Κρουαζιέρα Αμερική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να RV

Όλοι δεν θέλουν να είναι ένας άπληστος RVer . Ενώ οι πλήρεις χρονομετρητές , οι πολεμιστές του Σαββατοκύριακου και οι μετεωρολόγοι έχουν όλοι τη θέση τους στον κόσμο των RV, μερικοί απλώς θέλουν να κάνουν RV εδώ και εκεί. Μπορούν να έχουν ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές ή να πάρουν το σφάλμα RVing μία φορά δύο φορές το χρόνο και αυτό είναι περίπου. Για αυτούς τους τύπους RVers που αγοράζουν ένα αυτοκινούμενο αυτοκίνητο που μπορεί να κοστίσει δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, δεν έχει νόημα.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα RV για να πάρει στο δρόμο, μπορείτε να νοικιάσετε μόνο !

Η βιομηχανία RV φορτώνεται με ενοικιαζόμενους αρμούς σε όλη τη χώρα, αλλά ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους ενοικίασης ενός RV είναι η χρήση της Cruise America. Ας γνωρίσουμε την Cruise America, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που προσφέρουν, όπου μπορείτε να βρείτε μια τοποθεσία Cruise America και μερικές από τις μεγάλες συμβουλές και κόλπα που παρέχουν. Θα είστε έτοιμοι να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα RV από την Cruise America σε χρόνο μηδέν.

Τι πρέπει να ξέρετε για την κρουαζιέρα στην Αμερική

Το ψωμί και το βούτυρο Cruise America βρίσκονται στις υπηρεσίες ενοικίασης RV. Η Cruise America δεν έχει φορτωθεί με επιλογές ενοικίασης, αλλά για δρομείς RVers, αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός τους. Προσπαθώντας να αποφασίσετε μεταξύ ενός Class C, του πέμπτου τροχού ή του κινητήρα ντίζελ μπορεί να είναι λίγο πάνω από το κεφάλι για εκείνους που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τους τύπους RV, αλλά η Cruise America καθιστά την επιλογή πολύ πιο εύκολη.

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές ενοικίασης στο Cruise America γνωστές ως συμπαγές, πρότυπο, ενδιάμεσο και μεγάλο.

Το συμπαγές μοντέλο έχει μήκος 19 'και μπορεί να κοιμάται τρία άτομα, το πρότυπο μοντέλο είναι 25' και μπορεί να κοιμάται πέντε άτομα, το ενδιάμεσο είναι 28 'και μπορεί να κοιμηθεί έξι ενώ το μεγάλο μοντέλο μπορεί να κοιμηθεί επτά και έχει μήκος 30'. Παρά τις διαφορές στα μεγέθη, όλα τα μοντέλα είναι αυτοκινούμενα μοτοσικλέτες κατηγορίας C και κατασκευάζονται από τη Ford.

Οι κινητήρες κυμαίνονται από V8 έως V10.

Με αυτήν την απλή διαδικασία επιλογής, μπορείτε να καθορίσετε το είδος του RV που χρειάζεστε για να νοικιάσετε κοιτάζοντας το μέγεθος και το ποσό των ανθρώπων που χρειάζεστε για ύπνο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα RVs στην CruiseAmerica.com

Ενοικιάστε ένα RV από την Cruise America

Ο ευκολότερος τρόπος ενοικίασης από την Cruise America είναι η επίσκεψη σε μία από τις 116 τοποθεσίες που βρίσκονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το CruiseAmerica.com για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενοικίασης. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας της Cruise America. Εισαγάγετε στην πόλη και το κράτος όπου θέλετε να πάρετε την τιμή RV σας, καθώς και τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης για να λάβετε μια εκτίμηση των τιμών για την ενοικίαση σας. Οι τιμές για τα ενοίκια μπορεί να κυμαίνονται ανάλογα με το πού νοικιάζετε, σε ποια ώρα του έτους που ενοικιάζετε και πόσο γρήγορα χρειάζεστε τον RV. Όσο νωρίτερα κάνετε την ενοικίαση σας, τόσο φθηνότερη θα είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Αγοράζοντας ένα RV από την Cruise America

Ενώ τα ενοίκια μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης της Cruise America, κάνουν αγορές επίσης. Heck, θα μπορούσατε να νοικιάσετε ένα RV, ερωτευτείτε με αυτό και να αποφασίσετε ότι το ίδιο μοντέλο. Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΓΟΡΑ που βρέθηκε στο επάνω μέρος της CruiseAmerica.com για να δείτε τι είδος αποθέματος έχουν στο απόθεμα και να πάρετε μια ιδέα για το είδος των τιμών που εξετάζετε.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αγοράσετε το ακριβές RV που έχετε νοικιάσει από την Cruise America σε ένα ταξίδι αν ερωτευτείτε με αυτό. Ποια άλλη εταιρεία ενοικίασης εκεί έξω επιτρέπουν στους καταναλωτές να το κάνουν αυτό;

Άλλες υπηρεσίες με Cruise America

Η Cruise America είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια μεγάλη ενοικίαση, αλλά ο ιστότοπός τους παρέχει επίσης άλλους πόρους για RVers, όπως μια σελίδα Ιδέες για διακοπές που περιλαμβάνει ταξιδιωτικό σχεδιασμό, μοναδικές χρήσεις RV, προορισμούς, υπαίθριο οδηγό δραστηριότητας και προγραμματισμό εκδηλώσεων. Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές και ιδέες ακόμα κι αν δεν ενοικιάζετε από την Cruise America. Η ενοικίαση ενός RV είναι η αρχή μιας περιπέτειας που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια ζωή για να εξερευνήσετε το μεγάλο ύπαιθρο με την οικογένεια και τους φίλους. Υπηρεσίες όπως η Cruise America καθιστούν εύκολο να ανακαλύψετε αν αγαπάτε την RVing και να επωφεληθείτε πριν επενδύσετε στη δική σας εξέδρα.

Η Cruise America παρέχει μια απλή υπηρεσία ενοικίασης χωρίς προπληρωμές, η οποία είναι εύκολη για τους αρχαίους RVers για να εξοικειωθείτε.

Δοκιμάστε την Cruise America αν ψάχνετε να νοικιάσετε ένα RV από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη επιχείρηση.