Πώς RVers Ψηφίστε στο δρόμο

Ένας οδηγός για την ψηφοφορία κατά την απομάκρυνση από το σπίτι

Μερικοί θεωρούν αυτή την ενέργεια τον ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας, μερικοί φορούν αυτοκόλλητα με υπερηφάνεια για να δείξουν ότι το έκαναν αυτό, τι μιλάμε; Γιατί, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ψηφίστε. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία της λήψης της ψηφοφορίας τους, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για ορισμένους RVers. Πώς ψηφίζετε στη Μινεσότα αν περνάτε ολόκληρο το χειμώνα σας στην Αριζόνα ;

Για λίγους RVers αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα εδώ και χρόνια και εξακολουθούν να είναι σε θέση να πάρουν την ψήφο τους έξω.

Πώς λοιπόν οι RVers ψηφίζουν στο δρόμο; Έχουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι η φωνή σας ακούγεται ακόμα κι αν βρίσκεστε σε απόσταση μιλίων από την πατρίδα σας;

Πώς το RVers ψηφίζει ενώ ταξιδεύει

Υπάρχουν μερικά θέματα που έρχονται στο μυαλό όταν μιλάμε για την ψηφοφορία RVers. Πρώτον, πού ψηφίζετε εάν δεν έχετε μόνιμο σπίτι; Πώς παίρνετε τα χέρια σας σε μια ψηφοφορία και πώς μπορώ να κάνω την ψήφο μου;

Το ζήτημα της μόνιμης κατοικίας έγινε ένα καυτό θέμα κουμπιών το 2004, όταν κάποιες RVers που είχαν καταγράψει τη διεύθυνσή τους στο Cleveland, Tennessee (σπίτι σε υπηρεσία αποστολής RV mail) έπεσαν από τις κάλπες. Ευτυχώς αυτή η διαμάχη έχει τεθεί για να ξεκουραστεί και όποια διεύθυνση χρησιμοποιείτε ως "νομικό σπίτι" είναι η διεύθυνση που θα χρησιμοποιήσετε για την ψηφοφορία.

Για τα περισσότερα RVers, αυτή είναι η διεύθυνση στην άδεια οδήγησης ή η διεύθυνση μιας υπηρεσίας προώθησης αλληλογραφίας. Να θυμάστε ότι η ψηφοφορία είναι σωστή και όλοι οι οπαδοί έχουν δικαίωμα ψήφου παρά το γεγονός ότι δεν έχουν σπίτι από τούβλα.

Μάθετε ποια δικαιοδοσία εμπίπτει και ποια είναι η κατάσταση του σπιτιού σας για να διευκολύνετε τα επόμενα βήματα.

Μόλις ξέρεις πού βρίσκεται η νομική σου κατοικία , θα χρειαστείς να πάρεις τα χέρια σου σε μια απόρριψη της ψηφοφορίας. Μια απόρριψη της ψηφοφορίας είναι περισσότερο ή λιγότερο αυτό που ακούγεται, ένας τρόπος για να ψηφίσετε ακόμη και όταν απουσιάζετε από τη δικαιοδοσία σας.

Και πάλι, να πάρεις τα χέρια σου σε ένα απόρρητο ψηφοδέλτιο είναι ένα δικαίωμα γι 'αυτό φροντίστε να το ασκήσετε!

Πώς να πάρει μια απουσία ψήφου ενώ RVing

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να προχωρήσουμε στην απόρριψη της ψηφοφορίας. Μπορείτε να καλέσετε την τοπική σας δικαιοδοσία ή κυβερνητικά γραφεία και θα πρέπει να μπορούν να πάρουν τα χέρια σας σε ό, τι χρειάζεστε. Εάν η δικαιοδοσία σας φαίνεται να σέρνει τα πόδια, υπάρχουν και άλλα σημεία πώλησης που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Το VOTE.org είναι ένας ιστότοπος, ο σκοπός του οποίου είναι να γίνει η ψηφοφορία για άτομα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν. Ο ιστότοπος είναι χρήσιμος, παρέχοντας οδηγούς για την απουσία της ψηφοφορίας από το κράτος, καταγραφή των ψηφοφόρων, σας βοηθά να ελέγξετε την κατάσταση του ψηφοφόρου σας, τους νόμους και τους κανονισμούς της απουσίας ψηφοφορίας, ακόμα και την επισήμανση διαφορετικών νόμων για την ταυτότητα των ψηφοφόρων. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απόρριψη των χεριών σας, δοκιμάστε έναν τέτοιο ιστότοπο για να σας βοηθήσουμε.

Pro Συμβουλή: Μην καλέσετε την τοπική δικαιοδοσία σας λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και περιμένετε να περάσουν μια νύχτα σε σας.

Κάθε φορά που γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε μια απόρριψη της ψηφοφορίας φροντίστε να αφήσετε αρκετό χρόνο για να ζητήσετε την ψηφοφορία, να την λάβετε και να την πάρετε πίσω στη σωστή θέση. Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε ένα απόσπασμα της ψηφοφορίας την ημέρα που θα είναι διαθέσιμες. Επίσης, ελέγξτε τη δικαιοδοσία σας για να δείτε εάν είναι διαθέσιμη κάποια έγκαιρη ψηφοφορία, ειδικά εάν είστε γύρω από την περιοχή αλλά θα φύγετε κατά τη διάρκεια της πραγματικής ψηφοφορίας.

Ορισμένες πολιτείες, όπως το Κολοράντο , αποστέλλουν αυτόματα τις ψηφοφορίες στους κατοίκους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους καθώς οι ψήφοι πρόκειται να συμβούν. Μάθετε εάν το κράτος σας είναι ένα από αυτά τα κράτη, που θα κάνουν την άσκηση της ψηφοφορίας σας πολύ πιο εύκολη στο δρόμο.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε στο δρόμο, πρέπει να συνεχίσετε να ασκείτε το συνταγματικό δικαίωμα ψήφου σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το πού βρίσκεστε, όσο η νομική σας διεύθυνση, ζητήστε νωρίς την απόρριψη της ψηφοφορίας και βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στο ταχυδρομείο. Η συμμετοχή σας σε μια δημοκρατική κοινωνία θα προστατεύσει την ακεραιότητά της για όλους τους μελλοντικούς Αμερικανούς. Είτε είστε μερικής απασχόλησης, είτε με πλήρη χρονομέτρηση είτε με πτώση κάπου ανάμεσα, αν δεν είστε σπίτι για να πάρετε την ψήφο σας αυτοπροσώπως, μπορείτε ακόμα να ψηφίζετε με απουσία ψηφοφορίας και θα πρέπει να εξετάσετε την άσκηση αυτού του δικαιώματος .