Δημιουργία Υπηρεσίας Αποχέτευσης στο Λας Βέγκας

Είτε είστε νέος στην κοιλάδα του Λας Βέγκας, δημιουργώντας υπηρεσία αποχέτευσης στο όνομά σας για πρώτη φορά ή μετακομίζοντας σε μια νέα κατοικία, η αποχέτευση μπορεί να είναι ένας τεράστιος πόνος. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη ζωή σας παρέχοντάς σας ένα μέρος για να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή στο Λας Βέγκας.

Clark County Water Reclamation District

5857 Ε. Flamingo Rd.
Las Vegas, NV 89122
Χρέωση και ερωτήσεις και σύνδεση: (702) 458-1180
Χωρίς χρέωση: (800) 782-4324
Επείγουσα μετά από ώρες: (702) 795-3111

Η λεκάνη του Λας Βέγκας ήταν ανέκαθεν κυριαρχείται από νερό και είναι η αποστολή του Επαρχιακού Κέντρου Αποκατάστασης Νερού του Clark County να εξασφαλίσει ότι όλα τα λύματα συλλέγονται και επεξεργάζονται για επαναχρησιμοποίηση. Η Περιφέρεια Αποκατάστασης Νερού του County Clark χρεώνει ετήσια χρέωση για αυτές τις υπηρεσίες και χρεώνεται συνήθως τον Ιούλιο.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν το λογαριασμό τριμηνιαία ή όλες ταυτόχρονα, κερδίζοντας έκπτωση 12 $ εάν η πλήρης πληρωμή πραγματοποιηθεί πριν από τις 31 Ιουλίου. Η Εθνική Ένωση των Οργανισμών Καθαρών Υδάτων (NACWA) απαριθμεί το εθνικό μέσο κόστος της επεξεργασίας των υδάτινων αποβλήτων σε 346 δολάρια. Λόγω των πολύ αυστηρότερων κανονισμών και της έλλειψης νερού στο Λας Βέγκας, τα ποσοστά αυτά είναι συνήθως υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω, να αφήσουν την πληρωμή στο κουτί drop στο χώρο στάθμευσης τους ή να πληρώσουν στο διαδίκτυο.