Μια νυχτερινή έξοδος στο Σιάτλ χωρίς πόσιμο

Η καλύτερη νυχτερινή ζωή εκτός αλκοόλ

Τι μπορείτε να κάνετε στο Σιάτλ την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ που δεν περιλαμβάνει πόσιμο; Αφθονία.

Πολύ συχνά, μια νυχτερινή έξοδος είναι συνώνυμη με την κατανάλωση αλκοόλ. Όροι όπως "νυχτερινή ζωή" και "βγαίνοντας την Παρασκευή το βράδυ" υπονοούν ότι η κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί σημαντικό μέρος, αν όχι πρωταρχικό στόχο, του βράδυ. Αλλά για πολλούς Σιάτλειους, αυτό δεν συμβαίνει.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κάτω των 21 ετών που δεν μπορούν (ή δεν πρέπει) να αγοράζουν αλκοόλ.

Υπάρχουν μη-πότες σε όλη τη ζωή. Υπάρχουν εκείνοι που συνήθιζαν να συνειδητοποιούν και να συνειδητοποιούν για έναν ή άλλο λόγο ότι δεν ήταν γι 'αυτούς. Και έπειτα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ποτό μερικές φορές, αλλά μπορεί να προτιμούν την περιστασιακή μη αλκοολούχα νύχτα.

Ευτυχώς, το Σιάτλ είναι μια πόλη με πολλές ποικιλίες σχεδόν σε όλα τα μέτωπα, από διαφορετικές επιλογές ποτών και μέρη για να τα πιπιλίζουν σε άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουν, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ποτά.

Βγείτε στο φαγητό

Πολλά εστιατόρια μένουν ανοιχτά αργά το βράδυ, αλλά μερικά ειδικά εστιατόρια κρατούν τα φώτα μέχρι τις μικρές ώρες. Το Σιάτλ διαθέτει μερικά εστιατόρια που μένουν ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα. Σίγουρα, οι τόποι αυτοί συχνά συχνάζουν από ανθρώπους που έχουν πίνει και χρειάζεται να σταματούν, αλλά κάνουν και καινοτόμους χώρους για να δειπνήσουν με ορεκτικά στη νύχτα για μη πίνουν.

Βγείτε έξω για τσάι

Αν υπάρχει μια απαλή αντίθεση σε μια άγρια ​​νύχτα πίνοντας, χαλαρώνει σε μια αίθουσα τσαγιού.

Με το κρύο, τον υγρό καιρό και τον μεγάλο ασιατικό πληθυσμό, το Σιάτλ έχει μια μεγάλη καλλιέργεια τσαγιού . Τα περισσότερα από τα καλύτερα καταστήματα τσαγιού, όπως το Kung-Yin της Wallingford και το Remedy του Capitol Hill, είναι ανοιχτά μέχρι τις 10 μ.μ. Και σε αντίθεση με τον καφέ, τα τσάγια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών καφεΐνης, έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε τον τρόπο με τον καλωδιακό που θα θέλατε να είστε όταν ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι.

Καφέ αργά τη νύχτα

Σε αντίθεση με το ευρύ φάσμα τσαγιού προσφέρει, ο καφές δίνει είτε πολλή καφεΐνη είτε κανένας, οπότε ακολουθήστε προσεκτικά εάν η ανοχή σας είναι χαμηλή. Αλλά η κουλτούρα του καφέ αργά τη νύχτα του Σιάτλ είναι σχεδόν τόσο απαραίτητη για την προσωπικότητά της όσο οτιδήποτε. Στα πολυάριθμα καφενεία αργά το βράδυ του Seattle, θα βρείτε τους οραματιστές που συζητούν την επόμενη μεγάλη τεχνολογική εκκίνηση, το επόμενο μεγάλο άλμπουμ indie-rock ή ίσως μόνο το επόμενο μεγάλο καφενείο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για καφεΐνη αργά το βράδυ στο Σιάτλ, αλλά το Cafe Pettirosso είναι ανοιχτό μέχρι τις 2 το πρωί πολλές νύχτες της εβδομάδας και το Espresso Vivace είναι ανοιχτό μέχρι τις 11 το βράδυ όλη την εβδομάδα.

Νικοτίνη

Με τα μπαρ 100% χωρίς καπνό από το 2006, η απόσταση μεταξύ της καλλιέργειας ποτών και της καλλιέργειας καπνίσματος έχει αυξηθεί. Ενώ οι bar-goers βιάζοντας βιαστικά ένα τσιγάρο έξω από την αγαπημένη τους παμπ εξακολουθούν να είναι ένα κοινό θέαμα, η δυνατότητα να απολαύσετε έναν καπνό είναι όλο και περισσότερο υποβιβασμένη στη μικρή αλλά ζωντανή σκηνή lounge ναργιλέ. Σε αντίθεση με τα πούρα, τα τσιγάρα ή το κάπνισμα, τα ναργιλέ προσφέρουν έναν πολύ ελαφρύ, πιο δροσερό καπνό και απολαμβάνουν όσους θεωρούν τους μη καπνιστές. Ο καπνός έρχεται σε γεύσεις όπως το καρπούζι, η βανίλια και το μήλο, και ένα ναργιλέ (αλλά όχι το επιστόμιο) μοιράζονται μέχρι και τέσσερα άτομα.

Ενώ μερικά ναργιλικά είναι BYOB (φέρνετε το δικό σας ποτό - για ένα "ξεθώριασμα" τέλος), το vibe σε αυτά τα σημεία είναι πολύ διαφορετικό από τα περισσότερα μπαρ. Ένα από τα αγαπημένα περιλαμβάνει το Cloud 9 στην κεντρική περιοχή.

Μοναδικά θέατρα κινηματογράφου

Ενώ πολλά θέατρα διοργανώνουν ταινίες στις 9 μ.μ. ή στις 10 μ.μ., ο Αιγύπτιος στο Pine προσφέρει προβολές ταινιών μεσολάβησης κάθε Παρασκευή και Σάββατο, εκτελώντας μια διαφορετική ταινία κάθε εβδομάδα. Οι τίτλοι τείνουν να είναι ένθερμοι λατρευτικοί κλασικοί (παραδείγματα περιλαμβάνουν το Big Lebowski , το Dark Crystal και το Back to the Future ) και το πλήθος ενθουσιώδες. Ενώ σίγουρα ένα μέρος αυτού του πλήθους είχε μερικά ποτά νωρίτερα το βράδυ, είναι ακριβώς η σωστή ισορροπία του τρελού αλλά με σεβασμό. Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση του U-District θα προγραμματίσει μερικές φορές πρόγραμμα ναύλωσης αργά το βράδυ, αν και τείνει να είναι πιο βαθιά μέσα στο κλασικό σκηνικό ή στο στρατόπεδο (για παράδειγμα τα επερχόμενα Porkys ).

Ζωντανή μουσική

Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη μουσική που θα έπρεπε να έχει κανείς σε κλαμπ που σερβίρουν ποτά, αλλά μερικοί από τους καλύτερους χώρους στην πόλη είναι όλοι. Το έργο Vera στο Seattle Centre, το Fremont Abbey στο Fremont, το El Corazon στο Eastlake, το The Showbox στο κέντρο της πόλης (για μερικές συναυλίες) και το Chop Suey στο Capitol Hill, διαθέτουν κορυφαία τοπικά και τουριστικά συγκροτήματα για όλα τα πλήθη. Το Jazz Alley του Dmitrou είναι επίσης all-ages για εμφανίσεις πριν τις 9 μ.μ., οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα ονόματά τους.

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.