίθουσες και διαφορετικές θεματικές βραδιές, μπορείτε σχεδόν πάντα να βρείτε τη θέση σας στο Woody's, το οποίο αντλεί ένα κυρίως αρσενικό πλήθος όλων των ηλικιών. Οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες, αλλά αποτελούν μια ξεχωριστή μειονότητα. Από το Woody's, σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε πολλά άλλα δημοφιλή γκέι μπαρ στη γειτονιά, καθώς και πολυτελή ξενοδοχεία και πολλά καταπληκτικά εστιατόρια.