Φτηνές πτήσεις λεωφορείων και πούλμαν στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να πάρετε λεωφορείο και πούλμαν Bargain και έκπτωση ναύλων

Αν ψάχνετε για ευκαιρίες με έκπτωση ή έκπτωση για ταξίδια με λεωφορεία ή πούλμαν στη Νέα Ζηλανδία, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Ταξιδεύοντας με το λεωφορείο ή το λεωφορείο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσετε τη Νέα Ζηλανδία. Όχι μόνο θα είναι άνετο (τα οχήματα είναι συνήθως πολύ μοντέρνα) αλλά θα δείτε περισσότερα από ό, τι σε ένα αυτοκίνητο, θα συναντήσετε μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους - και θα μάθετε πολλά για τη χώρα (συμπεριλαμβανομένων μερικών αστεία! ) από τον οδηγό, ο οποίος είναι συνήθως πολύ ευπαρουσίαστο καβούρι.

Αν και η μεταφορά με λεωφορείο είναι ο φθηνότερος τρόπος να δειτε τη Νέα Ζηλανδία (εκτός από το περπάτημα και την πεζοπορία) είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε πολλά περισσότερα με λίγη γνώση και έξυπνο σχεδιασμό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορούν να σας εξασφαλίσουν να χτυπήσετε μερικές ευκαιρίες στο ταξίδι σας με το λεωφορείο και το λεωφορείο σας μέσω της χώρας.

$ 1 Φόροι λεωφορείων

Τουλάχιστον δύο εταιρείες πούλμαν προσφέρουν ένα ναύλο $ 1 σε όλες τις διαδρομές τους. Η ιδέα είναι ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα εισιτήριο $ 1 σε κάθε ταξίδι. Δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δύσκολο όσο μπορεί να σκεφτεί κανείς να το βιβλίο αυτό, όπως πολλοί ταξιδιώτες δεν το γνωρίζουν (προφανώς θα υπάρξουν περισσότερα τώρα!). Τα εισιτήρια κυκλοφορούν τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα, οπότε το τέχνασμα είναι να παρακολουθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας και να εγγραφείτε και να ενημερώνεστε για το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους όταν θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια. Οι δύο εταιρείες που συνήθως προσφέρουν $ 1 ναύλους είναι Naked Bus και Intercity. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν συχνά τακτικές προσφορές πάνω από τα εισιτήρια των $ 1.

Εθνικό Παγκόσμιο Tour περνάει

Αντί να κάνετε κράτηση για μεμονωμένα ταξίδια, μπορείτε να κάνετε σημαντική εξοικονόμηση με την αγορά ταξιδιωτικού περάσματος. Αυτά σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τη δική σας διαδρομή, με έναν προκαθορισμένο αριθμό στάσεων. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία διαθέσιμων περασμάτων, με διαφορετικά μήκη και καλύπτοντας διαφορετικά μέρη της χώρας.

Προσπαθούν να είναι πολύ φθηνότερα από την αγορά εισιτηρίων για κάθε σκέλος του ταξιδιού ξεχωριστά. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν επίσης πολύ καλές εκπτώσεις για διαμονή και δραστηριότητες.

Άλλες μεγάλες εταιρείες που προσφέρουν τα εθνικά λεωφορεία είναι:

Δίκτυα αστικών λεωφορείων

Τα λεωφορεία στις μεγάλες πόλεις της Νέας Ζηλανδίας προσφέρουν επίσης μια ποικιλία από περάσματα που μπορούν να κάνουν τα ταξίδια με λεωφορεία φθηνότερα. Ελέγξτε τον ιστότοπο της οικείας πόλης. Οι κυριότερες είναι οι εξής:

Αντάλλαξέ με

Αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι μακριά, αλλά πάντα αξίζει να ελέγξετε έξω το TradeMe, το ισοδύναμο online δημοπρασίας της eBay της Νέας Ζηλανδίας. Οι άνθρωποι που πωλούν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε εδώ, και μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ένα εισιτήριο λεωφορείου (ή ακόμα και ένα αεροπορικό εισιτήριο) που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, σε μια συμφέρουσα τιμή.