Χιούστον Απόκριες Κοινοτικά Φεστιβάλ

Μια χούφτα αποκριών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων

Ψάχνετε για κάτι να κάνετε αυτή την αποκριτική εποχή; Εδώ είναι μερικές μόνο από τις καλύτερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην περιοχή του Χιούστον που συμβαίνουν κάθε πτώση.

Howl-O-Ween Fest

Το Bridgeland φιλοξενεί αυτό το φεστιβάλ αποκριών για τα κατοικίδια ζώα με μια κοσμοπολίτικη παρέλαση, χορεύοντας σκυλιά και διαγωνισμό κοστουμιών, καθώς και τρικ-ή-θεραπεία για παιδιά, σκυλιά και πολλά άλλα. Πολλά φορτηγά τροφίμων θα βρίσκονται στο κατάστρωμα, συμπεριλαμβανομένων των Καλών Χιονοστιβάδων του Τέξας και των κοριτσιών Grill 'em.

Αυτό το φεστιβάλ πραγματοποιείται το Σάββατο πριν από το Halloween στην κοινότητα Bridgeland, δυτικά του Χιούστον

FirstFest

Η Πρώτη Βαπτιστική Εκκλησία του Χιούστον φιλοξενεί αυτό το γεμάτο διασκέδαση φεστιβάλ πτώσης, με μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, βόλτες, διαγωνισμούς κοστουμιών και φαγητού. Φροντίστε να δοκιμάσετε το χέρι σας στο βράχο και στο περίπτερο. Ένα τραμπολίνο quad jumper, ζωολογικός ζωολογικός κήπος και παλιομοδίτικη κέικ μπορεί να αναμένεται επίσης. Οι επισκέπτες της εκκλησίας είναι ελεύθεροι εισδοχής ενώ τα μέλη της εκκλησίας καλούνται να συνεισφέρουν μια μικρή δωρεά αν είναι σε θέση. Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται το απόγευμα κάθε βράδυ - βροχή ή λάμψη - στην εκκλησία The Loop campus, που βρίσκεται στο 7401 Katy Freeway στο Χιούστον, λίγο έξω από το βορειοδυτικό 610 Loop.

Το φεστιβάλ συγκομιδής ρυζιού του Katy

Πάρτε ένα νωρίς έναρξη στην εποχή αποκριών σε ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ σε όλο το Χιούστον. Το Φεστιβάλ Harvest Harvest Katy είναι μια διήμερη εκδήλωση μερικές εβδομάδες πριν από το Halloween και χαρακτηρίζει την τυπική φεστιβάλ καλοφαγάς (καρναβάλι, ζωντανή ψυχαγωγία, καμπίνες τροφίμων κ.λπ.) και συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε χρόνο.

Οι ενήλικες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για $ 10, τα παιδιά 12 και κάτω είναι δωρεάν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Downtown Katy (ανάμεσα στις λεωφόρους B και C, 2ος και 3ος δρόμος), περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο έξω από το κέντρο του Χιούστον, μακριά από το I-10 West.

Φεστιβάλ φθινοπώρου του Cokesbury UMC

Ανταγωνιστείτε σε ένα διαγωνισμό κολοκύθας, δοκιμάστε το χέρι σας στη δεξαμενή και βουρτσίστε τη μπάρμπεκιου που προετοιμάστηκε από το πρόγραμμα για τη νεολαία και το υπουργείο γυναικών.

Το Φεστιβάλ Φθινοπωρινής Εκκλησιαστικής Εκκλησίας του Cokesbury United Methodist Church πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου στο Cockesbury United Methodist Church, 10030 Scarsdale Blvd., Houston, Texas, 77089. Καλέστε 281-484-9243 με ερωτήσεις ή για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση.

Trinity Baptist Church της Katy

Το Trunk-or-Treating είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση από το παραδοσιακό τελετουργικό από πόρτα σε πόρτα. Ο Trinity Baptist προσφέρει αυτή την ελεύθερη εκδήλωση εκτός από παιχνίδια, βραβεία, φουσκωτά μαθήματα εμπόδια και πολλά άλλα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο 10000 Spring Green Boulevard στην Katy, Τέξας την Κυριακή πριν από την Απόκριση.

Zoo Boo στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον

Φόρεμα στο κοστούμι και το κεφάλι σας στο ζωολογικό κήπο για φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες με επίκεντρο τον πτώση. Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον έχει σταθμούς που έχουν δημιουργηθεί σε όλο το πάρκο για να ξεγελάσουν ή να θεραπεύσουν, καθώς και για να διακοσμήσουν κολοκύθες ή να συμμετάσχουν σε μια παρέλαση κοστουμιών. Το Zoo Boo λαμβάνει χώρα την Παρασκευή-Κυριακή στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, καθώς και την Ημέρα των Αποκριών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την τιμή εισόδου.