Κρατήσεις εκπτώσεων στο κράτος της Ουάσινγκτον και κουπόνια

Πώς να κάνετε το Puyallup για Φθηνότερο

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήρια της Washington State Fair ; Δεν εμείς όλοι! Μεταξύ των πληρωμών για στάθμευση, εισδοχή, φαγητό, και βόλτες, κάνει το Puyallup προσθέτει επάνω. Κάθε χρόνο, η έκθεση γίνεται λίγο ακριβότερη, αλλά δεν πρόκειται απλώς για επιλογή! Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα για δίκαιη είσοδο, καθώς και για αξιοθέατα, βόλτες και φαγητό στο εσωτερικό της έκθεσης.

Προσφορές στο πάρκινγκ

Ο χώρος στάθμευσης σε επίσημες δίκαιες παρτίδες θα σας κοστίσει $ 15- $ 20 τα περισσότερα χρόνια, και παρ 'όλα αυτά η στάθμευση σε δίκαιες παρτίδες θα σας φέρει κοντά στις πύλες.

Ωστόσο, εάν δεν είστε αντίθετοι στο περπάτημα λίγο πιο μακριά και δεν σας πειράζει το κυνήγι για ένα σημείο, υπάρχουν επιλογές για να αποθηκεύσετε στο χώρο στάθμευσης. Πολλές επιχειρήσεις στα μπλοκ που περιβάλλουν τη δίκαιη ενοικίαση των lots τους. Όσο πιο κοντά βρίσκονται στην έκθεση, τόσο πιο ακριβοί είναι, αλλά οι περισσότεροι είναι φθηνότεροι από ό, τι πραγματικά σταθμεύουν στα δίκαια. Πολλοί ντόπιοι κάτοικοι θα ενοικιάσουν επίσης τις αυλές τους και τους αυτοκινητόδρομους. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτές τις επιλογές, ελέγξτε εκ των προτέρων την δίκαιη ιστοσελίδα για τα ποσοστά στάθμευσης του τρέχοντος έτους, ώστε να γνωρίζετε εάν πολλά που περνάτε είναι μια συμφωνία ή όχι, καθώς μερικοί χρεώνουν περισσότερο από τα δίκαια.

Εάν δεν σας πειράζει μια βόλτα, δεν είναι επίσης αδύνατο να σταθμεύσετε δωρεάν. Πολλοί από τους δρόμους γύρω από την έκθεση έχουν πάρκινγκ στο δρόμο, αλλά βασίζονται σε κάποιο ανταγωνισμό για αυτά. Βεβαιωθείτε ότι είστε ευγενικοί και ότι δεν εμποδίζετε την πρόσβαση σε κανέναν, ή μπορείτε να επιστρέψετε για να βρείτε ότι έχετε συρθεί!

Η Pierce Transit δεν λειτουργεί πλέον δίκαια λεωφορεία, αλλά η έκθεση έχει κίτρινα λεωφορεία Fair Express από κοντινά σημεία.

Χρησιμοποιήστε τις διαδρομές Pierce Transit 402, 410, 413, 446, 490, 495 για να φτάσετε στο κέντρο διαμετακόμισης South Hill Mall, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου αναχωρούν λεωφορεία.

