Το διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας Cedar Point του Οχάιο

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ, "Πού είναι η πρωτεύουσα του κυματοθραύστη του κόσμου;" τώρα ξέρετε: το Cedar Point , στο Sandusky Ohio, κάνει την αξίωση και έχει συχνά ψηφιστεί το "Καλύτερο Πάρκο Ψυχαγωγίας στον Κόσμο" (από το Amusement Today).

Στην ακτή της λίμνης Erie, περίπου μια ώρα και μισή από το Κλίβελαντ, το Cedar Point ήταν ήδη ένα δημοφιλές σημείο για ιστιοπλοΐα και κολύμπι όταν πήρε το πρώτο του coaster το 1892. Ακολούθησαν περισσότερες βόλτες, όπως και ένα boardwalk και οι Hotel Breakers σήμερα.

Με τη θέση της στη λίμνη, το πάρκο έχει ακόμα μια μεγάλη αμμώδη παραλία (μία από τις λίγες, στη λίμνη Erie). Αλλά αυτό φυσικά δεν είναι το κύριο αξιοθέατο.

Το Cedar Point είναι ένα hot-spot για κυνοδρομίες. Τα ψηλότερα, ταχύτερα, πιο απότομα, κατακόρυφα-βρόχινα - αυτό είναι το μέρος για συγκινήσεις. Διαβάστε παρακάτω, αλλά σημειώστε ότι το πάρκο Cedar Park είναι επίσης ένα μέρος με πολλά για μικρά παιδιά και περιπατητές-περιπέτειες-γάτες επίσης? τα παιδιά, για παράδειγμα, αγαπούν τους ΠΕΑΝΟΥΣ (θρυλικούς χαρακτήρες κωμικών ταινιών) που στρέφονται σε περιοχές όπως η παιδική χαρά PEANUTS και το Camp Snoopy.

Περιεχόμενα κυλίνδρων κυλίνδρων

Επίσης στο Cedar Point

• Το πάρκο Cedar Point έχει μια τεράστια συλλογή και από άλλες βόλτες, από τις άγριες βόλτες με τα συγκινητικά ρούχα κυλίνδρων. επίσης, βόλτες με καρουσέλ και παιδιά, ζωντανές εμφανίσεις και δύο γήπεδα μίνι γκολφ 180 οπών

• Το ποτάμι ποτίσματος της πόλης περιλαμβάνεται στην είσοδο πάρκου Cedar Point, αλλά μπορεί επίσης να το επισκεφθείτε ξεχωριστά.

• Το γειτονικό Challenge Park διαθέτει go-karts, μίνι γκολφ, τραμπολίνο X-Treme, παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας και άλλα (-ατομική είσοδος).

Το Cedar Point έχει αρκετές περιοχές για μικρά παιδιά: ο πλανήτης Snoopy έχει βόλτα με τρένο, ποδήλατο με τσάι, φορτηγά τέρας, πύργο bouncy και πολλά άλλα. Το Kiddy Kingdom, η Παιδική Περιοχή των Δίδυμων και το Camp Snoopy είναι άλλες πρώτες παιδικές ζώνες.

Μια προσοχή: το πάρκο Cedar Point έχει μακριές καυτές παραλλαγές και - κατά τη στιγμή της γραφής - κανένα σύστημα που μειώνει τη γραμμή, όπως το Fastpass της Disney ή το Universal's Express. (Ελέγξτε τον ιστότοπο Cedar Point για ενημερώσεις.)

Cedar Point Θέρετρα

Το παραθαλάσσιο Hotel Breakers - ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο - άνοιξε το 1905 και διαθέτει 650 δωμάτια και μια επιλογή μεταξύ του πάρκου και της λίμνης Erie. Το Hotel Breakers είναι ακριβότερο από άλλα καταλύματα στην περιοχή, αλλά αναμφισβήτητα ένα μέρος που διατηρεί την ιστορική του αίσθηση. Και φυσικά η διαμονή σας στο ξενοδοχείο είναι βολική για ένα διάλειμμα μέσης ημέρας.

Επίσης, παραθαλάσσιο, και ανήκει στο πάρκο ψυχαγωγίας Cedar Point, το Castaway Bay διαθέτει το δικό του εσωτερικό waterpark (μόνο για τους θεατές).

Το Sandcastle Suites είναι μια άλλη επιλογή στη θάλασσα. Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης πολλά γνωστά ξενοδοχεία αλυσίδας στο Sandusky OH: Comfort Suites, Travelodge, κλπ .; και υπάρχει ένα χωριό RV-Camping, Lighthouse Point

Περισσότερα για το Cedar Point