Οδηγός αγορών του διαμερίσματος του Bergdorf Goodman

Σχετικά με τον Bergdorf Goodman:

Ο Bergdorf Goodman εξυπηρετεί το βασικό του κοινό από εξελιγμένους, συντηρητικούς αγοραστές, ενώ προσφέρει εκτεταμένες συλλογές σχεδιαστή για να ικανοποιήσει πιο σύγχρονες γεύσεις. Οι αγοραστές θα αγαπήσουν την απαράμιλλη επιλογή τσαντών, παπουτσιών και αξεσουάρ. το δώρο και τις αντίκες του έβδομου ορόφου, τις υπηρεσίες νυφικών και τις συλλογές γούνας. Κορυφαία κομψά σαλόνια, σπα και επιλογές για φαγητό ολοκληρώνουν την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων υπηρεσιών στο Bergdorf Goodman.

Ποιος καταστήματα στο Bergdorf Goodman:

Οι κυρίες που γεύμα και οι άντρες που χρηματοδοτούν τις αγορές τους τείνουν να κυριαρχούν στην πελατειακή βάση στο Bergdorf Goodman, με καλή λογική. Το κατάστημα αποπνέει έναν αέρα πολυπλοκότητας σε όλες τις οθόνες, οργανωμένα τμήματα και εξυπηρετικό προσωπικό. Φυσικά, ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφθεί και να βιώσει τον κλασικό αέρα του Bergdorf, αλλά να προσέξουμε το ενδεχόμενο αυτοκόλλητο σοκ.

Καλύτερα στοιχήματα στο Bergdorf Goodman:

Αν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να πετύχετε τις τυπικές τιμές του Bergdorf, οι πωλήσεις τους στο τέλος της σεζόν μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, θα απολαύσετε τη θέα του Central Park από τα βόρεια παράθυρα του καταστήματος.

Σχετικά με το "Bergdorf Blondes":

Written by Plum Sykes, το Bergdorf Blondes προσφέρει μια διασκεδαστική απεικόνιση του glitz και της αίγλης των νέων γυναικών που αναζητούν την επιτυχία, την αγάπη και την τέλεια σκιά της ξανθιάς.

Bergdorf Goodman Βασικά:

Bergdorf Goodman Υπηρεσίες αγορών:

Το Bergdorf Goodman προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για να διευκολύνει την εμπειρία αγορών σας.

Bergdorf Goodman Δείπνο:

Η Goodmans, που βρίσκεται στο επίπεδο ομορφιάς του γυναικείου καταστήματος, προσφέρει casual δείπνο Δευτέρα-Σάββατο από τις 11-5. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, σάντουιτς, εισόδους και επιδόρπια, καθώς και κρασί και μπύρα. Το Cafe 745, στον τρίτο όροφο του Men's Store, διαθέτει ένα πιο εκτεταμένο μενού, αν και δεν σερβίρεται κρασί ή μπύρα. Το Cafe 745 είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή: 11 με 5, Σάββατο: 11 με 6 και Κυριακή: μεσημέρι με 5.

Bergdorf Οδηγός οδηγών των οδηγών των οδηγών του Γκέρτφορντ

Bergdorf Κατάστημα Goodman Store:

Ο Bergdorf Goodman χωρίζεται σε δύο ξεχωριστά καταστήματα, ένα για άνδρες και ένα για γυναίκες, που βρίσκεται στις αντίθετες πλευρές της Πέμπτης Λεωφόρου μεταξύ του 57ου και του 58ου Δρόμου.

Κατάστημα γυναικών

Κατάστημα ανδρών