Γρανάδα προς Τολέδο

Πώς να πάτε από Γρανάδα προς Τολέδο με λεωφορείο ή τρένο

UPDATE: Άμεσο λεωφορείο από Γρανάδα προς Τολέδο

Η ALSA έχει τελικά συνδέσει αυτό το τρομακτικό χάσμα στο πρόγραμμά τους, με μια (περιορισμένη) διαδρομή με λεωφορείο μεταξύ Τολέδο και Γρανάδα.

Δείτε επίσης: Σταθμοί λεωφορείων και τρένων Τολέδο

Επί του παρόντος, η υπηρεσία εκτελείται από:

Αυτό μπορεί να αλλάξει. Επιβεβαιώστε και κρατήστε εισιτήρια στην ιστοσελίδα της ALSA .

Εάν πρέπει να ταξιδέψετε σε διαφορετική ημέρα ή αν η υπηρεσία αυτή πέσει, τότε διαβάστε για τον άλλο, πιο δύσκολο, τρόπους για να φτάσετε μεταξύ Γρανάδα και Τολέδο.

Έμμεση μεταφορά μεταξύ Γρανάδας και Τολέδο

Χρησιμοποιήστε αυτές τις υπηρεσίες εάν η παραπάνω διαδρομή ALSA δεν λειτουργεί πλέον.

Αν δεν πρόκειται να μισθώσετε ένα αυτοκίνητο , έχετε δύο επιλογές:

Γρανάδα προς Τολέδο μέσω του Ciudad Real

Τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν λίγα λεωφορεία από αυτά που εξυπηρετούν αυτή τη διαδρομή. Ελέγξτε με τις ιστοσελίδες λεωφορείων πριν κάνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια Η μεταφορά από τη Γρανάδα προς το Τολέδο μέσω του Ciudad είναι πιο άμεση από τη μετάβαση μέσω της Μαδρίτης. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ciudad Real για να χρησιμοποιήσετε μόνο την πόλη για σκοπούς μεταφοράς. Κατά τη στιγμή της σύνταξης (Απρίλιος 2012), η καλύτερη σύνδεση ήταν η εξής:

Το αντίστροφο είναι επίσης δυνατό: πάρτε το λεωφορείο από το Τολέδο στο Ciudad Real στις 7.15πμ (άφιξη στις 8.45πμ) ή στις 9.30πμ (άφιξη στις 11.25πμ), μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το λεωφορείο από το Ciudad Real στη Γρανάδα αναχωρεί στις 1.30μμ και φτάνει στις 5.30μμ.

Γρανάδα προς Τολέδο μέσω της Μαδρίτης

Ταξιδεύοντας από τη Γρανάδα προς το Τολέδο μέσω της Μαδρίτης είναι απογοητευτικό επειδή πρέπει να πάτε από το Τολέδο για να φτάσετε στη Μαδρίτη πριν επιστρέψετε στον εαυτό σας, αλλά η Μαδρίτη είναι ένα πιο ενδιαφέρον μέρος από το Ciudad Real. Σκεφτείτε να μείνετε στη Μαδρίτη για λίγες μέρες πριν πάτε στο Τολέδο.

Δείτε επίσης: 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Μαδρίτη