Χορτοφαγικές πόλεις στη Νότια Αμερική

Πολλοί χορτοφάγοι διστάζουν να ταξιδέψουν στη Νότια Αμερική, επειδή φοβούνται ότι ολόκληρη η υποήπειρος θα κατοικηθεί με τους περίφημους προπλάστες του Μπουένος Άιρες ή τους ψητούς χοίρους του Ισημερινού. Ο φόβος είναι ότι δεν υπάρχουν χορτοφαγικές φιλικές πόλεις στη Νότια Αμερική.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία της κουζίνας στη Νότια Αμερική και η βάση των περισσότερων γευμάτων είναι το ρύζι και τα φασόλια. Μπορεί να χρειαστεί να εξηγήσετε σε έναν σερβιτόρο ότι η αμαρτία carne (χωρίς κρέας) σημαίνει επίσης ότι δεν έχουν κοτόπουλο ή ψάρι, αλλά ακόμη και τα μικρότερα εστιατόρια είναι συχνά στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν άτομα με ειδικά αιτήματα.

Ο όρος χορτοφάγος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε μερικά εστιατόρια που προσφέρουν ευτυχώς κοτόπουλο ως επιλογή. Ωστόσο, τα εστιατόρια χωρίς κρέατα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς ο χορτοφαγικός πληθυσμός μεγαλώνει δημιουργώντας νέους κόμβους για τις χορτοφαγικές φιλικές πόλεις στη Νότια Αμερική. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε εάν υπάρχει πληθυσμός Hare Krishna στην πόλη, επειδή σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα συνοδευτικό χορτοφαγικό εστιατόριο.

Cali, Κολομβία
Πολλοί θεωρούν το Cali ως το σπίτι των καλύτερων χορευτών salsa στον κόσμο, αλλά φιλοξενεί μεγάλα φρέσκα προϊόντα. Η δημοφιλής γειτονιά του Σαν Αντόνιο φιλοξενεί ένα μοναδικό χορτοφαγικό εστιατόριο που είναι δημοφιλές στους ντόπιους με κρέας.

Το Mononoke είναι ένα ινστιτούτο χορτοφαγίας εμπνευσμένο από την Ιαπωνία που λειτουργεί ανοιχτά από Τετάρτη έως Παρασκευή από το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ. Αν ψάχνετε για μια ένεση πράσινων βιταμινών, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το πάρετε.

Cuenca, Ισημερινός
Ενώ ο Εκουαδόρ είναι σίγουρα το σπίτι για το νόστιμο ψητό χοίρο και το παγκοσμίως γνωστό cuy, η πιο όμορφη πόλη του είναι επίσης η τοποθεσία τριών φανταστικών χορτοφαγικών εστιατορίων: El Paraiso, Govindas και Café Austria.

Και ενώ το Govindas και το Café Austria προσφέρουν νόστιμες επιλογές, το El Paraiso είναι το αγαπημένο στους ντόπιους. Βρίσκεται στη γωνία του Simon Bolivar και του Manuel Vega, αυτό το εστιατόριο είναι γνωστό για τις τεράστιες σαλάτες φρούτων και είναι συσκευασμένο σε ώρες αιχμής. Μεσημεριανό με φρέσκο ​​χυμό θα σας επιστρέψει μόνο μερικά δολάρια.

Πολλοί μετανάστες συνταξιοδοτούνται στην Cuenca του Ισημερινού και σιγά-σιγά γίνονται μια από τις καλύτερες χορτοφαγικές πόλεις της Νότιας Αμερικής.

Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
Μπορεί να είναι περίεργο να ακούσετε ότι η πόλη με παγκοσμίου φήμης parrillas είναι επίσης σπίτι για κάποια μεγάλη χορτοφαγική τροφή. Ενώ μεγάλο μέρος της πόλης είναι μπριζόλα και άλλα κρέατα, υπάρχει σταθερός χορτοφαγικός πληθυσμός. Οι περισσότερες επιλογές βρίσκονται στις γειτονιές του Παλέρμο: στο Παλέρμο του Χόλιγουντ, στο Παλέρμο και στο Παλέρμο Τσίκο, γειτονιές πολύ δημοφιλείς με τις τουριστικές κοινότητες και τις κοινότητες των εκπατρισμένων.

Στο Palermo Hollywood, το Bio διαθέτει ένα οργανικό μενού. Στο Παλέρμο, το εστιατόριο Spring περιλαμβάνει ένα πολύ δημοφιλή χορτοφαγικό μπουφέ και συχνά έχει μια μακρά σειρά προστάτων. Το Palermo Chico είναι το σπίτι του Natural Deli, το οποίο δεν είναι εξ ολοκλήρου χορτοφαγικό, αλλά με πολλές επιλογές για χορτοφάγους, μεταξύ των οποίων πολλοί θεωρούν τις καλύτερες επιλογές σαλάτας στην πόλη. Δεδομένου ότι όλα αυτά τα εστιατόρια βρίσκονται στις κομψές περιοχές της πόλης να είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις τιμές των ΗΠΑ για τα γεύματα. Εάν το φαγητό στο δρόμο είναι ευκολότερο για τον προϋπολογισμό σας, βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε για empanadas που είναι χορτοφάγοι ή με σπανάκι.

Λίμα, Περού
Για τους χορτοφάγους που τρώνε ψάρια, το Περού είναι πολύ εύκολο για τους πεσεταριανούς / χορτοφάγους που τρώνε ψάρια. Αναμφισβήτητα το σπίτι του καλύτερου ceviche στον κόσμο, οι Περουβιανοί έχουν μια σειρά από θαυμάσια ψάρια και θαλασσινά πιάτα που ανταγωνίζονται μερικές από τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο.

Για εκείνους που δεν τρώνε ψάρια, υπάρχουν πολλά πιάτα με βάση τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων ψημένων πιπεριών γεμιστές. Ένα από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά εστιατόρια στη Λίμα είναι το El Alma Zen στο Miraflores, το οποίο αποδίδει σταθερά καλά, παρά το γεγονός ότι είναι λίγο ακριβό από τα περουβιανά πρότυπα.

Για κάτι λιγότερο επίσημο, το La Gran Fruta στο San Isidrois είναι εξαιρετικά δημοφιλές για φρέσκους χυμούς, αλλά υπάρχει επίσης ένα απλό μενού φρουτοσαλάτας και απλών σάντουιτς. Και για εκείνους με προϋπολογισμό η αγορά είναι πάντα μια εξαιρετική θέση για να βρείτε φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων και απλά εστιατόρια που είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν στα χορτοφαγικά πρότυπα.