Μαρτίου στη Νέα Ζηλανδία

Καιρός και τι να δείτε και να κάνετε στη Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια του Μαρτίου

Μάρτιος είναι η αρχή του φθινοπώρου (πτώση) στη Νέα Ζηλανδία και είναι ένας υπέροχος μήνας που πρέπει να είναι στη χώρα. Ο καιρός είναι ελαφρώς πιο δροσερός από τους καλοκαιρινούς μήνες, καθιστώντας τον ευχάριστο για να απολαύσετε το φυσικό τοπίο της Νέας Ζηλανδίας.

Μάρτιος Καιρός

Ο Μάρτιος στη Νέα Ζηλανδία έχει συνήθως μερικές από τις πιο καθαρές καιρικές συνθήκες οποιασδήποτε εποχής του χρόνου. Και στις Βόρειες και Νότιες Νήσους, οι ημέρες μπορούν να είναι ζεστές και ξηρές με καθημερινές υψηλές θερμοκρασίες περίπου 25C.

Οι νύχτες και τα νωρίς το πρωί μπορεί να είναι ευχάριστα δροσερό. Ο Μάρτιος είναι επίσης ένας λιγότερο υγρός μήνας, ειδικά στο βόρειο νησί.

Το άλλο αξιοσημείωτο για τον Μάρτιο είναι η εμφάνιση των φύλλων του φθινοπώρου στα δέντρα. Τα γηγενή δέντρα της Νέας Ζηλανδίας είναι όλα αειθαλής, αλλά υπάρχουν πολλά φυλλοβόλα δέντρα που παράγουν άφθονο χρώμα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις πιο δροσερές μέρες, δίνει απαλότητα στο φως που κάνει τα φυσικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά. Τα καλύτερα μέρη για να δείτε αυτά τα φθινοπωρινά χρώματα είναι στον Κόλπο Hawkes (North Island) και στο Central Otago (Νότιο Νησί).

Πλεονεκτήματα της επίσκεψης στη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο

Μειονεκτήματα της επίσκεψης στη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο

Τι είναι το Μάρτιο: Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις

Βόρειο Νησί

Νότιο Νησί