Τι να Pack για ένα μήνα στη Νέα Ζηλανδία

Ταξιδεύοντας στη Νέα Ζηλανδία; Μην ξεχάσετε τα παρακάτω στοιχεία!

Η Νέα Ζηλανδία είναι ένα αγαπημένο μέρος στον κόσμο για να ταξιδέψει! Αν είστε αρκετά τυχεροί να κατευθυνθείτε εκεί, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει μαζί σας τα σωστά αντικείμενα.

Επιλέγοντας ένα σακίδιο

Η πιο σημαντική απόφαση που θα κάνετε είναι ποιο σακίδιο προτιμάτε να ταξιδέψετε. Στόχος για περίπου 60 λίτρα, με ένα πίνακα φόρτωσης μπροστά και ένα αξιοπρεπές σύστημα στήριξης. Προχωρήστε στο REI για να δοκιμάσετε κάποια πακέτα πριν δεσμευτείτε να αγοράσετε.

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε μόνο για μεταφορά, δοκιμάστε το σακίδιο Osprey Exos Farpoint 40 λίτρων.

Η σωστή ποσότητα των ενδυμάτων

Η Νέα Ζηλανδία έχει τη φήμη ότι είναι ζεστή, αλλά εξαρτάται από το πού θα επισκεφθείτε και κατά τη διάρκεια του χρόνου, μπορεί ακόμα να πάρει αρκετά κρύο. Αυτή είναι μια λίστα για ένα ταξίδι διάρκειας ενός μηνός στη Νέα Ζηλανδία:

Όταν πρέπει να βρείτε κάτι στο σακίδιο σας σε μια βιασύνη, συχνά θα βρείτε τον εαυτό σας να ρίχνετε τα ρούχα σας σε όλο το μέρος ενώ σκαλίζετε κατευθείαν στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιώντας κύβους συσκευασίας, είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε τα ρούχα σας, να οργανώσετε το σακίδιο σας και να επιταχύνετε τη διαδικασία αποσυσκευασίας.

Τεχνολογία έντονη

Αυτές τις μέρες είναι σπάνιο να βρούμε κάποιον που ταξιδεύει χωρίς σακίδιο γεμάτο τεχνολογία και όσο περισσότερο μπορείς να ενοχλείς την κατάσταση του ταξιδιού εξαιτίας αυτού, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι κάνει τόσο εύκολη την εξερεύνηση.

Χρειάζεται να μεταφέρετε όλη αυτή την τεχνολογία μαζί σας; Φυσικά και όχι! Δεν είναι απαραίτητα για όλους. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για λήψη φωτογραφιών και να μην θέλετε να ενοχλείτε με φορητό υπολογιστή. Ίσως δεν θέλετε να ενοχλείτε με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αυτό είναι καλό - χρειάζεται μόνο να πάρετε ό, τι είστε άνετοι με.

Μην ξεχάσετε το κιτ πρώτων βοηθειών σας

Όπως και με κάθε ταξίδι, είναι σημαντικό να φέρετε μαζί σας ένα κιτ πρώτων βοηθειών.

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα της Δύσης, φυσικά, έτσι θα μπορείτε να βρείτε τη συντριπτική πλειοψηφία των φαρμάκων που θα πάρετε στο σπίτι εκεί. Εξακολουθεί να αξίζει να έρθετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα μπορούσε να χτυπήσει η διάρροια του ταξιδιώτη.

Εδώ είναι τι να συσκευάσετε σε ένα κιτ πρώτων βοηθειών:

Καλλυντικά και καλλυντικά

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον αριθμό των καλλυντικών που μεταφέρετε επειδή μπορείτε να τα αντικαταστήσετε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Ένα στοιχείο σημείωμα εδώ είναι η συμπαγής σαμπουάν από LUSH. Αυτές οι μικροσκοπικές ράβδοι σαμπουάν είναι περισσότερο σαν σαπούνια και διαρκούν περίπου τρεις έως έξι μήνες, ανάλογα με το πόσο συχνά πλένετε τα μαλλιά σας.

Διάφορα αντικείμενα

Και εδώ είναι όλα τα άλλα που αποτελούν το υπόλοιπο ενός καλά γεμάτου σακίδιο!