Κέντρο επισκεπτών σιδηροδρόμων Harriet Tubman

Εξερευνήστε το New State Park, το Κέντρο Επισκεπτών, το Εθνικό Πάρκο και το Μνημείο

Το Κρατικό Πάρκο Harriet Tubman και το Κέντρο Επισκεπτών άνοιξαν στην ανατολική ακτή του Maryland νότια του Κέιμπριτζ στις 10 Μαρτίου 2017. Ο Tubman γεννήθηκε και μεγάλωσε στην επαρχία Dorchester και για γενιές, οι τοπικές ιστορίες του ταξιδιού αυτής της γενναίας γυναίκας στην ελευθερία δεν έχουν καθόλου τους είπαν. Ένα νέο κρατικό πάρκο, το κέντρο επισκεπτών και το εθνικό μνημείο θα τιμούν τη ζωή και την κληρονομιά του θρυλικού καταργητή με εκθέματα τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευτικό προγραμματισμό.

Οι επισκέπτες θα μάθουν για τα πρώτα χρόνια του Tubman στο Μέριλαντ, για το κίνημα αντίστασης στο υπόγειο σιδηρόδρομο και για το έργο του ως μαχητής ελευθερίας, απελευθερωτή, ηγέτης και ανθρωπιστής. Το κεντρικό κτίριο διαθέτει επίσης κατάστημα δώρων, γραφείο πληροφοριών, βιβλιοθήκη έρευνας και χώρο προσωρινής έκθεσης. Το πάρκο των 17 στρεμμάτων βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής Blackwater και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά σημεία-κλειδιά του Harriet Tubman Underground Railroad Byway.

Οι τοπικές, κρατικές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις συνεργάστηκαν για περισσότερο από μια δεκαετία για να αποκτήσουν περιουσία και να αναπτύξουν ερμηνευτικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τη ζωή και την κληρονομιά του Harriet Tubman. Το Κέντρο Επισκεπτών είναι επίσης ένας κεντρικός προορισμός για το σιδηροδρομικό σταθμό υπόγειου σιδηροδρόμου Harriet Tubman και το κεντρικό γραφείο για το εθνικό ιστορικό πάρκο Tubman Underground Railroad National Historic Park και το εθνικό δίκτυο σιδηροδρόμων για το πρόγραμμα Freedom.

Μετάβαση στο πάρκο:

Διεύθυνση: 4068 Golden Hill Road Church Creek, MD. Το πάρκο βρίσκεται 97 μίλια (2 ώρες) από τη Βαλτιμόρη και την Ουάσιγκτον DC, 69 μίλια (1,5 ώρες) από την Αννάπολη και 66 μίλια (1,25 ώρες) από το Ocean City. Η πόλη του Cambridge απέχει περίπου 12 μίλια και προσφέρει εστιατόρια, καταστήματα και διανυκτερεύσεις.

Οδηγίες από την Ουάσιγκτον, DC, Βιρτζίνια, Βαλτιμόρη και Σημεία Δύσης: Πάρτε τη διαδρομή 50 Ανατολή, περάστε από τη γέφυρα του Chesapeake Bay , συνεχίστε στη διαδρομή 50 προς την πόλη του Cambridge. Στρίψτε δεξιά στο Woods Road. Στρίψτε δεξιά στη διαδρομή 16. Στρίψτε αριστερά στην διαδρομή 335 (Golden Hill Road), οδηγείτε για 4,5 μίλια και το κέντρο επισκεπτών θα βρίσκεται στα δεξιά σας. Δείτε ένα χάρτη της ανατολικής ακτής του Μέριλαντ

Ωρες

Όταν τα εκθέματα στο Κέντρο επισκεπτών ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2017, το πάρκο θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., επτά ημέρες την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά του Κρατικού Πάρκου και του Κέντρου Επισκεπτών

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση dnr2.maryland.gov/publiclands/Pages/eastern/tubman.aspx

Σχετικά με το Εθνικό Πάρκο και το Μνημείο

Το Εθνικό Μνημείο του Harriet Tubman Underground Railroad είναι ένα νέο πάρκο στην ξηρά που ήταν ο χώρος του σπιτιού του Jacob Jackson, ενός ελεύθερου μαύρου αγρότη και ενός κτηνιάτρου που ήταν ο φίλος και η εμπιστοσύνη του Harriet Tubman. Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εγκαταστάσεις πάρκων σε αυτόν τον ιστότοπο. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου θα παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να διερευνήσουν τα ορόσημα της περιοχής που σχετίζονται με τον υπόγειο σιδηρόδρομο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nps.gov/hatu

Σχετικά με τον υπόγειο σιδηροδρομικό σταθμό Harriet Tubman

Το Byway περιλαμβάνει 30 + βασικές τοποθεσίες στις κομητείες Dorchester και Caroline στο Maryland που συνδέονται με το Harriet Tubman και το Underground Railroad.

Το Byway έχει μήκος 125 μιλίων και προτείνονται τουλάχιστον έξι ώρες για να εξερευνήσετε τις τοποθεσίες. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή με ευκαιρίες για πεζοπορία, ποδήλατο, κουπί, ψώνια και δείπνο στην πορεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το harriettubmanbyway.org.

Περισσότερα για κοντινό αξιοθέατο

Το Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής Blackwater βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για birding, φωτογραφία, ποδηλασία και κωπηλασία. Υπεύθυνη για τη διαχείριση της αμερικανικής υπηρεσίας ιχθύων και άγριας ζωής, το Blackwater είναι ένα ιερό για πτηνά που αποτελείται από πάνω από 25.000 στρέμματα παλιρροϊκών υγροτόπων, ανοικτών πεδίων και φυλλοβόλων δασών. Το καταφύγιο φιλοξενεί 250 είδη πουλιών, 35 είδη ερπετών και αμφιβίων, 165 είδη απειλούμενων και απειλούμενων φυτών και πολλά θηλαστικά.

Το Cambridge είναι η πλησιέστερη πόλη, που βρίσκεται περίπου 12 μίλια μακριά κατά μήκος του ποταμού Choptank, ένας σημαντικός παραπόταμος του κόλπου Chesapeake. Η ιστορική συνοικία διαθέτει λιθόστρωτα δρομάκια με πάρκα, μαρίνα, μουσεία και φανάρι στο νερό. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό Επισκεπτών του Cambridge, Maryland.

Οι κοινότητες των θέρετρων κατά μήκος της ανατολικής ακτής προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και φιλοξενούν ετήσιες εκδηλώσεις, όπως φεστιβάλ θαλασσινών, ιστιοπλοϊκά και κούρσες, εκθέσεις με σκάφη, εκθέσεις τεχνών και χειροτεχνίας και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στην ανατολική ακτή του Μέριλαντ.