Κλείστε το κάπνισμα στο Τορόντο

Πόροι και υποστήριξη για την παύση του καπνίσματος

Εάν είστε έτοιμοι να σταματήσετε το κάπνισμα ή ακόμα και αρχίζετε να σκέφτεστε για το κλείσιμο, υπάρχουν πολυάριθμοι πόροι και ομάδες υποστήριξης τόσο online όσο και εδώ στο Τορόντο που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να περάσετε τη διαδικασία. Φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή που σχετίζεται με την υγεία είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας - αν δεν έχετε οικογενειακό γιατρό, να βρείτε ένα και να κάνετε πλήρη έλεγχο μπορεί να είναι το πρώτο σας βήμα στο πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος.

Υποστήριξη για να σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα - Προγράμματα και ομάδες ατόμων στο προσωπικό

Κλινική στάσης καπνίσματος - Κέντρο υγείας του Αγίου Ιωσήφ

Η Κλινική Διακοπής του Καπνίσματος συγκεντρώνει μια ομάδα ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων σε υπηρεσίες εθισμού για να σας βοηθήσουν στο σχέδιό σας να σταματήσετε το κάπνισμα. Καλέστε εκ των προτέρων για να κλείσετε ραντεβού.

Η Υπηρεσία Εξάρτησης από Νικοτίνη CAMH

Αναφορά του Κέντρου για τον Κίνδυνο και την Ψυχική Υγεία κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να σκέπτονται πολύ πιο σκληρά φάρμακα από τη νικοτίνη, αλλά το κάπνισμα είναι ένας εθισμός και οι καλοί άνθρωποι της CAMH το γνωρίζουν και έχουν Κλινική Εξάρτησης Νικοτίνης. Προσφέρουν ακόμη και ειδικές υπηρεσίες για άτομα που αντιμετωπίζουν πιο περίπλοκη κατάσταση, όπως έγκυες γυναίκες ή άτομα με πολλαπλά προβλήματα εθισμού. Ωστόσο, οποιοσδήποτε μπορεί να προγραμματίσει για μια γενική αξιολόγηση, χωρίς να απαιτεί παραπομπή.

Quit και Get Fit

Η ένωση πνευμόνων του Οντάριο συνεργάζεται με την GoodLife Fitness στο Quit and Get Fit, ένα πρόγραμμα που συγκεντρώνει τα σχέδια και τις συνεδρίες με προσωπικούς εκπαιδευτές της GoodLife σε επιλεγμένες τοποθεσίες του Οντάριο.

Το πρόγραμμα STOP

Η Τορόντο Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με την CAMH, εκτελεί το πρόγραμμα STOP, το οποίο προσφέρει εργαστήρια με βάση την έρευνα για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να σταματήσουν το κάπνισμα.

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να εγγραφείτε για STOP, τηλεφωνήστε στο Τορόντο Δημόσιας Υγείας στο 416-338-7600.

Υποστήριξη για να σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα - Online και μέσω τηλεφώνου

Καναδική Εταιρεία Καρκίνου - Γραμμή Βοήθειας Καπνιστών
Σύμφωνα με τις στατιστικές του Canadian Society Cancer, το κάπνισμα προκαλεί περίπου το 85% των καρκίνων του πνεύμονα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η οργάνωση έχει δεσμευτεί να βοηθήσει όλους τους καναδούς να σταματήσουν το κάπνισμα. Μια δωρεάν υπηρεσία, η τηλεφωνική μερίδα της τηλεφωνικής γραμμής καπνιστών της Καναδικής Εταιρείας Καρκίνου, διαθέτει ζωντανά διαθέσιμα "Quit Specialists" που μπορούν να σας μιλήσουν για οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας εγκατάλειψης. Η γραμμή είναι ανοιχτή από τις 8 π.μ. - Δευτέρα έως Πέμπτη, 8 π.μ.-6 μ.μ. την Παρασκευή και 9 π.μ.-5 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχει επίσης ο συνοδευτικός ιστότοπος που διαθέτει ένα πίνακα μηνυμάτων όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να προσφέρετε υποστήριξη και ένα σύνολο ηλεκτρονικών εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το προσωπικό σας σχέδιο για να εγκαταλείψετε και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας.

Καταπολέμηση του καπνίσματος

Terry Martin είναι ο οδηγός μας για να καπνιστών και το site της μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα σχέδιο, παραμονή κίνητρο, αντιμετώπιση των υποτροπών και πολλά άλλα. Ενώ είστε εκεί, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το δημοφιλές φόρουμ υποστήριξης του καπνίσματος, όπου μπορείτε να διαβάσετε για τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στη διαδικασία της εγκατάλειψης και μοιράζονται τις δικές σας συμβουλές, αποτυχίες και θριάμβους.

Σύνδεσμος πνευμόνων του Οντάριο - Κάπνισμα και καπνός
Ο Σύνδεσμος Πνευμονοδών του Οντάριο έχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον αντίκτυπο του καπνίσματος και συμβουλές για την εγκατάλειψη στον ιστότοπό του (δείτε το "Προγράμματα"). Υπάρχει επίσης μια τηλεφωνική γραμμή για την υγεία των πνευμόνων διαθέσιμη από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περισσότεροι πόροι διακοπής του καπνίσματος

Δημόσια υγεία του Τορόντο - διαβίωση χωρίς καπνό
Η Τορόντο Δημόσιας Υγείας έχει πληροφορίες σχετικά με τους μύθους και τα γεγονότα για το κάπνισμα, τους νόμους και τους νόμους περί καπνίσματος του Οντάριο και του Τορόντο, τους διαγωνισμούς, τα γεγονότα και πολλά άλλα.

Υγεία Καναδά - Καπνός
Ο ιστότοπος Health Canada διαθέτει πόρους για να σας βοηθήσει να σταματήσετε συν τις πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις του καπνίσματος που μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε κίνητρα.

Quit 4 Life - Για εφήβους
Αυτός ο ιστότοπος Health Canada παρέχει στους έφηβους ένα βήμα-βήμα πρόγραμμα για να σταματήσουν το κάπνισμα σε 4 εβδομάδες. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον ιστότοπο χωρίς να εγγραφείτε, αλλά η εγγραφή για το δικό σας προφίλ θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας, να λάβετε υπενθυμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα.

Θα πετύχω
Το Ίδρυμα Heart & Stroke στρογγυλοποιεί περισσότερους πόρους και προγράμματα.