Γιορτή Gay Pride της Οκλάνδης στη Νέα Ζηλανδία

Το σπίτι σε περίπου έναν από τους τρεις Νέας Ζηλανδούς, η μεγαλύτερη πόλη του έθνους είναι το Ώκλαντ (πληθυσμός 1,5 εκατομμύριο). Υποστηρίζει επίσης τη μεγαλύτερη και πιο ορατή γκέι σκηνή, πολλά από τα οποία είναι αγκυροβολημένα κατά μήκος του δρόμου Karangahape (γνωστός και ως K Road).

Το Ώκλαντ έχει το πιο πολυσύχναστο διεθνές αεροδρόμιο του έθνους με συχνές απευθείας πτήσεις από τη Μελβούρνη , το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϊ και άλλες πόλεις του Pacific Rim. Το Ώκλαντ είναι επίσης όπου πολλοί επισκέπτες ξεκινούν τις εξερευνήσεις τους στη Νέα Ζηλανδία και αξίζει σίγουρα μια στάση, ειδικά εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι τον Φεβρουάριο και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε εορταστικές εκδηλώσεις γκέι υπερηφάνειας.

Το Φεστιβάλ Pride Auckland είναι μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις διάρκειας δύο εβδομάδων. Συνήθως αποτελείται από μια ποικιλία εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός γκαλά ανοίγματος υπερηφάνειας. Η ευθυμία συνεχίζεται με το Φεστιβάλ Ηρώων Gardens, LYC Bear Week, LYC Big Gay Out και το Parade Pride Auckland στο τελικό Σαββατοκύριακο. Σημειώστε ότι το Gay Pride της Christchurch συνήθως λαμβάνει χώρα λίγο αργότερα, πιθανότατα στα μέσα - μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Πού να βρεθείτε σε φιλικά μέρη και εκδηλώσεις στο Ώκλαντ

Τα μπαρ της πόλης και άλλα hangouts δημοφιλή με τους ομοφυλόφιλους θα είναι επίσης πολύ απασχολημένοι και εορταστικές καθ 'όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ομοφυλοφιλική σκηνή του Auckland από τον ταξιδιωτικό οδηγό Nighttours Gay Auckland, την εφημερίδα Gay Express της Νέας Ζηλανδίας, την ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα GayNZ.com και τον ξενώνα Gay & Lesbian του Auckland του Rainbow Tourism. Επίσης χρήσιμο για τη γενική βοήθεια ταξιδιού είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Τουρισμού του Ώκλαντ.