Τορόντο τον Οκτώβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Το φθινόπωρο χτυπά ένα γλυκό σημείο με τόσους πολλούς τρόπους στο Τορόντο και άλλους προορισμούς του Ανατολικού Καναδά, όπως η Οτάβα και το Μόντρεαλ . Υπάρχει μια τραγανότητα στον αέρα που προειδοποιεί το χειμώνα είναι γύρω από τη γωνία. Αυτή η αλλαγή της θερμοκρασίας δίνει σθένος στην πόλη, ενδεχομένως να υπενθυμίζει στους ανθρώπους της ότι καλύτερα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις καιρικές συνθήκες προτού κρυώσουν.

Εκτός από την ημέρα των ευχαριστιών, την οποία οι Καναδοί παρατηρούν ένα μήνα νωρίτερα από τους αμερικανούς φίλους τους στο νότο, ο Οκτώβριος είναι ως επί το πλείστον ένας μήνας κατά τον οποίο οι Τορόντων συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ύπαιθρο με πεζοπορία, ποδηλασία, καθιστικά σε αίθρια και βαρκάδα.

Εκείνοι με εξοχικές κατοικίες πιθανώς θα τους κλείσουν για την εποχή.

Απόκριες γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, αλλά είναι μια μέρα εργασίας και σχολείο ως συνήθως.

Καιρός

Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι δροσερές στο Τορόντο τον Οκτώβριο, αλλά όχι δυσάρεστες. Σπάνια χιονίζει στο Τορόντο τον Οκτώβριο. Το πρώτο χιόνι συνήθως έρχεται το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο.

Τι να Pack

Οι επισκέπτες του Τορόντο τον Οκτώβριο θα πρέπει να προετοιμαστούν για διάφορες θερμοκρασίες. Συσκευασία ενδυμάτων που μπορούν να στρωματοποιηθούν.

Οκτώβριος Perks

Καλό να ξέρω

Γεγονότα γεγονότων και Φεστιβάλ

Να πάρει μακριά