Το Cedar Point Park εξυπηρετεί τις συγκινήσεις και πολλά άλλα

Chilling Rides, Snoopy, δεινοσαύρους και πολλά άλλα περιμένουν

Βαθμολογημένο από τα καλύτερα των παραδοσιακών πάρκων ψυχαγωγίας, το Cedar Point άνοιξε το 1870 και δεν σταμάτησε να αυξάνεται από τότε. Βρίσκονται στο Sandusky, Ohio , σε μια χερσόνησο κατά μήκος της λίμνης Erie που κάποτε υποκίνησε beachgoers, οι σουβέρ στο Cedar Point δελεάζουν τα πλήθη σήμερα. Το Cedar Point είναι ένα από τα θεματικά πάρκα με τα περισσότερα κυματοθραύστες στον κόσμο . Με το Castaway Bay Indoor Water Park Resort και το Water Park του Soak City, το Cedar Point προσφέρει πλέον διασκέδαση όλο το χρόνο.

Να γνωρίζετε ότι το πάρκο είναι τεράστιο - 1,5 μίλια από την μπροστινή είσοδο στο πίσω μέρος του πάρκου - γι 'αυτό φροντίστε να φορέσετε άνετα παπούτσια και να προγραμματίσετε την ημέρα σας, ώστε να μην διασχίζετε το πάρκο.

Ζευγάρωμα βόλτες για τους αναζητούντες συγκίνηση

Ενώ το Cedar Point αποπνέει το παρελθόν του και προσφέρει μια θαυμάσια νοσταλγία, είναι απόλυτα σύγχρονο, με ένα οπλοπύρηνο οπλοστάσιο, μία από τις μεγαλύτερες συλλογές σουρωτών παγκοσμίως που περιλαμβάνουν:

Καλύτερες βόλτες για τους υπόλοιπους

Το Cedar Point προσφέρει επίσης μια εκπληκτική σειρά από άλλες εκδρομές, όπως καρουσέλ, παιδικά βόλτες, περιστρεφόμενες βόλτες και βόλτες με νερό. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να ταξιδέψει μέσα από το πάρκο στο σιδηροδρομικό σταθμό Snoopy's Express ή να ανεβεί στο φεγγάρι Road Rally 4x4.

Σε αυτή την έλξη, τα παιδιά είναι πίσω από το τιμόνι, οδηγώντας ένα φορτηγό μέσα από περιστροφές και στροφές. Οι μικρότεροι μπορούν να είναι μίνι αεροπόροι που πετούν μέσα στον ουρανό στον Κόκκινο Βαρώο, έναν στόλο των πρώην βιλετών του WW1.

Παρόλο που οι γύροι παίρνουν το επίκεντρο, το Cedar Point προσφέρει επίσης μια σειρά από σκηνικά για όλα τα γούστα, όπως το Blue Grass Jamboree, το Funtime Frolics του Charlie Brown και το Wild West Revue του Lusty Lil. Υπάρχουν τουλάχιστον 55 εστιατόρια μέσα και κοντά στο πάρκο.

Οι δεινόσαυροι περιφέρονται στο Cedar Point

Μην χάσετε τη διαδραστική εκθεσιακή μάθηση, οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν! , όπου περισσότεροι από 50 επιστημονικά ακριβείς, animatronic δεινοσαύρων ζωγράφου ζωής που περιφέρονται, μερικοί από τους οποίους μπορεί να ελέγχεται από τους επισκέπτες. Υπάρχει επίσης ένας χώρος σκάβουν όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν για την παλαιοντολογία.

Εισιτήρια και Πληροφορίες Εισόδου

Το Cedar Point προσφέρει σημαντικά μειωμένα εισιτήρια για τους ηλικιωμένους, ηλικίας 62 ετών και άνω, και τους νεότερους κάτω των 48 ιντσών. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν. Διάφορα εισιτήρια εποχής διατίθενται στο διαδίκτυο και στο πάρκο. Το Platinum Pass περιλαμβάνει απεριόριστη έγκαιρη είσοδο στο πάρκο, αποκλειστικές βραδιές και εκπτώσεις για φαγητό, εμπορεύματα και παιχνίδια.