Βόρειες Νήσους Παραλίες

Οδηγός για τις καλύτερες παραλίες στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας

Η Νέα Ζηλανδία έχει μερικές από τις ωραιότερες ακτές του κόσμου, με πολλές εκπληκτικές παραλίες και όρμους. Οι περισσότερες από τις καλύτερες παραλίες βρίσκονται στο βόρειο νησί. Δεδομένου ότι είναι γενικά πιο ζεστό από το Νότιο Νησί, οι παραλίες του Βόρειου Νησιού είναι επίσης πιο κατάλληλες για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.
Οπουδήποτε ταξιδεύετε στο Βόρειο Νησί, δεν θα είστε πολύ μακριά από την ακτή. Αν αγαπάτε τις παραλίες, αυτά είναι όπου θα βρείτε το καλύτερο στο βόρειο νησί.

Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στην ανατολική ακτή, η οποία είναι η προστατευόμενη πλευρά του νησιού. Ωστόσο, η δυτική ακτή, αν και πιο άγρια, προσφέρει τη δική της έκκληση.

Northland

Το Northland είναι η βορειότερη περιοχή στη Νέα Ζηλανδία. Έχει ένα υποτροπικό κλίμα που καθιστά δυνατή την κολύμβηση ανά πάσα στιγμή του χρόνου. Το πιο γνωστό κομμάτι του Northland είναι ο κόλπος των νησιών, αν και αυτό δεν είναι όπου θα βρείτε τις καλύτερες παραλίες.

Ανακαλύψτε τις παραλίες του Northland:

Ώκλαντ

Το Ώκλαντ έχει 64 επίσημες παραλίες και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να δείτε μερικές εκπληκτικές ακτές. Υπάρχουν υπέροχες παραλίες τόσο στις δυτικές και ανατολικές ακτές της πόλης, όσο και στα νησιά που βρίσκονται ακριβώς στην ανοικτή θάλασσα στον κόλπο Hauraki.

Ανακαλύψτε τις παραλίες του Ώκλαντ:

Χερσονήσου Coromandel

Απομακρυσμένη, αλλά λίγο περισσότερο από μια ώρα και μισή από το Auckland, η χερσόνησος Coromandel έχει πολλές όμορφες παραλίες για εξερεύνηση.

Ανακαλύψτε τις παραλίες της χερσονήσου Coromandel:

Κόλπος της Πλούσιας

Ο Κόλπος της Πλέλης είναι ένα ευρύ σκούπισμα ακτογραμμής στην ανατολική ακτή του βόρειου νησιού, στον άμεσο νότο της χερσονήσου Coromandel.

Είναι ένα από τα πιο ηλιόλουστα μέρη της Νέας Ζηλανδίας και ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα.

Ανακαλύψτε τις παραλίες του Bay of Plenty:

Καλύτερες παραλίες για διακοπές στη Νέα Ζηλανδία

Όλα εκτός από ένα είναι στο Βόρειο Νησί: