Μάντσεστερ Gay Pride 2016 - Φεστιβάλ Queen Arts Superbia 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Αγγλίας

Το κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης μητροπολιτικής περιοχής της Αγγλίας (2,6 εκατομμύρια κατοίκων), το Μάντσεστερ είναι επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη γκέι σκηνή της χώρας, μια περιοχή που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει μόνο τις τελευταίες δεκαετίες (η δημοτικότητα της τηλεοπτικής εκπομπής Queer Queer Καθώς η Folk έδωσε στη γειτονιά διεθνή ώθηση στα τέλη της δεκαετίας του '90. Η πόλη φιλοξενεί τον θαυμάσιο και πολύ παρευρισκόμενο εορτασμό των Gay Gay Pride στα τέλη Αυγούστου - οι ημερομηνίες το 2016 είναι από τις 26 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου, αλλά πραγματοποιούνται αρκετές εκδηλώσεις που έρχονται την εβδομάδα πριν, συμπεριλαμβανομένων μερικών προκλητικών και δελεαστικών τεχνητών τεχνών προγράμματα κατά τη διάρκεια της Superbia, που ήταν γνωστή ως Manchester Pride Fringe.

Το Manchester Pride περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων και πάρτι, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών παρουσιάσεων, μια παρέλαση με περισσότερους από 100 επιπλέεις, ένα συνεχές φεστιβάλ για το Σαββατοκύριακο και μια τελική ημέρα μνήμης HIV Candlelight Remembrance Vigil την τελευταία μέρα, τη Δευτέρα - πραγματοποιήθηκε στο Sackville Gardens. Λίγες εορταστικές εκδηλώσεις στον κόσμο έχουν πολλά περισσότερα και μια πιο εντυπωσιακή σειρά από διασκεδαστές, από το Manchester Pride, το οποίο διαθέτει επίσης ένα πλήθος μεγάλων τραγουδιστών και συγκροτημάτων.

Μεγάλο μέρος της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής συνιστώσας της υπεροχής του Μάντσεστερ λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Superbia, το οποίο ήταν γνωστό ως Manchester Pride Fringe. Καθ 'όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από 40 εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Fringe, όπως η φωτογραφία, το θέατρο, η κωμική παράσταση τέχνης με φετίχ, τα εκθέματα τέχνης, τα εργαστήρια αστικών χορευτών ενηλίκων, η διασκέδαση της οικογένειας LGBT, η υπερηφάνεια των γυναικών, , και πολλά άλλα - εδώ είναι ένα πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων Superbia.

Το Σαββατοκύριακο "Pride of Manchester" - ή "Μεγάλο Σαββατοκύριακο", όπως αναφέρεται, ξεκινάει την Παρασκευή και διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό μέσα και γύρω από το Μάντσεστερ φημισμένο Canal Street Gay Village και περιλαμβάνουν ένα Main Arena, όπου θα εκτελούνται πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί και συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένων των Heather Small of M People, της MNEK, της Shura, της Karen Harding, της Anne Marie, της Lucy Spraggan, Η Imani Williams, η Danny Beard, η Seann Miley Moore, η Frankmusik, η Eli Cripps και η Will Young.

Ο εορτασμός επικεντρώνεται επίσης γύρω από το Sackville Gardens Stage, το οποίο περιλαμβάνει μια γυναικεία σκηνή. το Gaydio Dance Arena? μια Expo και την Village Village με εκθέτες και πωλητές. και - φυσικά - αμέτρητα πάρτι και εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε γκέι μπαρ και εστιατόρια του χωριού.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Manchester Pride, η παρέλαση Gay Gay Pride Parade πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Αυγούστου, αρχίζοντας από το Deansgate και ακολουθώντας την οδό St. Anne, Cross Street, Albert Square και Princess Street στην οδό Whitworth Street, από το Gay Village.

Manchester Gay Πόρων

Πολλά γκέι μπαρ και εστιατόρια του Μάντσεστερ θα έχουν περισσότερα πράγματα από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pride. Ελέγξτε τους πόρους του διαδικτύου σχετικά με την gay σκηνή του Μάντσεστερ, όπως ο οδηγός NightTours Gay στο Μάντσεστερ και ο οδηγός νυχτερινής διασκέδασης Gay Village του ManchesterBars.com. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, Tourism Manchester.