Εκπαίδευση μπέιζμπολ στην Φλόριντα

Η γκρέιπφρουτ Λιγκ φέρνει μπέιζμπολ και οπαδούς στη Φλόριντα κάθε άνοιξη!

Η ανοιξιάτικη εκπαίδευση της Φλόριντα χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια του εικοστού αιώνα - αρχίζοντας από ένα εκθεσιακό παιχνίδι το 1908 μεταξύ των ερυθρών του Cincinnati και των ημι-επαγγελματιών Αγίων Πετρούπολης. Το 1913, οι Cubs του Σικάγου έφτασαν στην Τάμπα κατόπιν πρόσκλησης του Δήμαρχου DB McKay ... και, εδώ λέμε ότι το υπόλοιπο είναι ιστορία. Η άνοιξη της Φλόριντα δεν θα ξαναγίνει χωρίς τα βλέμματα και τους ήχους του αγαπημένου χόμπι της Αμερικής.

Στις 19 Φεβρουαρίου, το φυτευτικό πεδίο της Τάμπα - βόρεια του κομψού και πολυτελούς ξενοδοχείου Tampa Bay (προς το παρόν το πανεπιστήμιο της Τάμπα) ήταν η θέα των προπονήσεων της πρώτης ανοιξιάτικης προπόνησης Cubs. Μια εβδομάδα αργότερα, το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς τριών παιχνιδιών ενάντια στους Cubs και μια ομάδα κουβανικών αστεριών, ο αθλητισμός της Αβάνας επέστησε το μεγαλύτερο πλήθος που έγινε ποτέ για να παρακολουθήσει μια αθλητική εκδήλωση στον κόλπο του Tampa. Οι Chicago Cubs συνέχισαν να σαρώνουν αυτή τη σειρά.

Μόνο δύο ομάδες μπέιζμπολ μεγάλων πρωταθλημάτων εκπαιδεύτηκαν στη Φλόριντα το 1913 - οι Cubs στην Τάμπα και οι Ινδιάνοι του Cleveland στην Pensacola. Μέχρι το επόμενο έτος, το μπέιζμπολ είχε διπλασιάσει την παρουσία του στη Φλόριντα με τους Chicago Cubs στην Τάμπα, το St. Louis Browns στην Αγία Πετρούπολη, τους Cardinal St. Louis στο St. Augustine και τη Φιλαδέλφεια στο Jacksonville. Σύντομα, σχεδόν κάθε πόλη της Φλώριδας προσπαθούσε να προσελκύσει μεγάλα σωματεία, όπως και οι τουρίστες και οι κάτοικοι του χειμώνα.

Ο Άγιος Louis Browns δεν επέστρεψε στο St.

Petersburg το 1915, αλλά οι Phillies της Φιλαδέλφειας το έκαναν την άνοιξη. Όταν κέρδισαν εκτός από ένα από τα 15 πρώτα τους αγώνες και κέρδισαν τη νίκη της Εθνικής Λίγκας, όλα εκτός από τη φήμη της Αγίας Πετρούπολης και της Φλόριντα ως εξαιρετικό γήπεδο κατάρτισης. Ήταν γύρω από αυτή τη στιγμή ότι η Λιγκ Γκρέιπφρουτ είχε διαμορφωθεί.

Συνολικά, τριάντα πέντε διαφορετικές τοποθεσίες της Φλόριντα πραγματοποίησαν την εαρινή προπόνηση. Οι πόλεις με τα περισσότερα χρόνια ανοιξιάτικης εκπαίδευσης είναι: Αγία Πετρούπολη και Τάμπα, 89 ετών. Bradenton και Clearwater, 78 ετών. Lakeland, 77 ετών. Sarasota, 76 ετών. Fort Myers, 66 ετών. West Palm Beach, 65 ετών. Ορλάντο, 64 ετών. Παραλία Vero, 60 ετών. και το Winter Haven, 57 ετών. * Στην πραγματικότητα, το 2011, ο Lakeland γιόρτασε 75 χρόνια με τις Τίγρεις του Ντιτρόιτ - τη μακρύτερη σχέση μεταξύ μιας σημερινής πόλης υποδοχής και μιας μεγάλης ομάδας μπέιζμπολ πρωτάθλημα. Ένα εντυπωσιακό 49 από αυτά τα χρόνια έχουν δαπανηθεί στο ίδιο στάδιο - Joker Marchant Stadium. Επιπλέον, υπάρχει μια θέση κατάρτισης άνοιξη, Roger Dean Stadium στο Jupiter, που φιλοξενεί δύο ομάδες - St Louis Cardinals & Miami Marlins. Είναι η μόνη εγκατάσταση στη Φλόριντα ειδικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί δύο μεγάλες ομάδες πρωταθλήματος.

Από το 2016, η εκπαίδευση της Άνοιξης του Γκρέιπφρουτ της Φλόριντα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομάδες και τοποθεσίες:

Συμβουλές:

* Σύμφωνα με την Ιστορία του Συνδέσμου Γκρέιπφρουτ της Φλόριντα από τον Raymond Arsenault.