Ένας οικονομικός ταξιδιωτικός οδηγός για εισιτήρια με έκπτωση στο SeaWorld

Τα εισιτήρια έκπτωσης SeaWorld μπορούν να βρεθούν αρκετά εύκολα για όσους επιθυμούν να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές τους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε προσφορές μιας ημέρας για εκπτώσεις SeaWorld απλά παραγγέλλοντας από την ιστοσελίδα του SeaWorld. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Μην ξεχάσετε" και θα δείτε μια δεύτερη σελίδα που περιλαμβάνει το Quick Queue και το All Day Dining Deal.

Το Quick Queue περιλαμβάνει και εκδόσεις "Unlimited" και "One Time". Η πρόσβαση σε προτεραιότητα στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του πάρκου, όπως το Manta, το Kraken, το Journey to Atlantis και το Wild Arctic.

Το πέρασμα περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν βόλτα με το Paddle Boats και το Skytower. Η μονόπλευρη έκδοση, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι καλό για ένα άλμα μπροστά από τα επιλεγμένα αξιοθέατα.

Το All Day Deluxe Deal σας δίνει "όλα μπορείτε να φάτε" τα προνόμια στα συμμετέχοντα εστιατόρια στο πάρκο. Θα σας δοθεί ένα βραχιολάκι που υποδηλώνει ότι έχετε εγγραφεί για την προσφορά. Η προσφορά είναι καλή για μια πιατέλα, μια επιπλέον πλευρά και ένα αναψυκτικό, παγωμένο τσάι ή εμφιαλωμένο νερό κάθε φορά μέσω της γραμμής.

Όλες αυτές οι προσφορές χρεώνονται ως "πληρώνετε μία φορά και βάζετε το πορτοφόλι σας μακριά για την ημέρα". Η διατροφή μπορεί να εξοφληθεί εάν προγραμματίσετε πολλά γεύματα μέσα στο πάρκο. Παρεμπιπτόντως, οι χώροι στάθμευσης και τα ενοικιαζόμενα καροτσάκια μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν εδώ πριν από την ολοκλήρωση του online ελέγχου. Η φροντίδα όλων αυτών των αγορών πριν από την άφιξη εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο διακοπών. Οτιδήποτε παρεμποδίζει την αναμονή σε μεγάλες γραμμές είναι ένα χρήμα-αποταμιευτής γιατί στις διακοπές, ο χρόνος είναι χρήμα.

Το SeaWorld συνδυάζει επίσης τις εκπτώσεις για τα εισιτήρια εισόδου με πολλά άλλα πάρκα. Ο ένας είναι ένας αρκετά προφανής εταίρος στο Ορλάντο - το παρακείμενο υδάτινο πάρκο που είναι γνωστό ως Aquatica. Παραγγείλετε τα εισιτήρια SeaWorld και Aquatica μαζί για μειωμένη συνολική τιμή.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε εισιτήρια SeaWorld και Busch Gardens μαζί. Το Busch Gardens είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας που βρίσκεται δυτικά του SeaWorld του Ορλάντο στην περιοχή του κόλπου Tampa, αλλά πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να επισκεφθούν και τα δύο πάρκα σε ξεχωριστές ημέρες διακοπών στη Φλόριντα.

Είναι επίσης δυνατό να λάβετε εκπτώσεις για εισόδους SeaWorld Single Day με μια δεύτερη επίσκεψη δωρεάν.

Εάν τα ταξίδια σας ταξιδεύουν στο SeaWorld San Diego, ελέγξτε τις εκπτώσεις για την είσοδο μιας ημέρας και τις απεριόριστες επισκέψεις για 14 ημέρες. Οι τρεις online προσφορές περιλαμβάνουν τη Κάρτα Διασκέδασης, η οποία είναι καλή για γενική είσοδο αλλά δεν ισχύει σε ορισμένες ημέρες διακοπής. Το εισιτήριο "Μήκος διαμονής" χρησιμοποιεί ένα σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας Touch-n-Go. Το SeaWorld San Diego ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει ούτε μοιράζεται τις πληροφορίες.

Τα πάρκα φιλοξενούν ειδικές εκδηλώσεις σε διάφορες χρονικές περιόδους του έτους. Πληρώνει πάντα για να περιηγηθείτε σε επερχόμενα γεγονότα του SeaWorld Park για να δείτε αν κάτι που ενδιαφέρει συμπίπτει με το δρομολόγιο σας.