Φορείς ... Ο Οδηγός Επισκεπτών Έκθεσης

Φορείς ... Η έκθεση συνοπτικά:

Είστε γοητευμένοι από το ανθρώπινο σώμα; Σώματα ... Η έκθεση επιτρέπει στους επισκέπτες να εξετάζουν πραγματικά ανθρώπινα σώματα που έχουν υποβληθεί σε συντήρηση πολυμερών για να μάθουν περισσότερα για την εσωτερική λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, τόσο στην υγεία όσο και στις ασθένειες. Αυτό το ακριβό, αλλά συναρπαστικό εκθετήριο θα απολαμβάνει περισσότερο τους παθιασμένους επισκέπτες - ιδιαίτερα όσοι μελετούν το ανθρώπινο σώμα, τους επαγγελματίες της επιστήμης της υγείας και τους λάτρεις της ανατομίας.

Να φτάσουμε στα Σώματα ... Η Έκθεση:

Φορείς ... Η Έκθεση Τηλέφωνο:

1.888.9BODIES

Φορείς ... Η Έκθεση Εισδοχής:

Τα εισιτήρια κοστίζουν έκαστο 1 δολ. Επιπλέον τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Σώματα ... Η Ώρα των Εκθέσεων:

Καλό να ξέρεις για τα σώματα ... Η έκθεση:

Φορείς ... Η Επίσημη Ιστοσελίδα της Έκθεσης:

http://www.bodiesny.com/

Φορείς ... Τα Ειδικά Εισιτήρια Έκθεσης:

Παρέχονται πακέτα εισιτηρίων Premium ($ 45) και VIP ($ 79). Το πακέτο Premium περιλαμβάνει εισαγωγή, οδηγό ήχου και κατάλογο εκθέσεων. Η εμπειρία VIP περιλαμβάνει είσοδο, περιήγηση με ξεναγό και δώρο. VIP περιηγήσεις προσφέρονται μόνο το Σάββατο και την Κυριακή στις 11 π.μ., 12.30 μ.μ. και 2 μ.μ.

Σχετικά με τους Φορείς ... Η Έκθεση:

Φορείς ... Η Έκθεση προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στο ανθρώπινο σώμα, αλλά δεν είναι για το squeamish. Είναι τόσο συναρπαστικό και ενοχλητικό να επισκεφθούμε Φορείς ... Η Έκθεση. Σε αντίθεση με τα μοντέλα και τα διαγράμματα που θυμάμαι από τη βιολογία, στους Φορείς, φτάνεις να βλέπεις πραγματικά ανθρώπινα σώματα που έχουν διατηρηθεί για την έκθεση.

Κάθε περιοχή υπογραμμίζει ένα συγκεκριμένο σύστημα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος, του μυϊκού συστήματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Υπάρχουν μοντέλα ολόκληρων (ή σχεδόν τέτοιων) συστημάτων σώματος, καθώς και μεμονωμένα όργανα στην οθόνη. Οι οθόνες παρουσίαζαν τόσο υγιή συστήματα σώματος όσο και άρρωστα όργανα. Υπήρχε μια προειδοποίηση για τους επισκέπτες πριν εισέλθουν σε ένα δωμάτιο που διαθέτει έμβρυα σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, και θα μπορούσατε να παρακάμψετε το δωμάτιο εύκολα αν μπορεί να βρείτε ότι το περιεχόμενο ενοχλούν.

Ανάλογα με το επίπεδο ενδιαφέροντός σας, θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μια ώρα ή δύο κοιτάζοντας τα πολλά δείγματα που εμφανίζονται.