Εκπτώσεις δίκαιης εισαγωγής και κουπόνια

  1. Ορισμένα σχολεία παρέχουν έκπτωση ή δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές τους.
  2. Τα περισσότερα χρόνια, αν φέρνετε μια δωρεά μη διατροφικών τροφίμων την ημέρα έναρξης μεταξύ 10 π.μ. και το μεσημέρι και να πάρετε δωρεάν.
  1. Αν αγοράσετε εισιτήρια από την ιστοσελίδα της εκθέσεως εκ των προτέρων, θα πάρετε δύο δολάρια μακριά. Η συμφωνία λήγει την ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης.
  2. Ο Fred Meyer προσφέρει Value Packs, τα οποία είναι πολλά για ζευγάρια ή οικογένειες. Αυτά περιλαμβάνουν δύο εισόδους πύλης, 10 δολάρια τροφίμων, 6 βόλτες και ένα κουπόνι Rodeo 2 για 1, όλα για ένα κατ 'αποκοπή ποσό. Αυτός είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οδηγήσετε μερικές βόλτες στην πιο λογική τιμή.
  3. Τα εισιτήρια εισόδου έκπτωσης είναι διαθέσιμα σε Albertsons, Safeway, και το South Hill Mall τις εβδομάδες πριν από την έκθεση.
  4. Εάν αγοράζετε εισιτήρια συναυλιών σε οποιαδήποτε από τις συναυλίες Fair, θα έχετε επίσης ελεύθερη δίκαιη είσοδο.
  5. Εάν θέλετε να πάτε περισσότερες από μία φορές, πάρτε ένα Season Pass για να πάρετε την είσοδο σε κάθε μέρα της δίκαιης, με έκπτωση στάθμευσης και άλλες προσφορές.

Προσφορές για στρατιωτικά μέλη

Ελεύθερη είσοδος τη Δευτέρα για ενεργά, συνταξιούχα και αποθεματικά στρατιωτικά μέλη, καθώς και μέλη Εθνικής Φρουράς. Παίρνει εξαρτώμενα άτομα δωρεάν, πάρα πολύ!

Εκπτωτικά κουπόνια και εκπτώσεις

  1. Για να πάρετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας, Dizzy Passes είναι ο μόνος τρόπος για να πάει! Για μια κατ 'αποκοπήν τιμή, μπορείτε να κάνετε απεριόριστες βόλτες όλη την ημέρα (εξαιρουμένων ορισμένων βόλτων με ασφάλιστρα). Αγοράστε το Dizzy Pass online μεταξύ των μέσων Ιουλίου και της ημέρας πριν ξεκινήσει η έκθεση και θα πάρετε λίγο περισσότερο από μια έκπτωση. Τα Dizzy Passes είναι συχνά μόνο ορισμένες ημέρες της έκθεσης, οπότε αν θέλετε να μεταβείτε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, ελέγξτε πότε τα δελτία είναι ενεργά και σχεδιάστε ανάλογα.
  1. Αν τρέχουν το τρέχον έτος, οι ασυνήθιστες προσφορές της Δευτέρας σας προσφέρουν μισές βόλτες, παιχνίδια και μερικές αγορές τροφίμων.
  2. Για να επιβιβαστείτε σε μια βόλτα, θα χρειαστείτε εισιτήρια ή βραχιόλι Dizzy Pass. Τα βόλτα μπορούν να πάρουν οπουδήποτε από ένα ζευγάρι εισιτήρια σε πέντε, έξι ή επτά εισιτήρια. Περισσότερες συναρπαστικές βόλτες παίρνουν περισσότερα εισιτήρια. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια one-by-one, αλλά αν σκοπεύετε να πάτε σε περισσότερες από μία βόλτες, η καλύτερη διαπραγμάτευση είναι να αγοράσετε συμφωνίες δέσμης. Ακόμη και αν δεν έχετε ένα Dizzy Pass, τα πακέτα εισιτηρίων μπορούν να σας εξοικονομήσουν από την αγορά με το ενιαίο επιτόκιο εισιτηρίων.
  3. Τα πακέτα αξίας Fred Meyer συνήθως περιλαμβάνουν εισιτήρια. Αυτά τα εισιτήρια είναι πολλά.

Προσφορές για το Fair Food

  1. Τα πακέτα αξίας περιλαμβάνουν τα χρήματα των τροφίμων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δίκαιου φαγητού.
  2. Σακίδια πωλούνται στο Midway και είναι ιδανικά για οικογένειες. Οι σακίδια περιέχουν περίπου 50 δολάρια σνακ, ποτό και κουπόνια για φαγητό και διασκέδαση στην έκθεση, καθώς και σε όλο τον ήχο Puget.

Για μια πλήρη λίστα όλων των εκπτώσεων, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Κρατικής Έκθεσης της Ουάσινγκτον.