Οχάιο State Park Lodges: Προσιτές οικογενειακές συγκεντρώσεις & αποδράσεις

Συγκεντρώστε για μια συνάντηση και φυτέψτε το οικογενειακό δέντρο σας στο Οχάιο

Είστε μια οικογένεια ευτυχισμένων κατασκηνωτών; Ή αποφεύγετε υπνόσακους, σπρέι σπρέι και ξηρό σαμπουάν; Τα καλά νέα για τις οικογένειες που πέφτουν κάπου στη μέση είναι ότι οι αποδράσεις στις μεγάλες υπαίθριες εκτάσεις δεν πρέπει να περιλαμβάνουν τοποθέτηση σκηνών. Πολλά εθνικά και κρατικά πάρκα προσφέρουν μια σειρά από επιλογές διαμονής που κυμαίνονται από ρουστίκ καμπίνες έως θέρετρα όπως τα καταλύματα.

Για παράδειγμα, το Οχάιο διαθέτει 74 κρατικά πάρκα με μια ποικιλία καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων θέρετρων και των ιδιωτικών εξοχικών κατοικιών σε ρουστίκ καμπίνες με κάμπιες ή κουκέτες.

Οι πιο πολυτελείς επιλογές είναι το Ohio State Lod Lodges, το οποίο προσφέρει μια προσιτή εμπειρία του θέρετρου, που περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες τραπεζαρίας, γήπεδα γκολφ και μια σειρά οικογενειακών ανέσεων και δραστηριοτήτων. Τα περισσότερα από τα καταλύματα έχουν θέα σε μια μεγάλη λίμνη και προσφέρουν μια μαρίνα με ενοικιάσεις σκαφών και θαλάσσια σπορ.

Τα καταλύματα στο State Park Lodges είναι μοντέρνα και άνετα, με μια ποικιλία από διαμορφώσεις δωματίων, όπως μερικά με σοφίτες ή φιλικά προς τα παιδιά κουκέτες. Οι καμπίνες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και σαλόνια παρέχουν ένα άνετο χώρο συγκέντρωσης για οικεία μαγειρικά σκεύη οικογένειας και παιχνίδια καρτών αργά το βράδυ. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν επίσης μια ποικιλία από φιλικά προς τα κατοικίδια δωμάτια ή καμπίνες.

Ψάχνετε για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό θέση για μια οικογενειακή επανένωση; Το Ohio State Lod Lodges δίνουν στις οικογένειες την ευκαιρία να χαράξουν τις ρίζες τους με το πρόγραμμα "Family Tree". Βάση επανένωση σας σε οποιαδήποτε από τις πέντε Ohio State Lodges Lodges και μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν δέντρο για να φυτέψει στο κρατικό πάρκο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Στα επόμενα χρόνια, η οικογένειά σας μπορεί να καταγράψει την ανάπτυξη του δένδρου ακριβώς όπως εσείς γράφετε την ανάπτυξη του νεότερου παιδιού στην οικογένειά σας. Οι οικογένειες που σχεδιάζουν μια ελάχιστη επανασύνδεση δύο νυχτών με τουλάχιστον 15 δωμάτια ή καμπίνες είναι κατάλληλες για το πρόγραμμα "Family Tree".

Τα πέντε κρατικά πάρκα του Οχάιο παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα καταλύματα προσφέρουν δραστηριότητες εποπτευόμενων παιδιών, όπως χειροτεχνία και παιχνίδια με νερό. Οι οικογένειες μπορούν να δοκιμάσουν το geocaching ομάδας, ένα κυνήγι θησαυρού υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας μονάδες GPS χειρός για να αναζητήσουν θησαυρούς κρυμμένους στα πάρκα. Άλλες πιθανές δραστηριότητες ομάδας περιλαμβάνουν paintball, γκολφ, Ολυμπιακοί Αγώνες Challenge, κυνήγι σαρωτών, φερμουάρ, σχοινιά υψηλών σχοινιών και πολλά άλλα. Οι βίλλες προσφέρουν επίσης μπάσκετ, βόλεϊ, τοξοβολία, γκολφ δίσκων, shuffleboard, πέταλα και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Στις λίμνες υπάρχουν παραλίες και δραστηριότητες όπως ψάρεμα, βαρκάδα, κανό, καγιάκ. Οι οικογένειες μπορούν να κανονίσουν για ένα φυσιοδίφη να τους πάρει το κυνήγι μανιταριών, την παρακολούθηση πουλιών, την αλιεία ή το πεταλούδα-κυνήγι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άλλα φιλικά προς το παιδί προγράμματα φύσης περιλαμβάνουν κουκουβάγια, οικογένεια αλιεία, και συζητήσεις χελώνας.

Οι πέντε οίκοι του State Park του Οχάιο, που λειτουργούν από το Xanterra Parks & Resorts, βρίσκονται κοντά στις μεγάλες πόλεις του Οχάιο και στα γύρω κράτη, διευκολύνοντας τις οικογένειες να συγκεντρωθούν από διάφορες τοποθεσίες.

Ψάχνετε για μια συμφωνία; Ελέγξτε για προσφορές και πακέτα σε Ohio State Lod Lodges. Οι συχνές προσφορές περιλαμβάνουν τις προσφορές "Παιδιά τρώνε και διαμένουν δωρεάν" και προσφορές "τρίτης νύχτας δωρεάν".