Γυμνές παραλίες του Northland

Πού να Go Γυμνό στο Northland, North Island

Με χιλιόμετρα ακτογραμμής και πολλές υπέροχες παραλίες και απομονωμένους κόλπους, μπορείτε να βρείτε ένα ιδιωτικό μέρος για γυμνιστική ηλιοθεραπεία ή κολύμπι στα περισσότερα μέρη του Northland . Αν και δεν υπάρχουν επίσημες γυμνές παραλίες, ορισμένοι έχουν οριστεί ως χώροι "όπου είναι γνωστό ότι υπάρχει γυμνός". Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σημεία για να δοκιμάσετε naturism, που αναφέρονται από βορρά προς νότο.

Να θυμάστε ότι το γυμνό σε μια παραλία δεν είναι παράνομο, αλλά "προτίθεται να είναι προσβλητικό" είναι.

Αποφύγετε τις πολυσύχναστες παραλίες και όταν είστε σε αμφιβολία παραμείνετε σε μια αξιοσέβαστη απόσταση από τους ντυμένους beachgoers. Οι καρχαρίες είναι αρκετά ανεκτικές, αρκεί να μην είστε φανεροί γι 'αυτό.

Παραλία Tapotupotu

Αυτή η μικρή παραλία είναι μόνο στα νότια του Cape Reinga . Είναι ένα δημοφιλές σημείο για τουριστικά λεωφορεία καθώς και για ιδιωτικούς τουρίστες. Υπάρχει ένα κάμπινγκ στο νότιο άκρο (στα δεξιά) που μπροστά στο κύριο τμήμα της παραλίας.

Οι φυσιοδίφες χρησιμοποιούν το άλλο άκρο της παραλίας. Περπατήστε αριστερά από το χώρο στάθμευσης στο μέτρο που μπορείτε να πάτε. Είναι καλύτερα να αποφεύγεται στο ύψος του καλοκαιριού, ωστόσο, όταν ολόκληρη η παραλία θα είναι γεμάτη.

Henderson Bay

Αυτή είναι μια μεγάλη και κάπως ανεμοδαρμένη παραλία στα βόρεια του Houhora στο δρόμο προς το Cape Reinga. Υπάρχει άφθονος χώρος εδώ (και συνήθως πολύ λίγοι άνθρωποι). Απλά να γνωρίζετε ότι υπάρχουν συχνά τέσσερα οχήματα με κίνηση τροχών στην παραλία.

Παραλία Ninety Mile

Όλη η έκταση του Ninety Mile Beach είναι πολύ κατάλληλη για γυμνές κολύμβηση.

Η ηλιοθεραπεία είναι μάλλον περισσότερο θέμα, ωστόσο. η παραλία είναι ένας επίσημος δημόσιος δρόμος και συχνά θα υπάρχουν οχήματα που οδηγούν στο παρελθόν. Αρκετά τουριστικά λεωφορεία χρησιμοποιούν την παραλία καθημερινά στην περιήγησή τους προς και από το Cape Reinga.

Τα πιο ήσυχα σημεία είναι στα νότια του Waipapakauri και στα βόρεια των αμμόλοφους Te Paki, καθώς αυτά είναι τα σημεία εισόδου και αναχώρησης για τις περιηγήσεις με πούλμαν.

ΜάιτΑ Μπέι

Αυτή η όμορφη παραλία, μία από τις ωραιότερες παραλίες του Northland , βρίσκεται στο άκρο της χερσονήσου του Καϊράκαρι. Παρόλο που είναι αρκετά μια προσπάθεια να φτάσετε, αξίζει τον κόπο.

Υπάρχουν δύο σημεία για να κατευθυνθείτε αν θέλετε να ρίξετε τα ρούχα σας. Από το πάρκινγκ, η παραλία στα δεξιά προσελκύει λιγότερους ανθρώπους. περπατήστε στο άκρο της παραλίας με σχήμα πετάλου.

Το άλλο μέρος βρίσκεται στο βόρειο άκρο της αριστερής παραλίας, η οποία είναι ο ίδιος ο κόλπος του Maitai. Αυτό φθάνει σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Αυτό είναι επίσης το πιο δημοφιλές από τις δύο παραλίες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε περπατήσει στο απώτερο άκρο.

Waitata Bay

Επίσης γνωστό ως Donkey Bay, αυτό είναι το πλησιέστερο σε μια επίσημη παραλία γυμνιστών στο Northland. Είναι περίπου 2 χιλιόμετρα από τον Russell στον κόλπο των Νήσων . Υπάρχει επίσης γυμναστήριο, το Waitata Bay Naturist Retreat, κοντά.

Ocean Beach, Whangarei Heads

Στην ακτή της Whangarei City βρίσκεται η Ocean Beach. Η γυμνή περιοχή είναι στα αριστερά του κύριου τμήματος της παραλίας από τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια για μερικούς κόλπους. Μπορεί να δείτε τον περίεργο ψαρά, αλλά λίγο άλλο.

Έθνος λαθρεμπόρων

Αυτή η παραλία βρίσκεται στην οδό Urquharts Bay στη βόρεια πλευρά της εισόδου στο Whangarei Harbour.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γεωργική γη οδηγεί σε αυτό το υπέροχο κόλπο. Το νότιο άκρο (στα δεξιά) είναι το πιο απομονωμένο, αλλά συχνά δεν υπάρχει κανείς σε ολόκληρη τη παραλία, ειδικά τις καθημερινές.

Παραλία Ουρετήτη

Αυτή είναι η πιο γνωστή και πιο προσιτή γυμνή παραλία στο Northland, και μία από τις πιο δημοφιλείς στη Νέα Ζηλανδία.

Βρίσκεται κοντά στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, ακριβώς στα βόρεια του Waipu και περίπου 40 χιλιόμετρα νότια του Whangarei. Η ίδια η παραλία αποτελεί μέρος της μακράς σάρωσης του κόλπου Bream, από το Marsden Point στην είσοδο του Whangarei Harbour μέχρι την παραλία Langs.

Υπάρχει κάμπινγκ DOC στην είσοδο της παραλίας. Το προαιρετικό τμήμα της παραλίας που προσφέρεται για ρούχα φτάνει με τα πόδια προς τα δεξιά για μερικές εκατοντάδες μέτρα. Με θέα απευθείας στα νησιά Hen και κοτόπουλο και Whangarei Heads σε απόσταση, αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε σε μια μέρα το καλοκαίρι.