Πέντε πράγματα που ποτέ δεν πραγματοποιήσατε Ασφάλειες Ταξιδίου θα μπορούσαν να κάνουν για σας

Ταξιδεύοντας σε μια ξένη θέση μπορεί να είναι συντριπτική όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ταξιδιωτική ασφάλιση από την άποψη της οικονομικής ανακούφισης, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που μπορεί να βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση.

Αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, οι ασφαλιστές ταξιδίων μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη μέσω των 24ωρη υπηρεσιών βοήθειας έκτακτης ανάγκης. Παρά το όνομα, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να λάβετε βοήθεια.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε από τον αριθμό των τρόπων, τόσο μεγάλων όσο και μικρών, που μπορούν να σας βοηθήσουν οι επαγγελματίες βοήθειας έκτακτης ανάγκης. Τα παρακάτω είναι μερικά πράγματα που πιθανώς ποτέ δεν συνειδητοποίησε ότι η ταξιδιωτική ασφάλιση θα μπορούσε να κάνει για εσάς.

Ελαχιστοποιήστε την καθυστέρηση

Οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες. Ο κακός καιρός , μια απεργία στην εργασία ή μια φυσική καταστροφή μπορεί να οδηγήσει σε χάος, με ορδές ταξιδιώτες να ανακατεύονται για να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στο σπίτι σας, καθώς ο Αντιπρόεδρος του Squaremouth, Bill Dismore, ανακάλυψε όταν μια ηφαιστειακή έκρηξη στην Ισλανδία έκλεισε την εναέρια κυκλοφορία στη Δυτική Ευρώπη, τον έσπασε στη Σκωτία.

"Δεν μπορούσα να φτάσω στην αεροπορική εταιρεία μου, γι 'αυτό έκανα έκτακτη βοήθεια και ήταν σε θέση να μου κλείσετε μια νέα πτήση", είπε. "Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης ήταν πραγματικά χρήσιμος για να με βγάλει πιο γρήγορα από άλλους ανθρώπους."

Παρακολουθήστε τις χαμένες αποσκευές σας

Δεν υπάρχει κακή αρχή για ένα ταξίδι από το να φτάσετε στον προορισμό σας για να ανακαλύψετε ότι οι αποσκευές σας δεν το έκαναν .

Η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να σας εξοικονομήσει από το να ξοδέψετε το μισό των διακοπών σας με την αεροπορική σας εταιρεία.

Οι επαγγελματίες βοήθειας έκτακτης ανάγκης μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αεροπορική εταιρεία σας για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε την τσάντα σας Με ένα τηλεφώνημα, αυτά τα σύγχρονα χρησμό μπορούν συχνά να βοηθήσουν στην αντικατάσταση σημαντικών αντικειμένων, όπως συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που έχουν χαθεί με τις αποσκευές σας.

Μόλις φτάσει η τσάντα σας τελικά, μπορούν να δουλέψουν για λογαριασμό σας για να βεβαιωθούν ότι σας παραδίδονται, όπου κι αν βρίσκεστε,

Προσέξτε για τα κατοικίδια ζώα σας

Πολλοί από μας αφήνουν τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι όταν ταξιδεύουμε. Αν βρεθείτε καθυστερημένα στο σπίτι σας, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν μένει χωρίς επιτήρηση.

Εάν κάποιος φίλος ή μέλος της οικογένειάς σας ζωντανεύει, η βοήθεια έκτακτης ανάγκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του για να σας ενημερώσει ότι δεν θα επιστρέψετε για να φροντίσετε το κατοικίδιο ζώο σας λόγω έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, βοήθεια έκτακτης ανάγκης από ασφαλιστήριο συμβόλαιο ταξιδιού μπορεί να είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το ρείθρα σας για να τους ενημερώσει ότι θα καθυστερήσετε να πάρει το κατοικίδιο ζώο σας επάνω. Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδιού θα καλύψουν ακόμη και το κόστος των πρόσθετων επιβαρύνσεων επιβίβασης εάν καθυστερήσετε και ο σκύλος ή η γάτα σας πρέπει να μείνει μια νύχτα ή δύο σε ένα ρείθρο.

Μεταφράστε μια σημαντική συζήτηση

Ενώ τα λεξικά και οι μεταφραστικές εφαρμογές μπορεί να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε έναν ξενικό προορισμό, υπάρχουν ορισμένα σενάρια όπου μπορεί να είναι απαραίτητο να μεταφράσετε ένα πραγματικό πρόσωπο για σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα οφέλη ενός ταξιδιωτικού ασφαλιστικού σχεδίου.

Είτε προσπαθείτε να εξηγήσετε ιατρική κατάσταση σε γιατρό ή φαρμακοποιό, είτε αναφέρετε μια κλοπή σε έναν αστυνομικό, οι περισσότερες υπηρεσίες βοήθειας έκτακτης ανάγκης μπορούν να σας παράσχουν έναν μεταφραστή σε πραγματικό χρόνο, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κακή επικοινωνία κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής συζήτησης.

Για πιο περίπλοκες καταστάσεις, μπορούν ακόμη και να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε έναν τοπικό μεταφραστή για να βοηθήσετε σε ένα τσίμπημα.

Παρακολουθήστε την ιατρική φροντίδα σας

Η αντιμετώπιση μιας ιατρικής έκτακτης ανάγκης σε μια ξένη χώρα μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζετε μόνοι σας. Εάν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να είναι εκεί για σας κάθε βήμα. Μόλις έχετε έρθει σε επαφή με βοήθεια έκτακτης ανάγκης, οι περισσότεροι πάροχοι έχουν ένα ιατρικό τμήμα που θα διατηρεί επαφή με τον θεράποντα γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλά χέρια σε μια κατάλληλη ιατρική εγκατάσταση.

Οι εξειδικευμένοι ιατροί θα παρακολουθήσουν τη φροντίδα σας για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνονται τα σωστά μέτρα για τη θεραπεία της κατάστασής σας. Εάν είναι απαραίτητο, η βοήθεια έκτακτης ανάγκης μπορεί επίσης να ειδοποιήσει την οικογένειά σας πίσω στο σπίτι και να την ενημερώσει για την κατάστασή σας.

Μια μικρή υποστήριξη μπορεί να πάει πολύ μακριά όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι.

Εάν βρεθείτε σε δυσχερή θέση στο επόμενο ταξίδι σας, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει ένα κρίσιμο χέρι βοήθειας στο χρόνο που χρειάζεστε.

Σχετικά με τον συγγραφέα: Η Rachael Taft είναι ο Διαχειριστής Περιεχομένου στο Squaremouth, μια ηλεκτρονική εταιρεία που συγκρίνει προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης από σχεδόν όλους τους σημαντικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.squaremouth.com .

Ed. Σημείωση: Ο συντάκτης είναι ένας προσκεκλημένος επισκέπτης για να γράψει σχετικά με θέματα ταξιδιωτικής ασφάλισης από τον συντάκτη. Δεν δόθηκε καμία αποζημίωση ή κίνητρο για να αναφερθεί ή να συνδεθεί με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε αυτό το άρθρο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.