Μάθετε για τους ινδιάνικους Carib Indians της Dominica

Το πολιτιστικό κέντρο Kalinago ανοίγει

Οι απόγονοι πρώην αφρικανών σκλάβων και ευρωπαίων αποίκων κατοικούν σε πολλά από τα νησιά της Καραϊβικής, αλλά ένα φυλάκιο του ιθαγενούς ινδιάνικου πληθυσμού της περιοχής της περιοχής εξακολουθεί να επιβιώνει στο καταπράσινο νησί της Δομίνικα.

Το πρόσφατα ανοιχτό Πολιτιστικό Κέντρο Καλινάγκο επιτρέπει στους επισκέπτες της Δομίνικα να δουν προσεκτικά τις ζωές και τις παραδόσεις των Caribs των 3.000 νησιών, που είναι γνωστοί τοπικά ως οι κάτοικοι του Kalinago.

Ο Kalinago, ο οποίος υποδέχτηκε τον Κολόμβο κατά την άφιξή του στη Δομίνικα το 1493, εξακολουθεί να κατοικεί στην ανατολική ακτή του νησιού, παρά τη θλιβερή ιστορία της υποδούλωσης, του πολέμου και της ασθένειας που εξαφάνισαν τα περισσότερα ξαδέλφια τους γύρω από την υπόλοιπη Καραϊβική.

Τα οκτώ χωριά του Kalinago βρίσκονται στο Carib Territory της Δομίνικα, μια κράτηση 3.700 στρεμμάτων που διοικείται από έναν εκλεγμένο αρχηγό. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στα χωριά, τα καταστήματα χειροτεχνίας και τους καταρράκτες Isulukati στην περιοχή, καθώς και σε χορούς και άλλες παραστάσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Karifuna.

Το νέο πολιτιστικό κέντρο Kalinago, γνωστό ως Kalinago Barana Aute, άνοιξε τον Απρίλιο του 2006 και προσφέρει γνώσεις σχετικά με τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής του Carib, συμπεριλαμβανομένων διαδηλώσεων για την ύφανση των καλαθιών, την κατασκευή καναλιών και την αλιεία. Μια παραδοσιακή αίθουσα συνεδριάσεων του Karbet φιλοξενεί διαλέξεις, αφήγηση και παραστάσεις. Οι πνευματικές καθαρισμοί του Kalinago θα προσφερθούν επίσης στους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν επίσης να αγοράσουν μερικές από τις εκατοντάδες βότανα που χρησιμοποιούνται από τους Caribs στις παραδοσιακές θεραπευτικές πρακτικές τους.

Η είσοδος στο Kalinago Barana Aute είναι $ 8. οι πρόσθετες δραστηριότητες είναι 2 δολάρια το καθένα. το κέντρο είναι ανοιχτό 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Τρ.-Κυρ. μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 15 Απριλίου. κλείνει τις Τετάρτες και τις Πέμπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Κέντρο βρίσκεται στην οδό Old Coast Road στο ποταμό Crayfish στο Carib Territory της Δομίνικα.

Συνιστάται η κράτηση. καλέστε το 767-445-7979 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τιμές και κριτικές για το TripAdvisor