Πετώντας στη Νέα Υόρκη

Με πολλά αεροδρόμια και χωρίς ανάγκη για αυτοκίνητο, η πτήση προς Νέα Υόρκη είναι συχνά καλύτερο

Η Νέα Υόρκη εξυπηρετείται από 3 μεγάλα αεροδρόμια:

Λιγότερο βολικό, οι πτήσεις είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο Islip του Long Island και στο αεροδρόμιο White Plains.

Ακολουθεί πλήρης κατάλογος των αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν την περιοχή της Νέας Υόρκης.

Βρείτε ένα προσιτό ναύλο στη Νέα Υόρκη.
Πού να βρείτε φτηνές πτήσεις προς Νέα Υόρκη
Μάθετε για την ποικιλία των διαθέσιμων αεροπορικών ναύλων και για τις διαφορές μεταξύ τους στο Fare Talk από τον οδηγό ταξιδιού της Air's Arlene Fleming. Η Arlene έχει επίσης συγκεντρώσει μια λίστα με ηλεκτρονικές μηχανές κρατήσεων για να καταστήσει εύκολη την κράτηση της πτήσης σας στο διαδίκτυο.

Το πραγματικά οικονομικό μπορεί να θέλει να δοκιμάσει τη Priceline ή την Hotwire για να πάρει τους καλύτερους ναύλους, ωστόσο δεν προσφέρουν πάντα τις καλύτερες προσφορές και πληρώνει για έρευνα.

Πώς ψάχνω για το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο:

  1. Τιμωρώ το εισιτήριό μου για τη Expedia, την Travelocity ή την Orbitz. Αυτό μου δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το πόσο θα έπρεπε να σχεδιάσω να δαπανήσω. Παραδόξως, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες τιμές σε έναν ή τον άλλο κινητήρα και υπάρχουν συχνά διακυμάνσεις στην τιμή για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες. Οι ναύλοι είναι σχεδόν πάντα καλύτεροι εάν παραμείνετε για ένα βράδυ του Σαββάτου, πετάτε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη, είστε πρόθυμοι να αλλάξετε αεροπλάνα ή / και να πετάξετε νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Ανάλογα με την ευελιξία των σχεδίων σας, εξετάστε αυτές τις επιλογές κατά την αναζήτηση των ναύλων. Θεωρήστε τα αεροδρόμια λίγο πιο μακριά από το σπίτι σας εάν είστε πραγματικά συνειδητοί στον προϋπολογισμό. Σκεφτείτε σίγουρα τις πτήσεις σε οποιοδήποτε από τα τρία μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης (LGA, JFK και EWR), καθώς όλα είναι βολικά, αν το Μανχάταν είναι ο τελικός προορισμός σας. Σημειώστε την καλύτερη τιμή (ή δύο) διαθέσιμη σε κάθε υπηρεσία.
  1. Στη συνέχεια, ελέγξω τα κόμιστρα της Hotwire. Εκτός εάν οι διακοπές μου είναι πολύ μεγάλες ή προσπαθώ πραγματικά να επιμείνω σε έναν προϋπολογισμό, προτιμώ να μην κλείσω με το Hotwire, διότι δεν γνωρίζετε ποια ώρα οι πτήσεις σας θα είναι σε μια συγκεκριμένη ημέρα και συχνά υπηρεσίες όπως η Priceline και η Hotwire σας έβαλαν σε πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά. Οι πρόωρες πρωινές πτήσεις προς τον προορισμό σας παρουσιάζουν πρόβλημα όταν ελπίζετε να εργαστείτε καθ 'όλη τη διάρκεια ή μέρος μιας ημέρας πριν από την αναχώρηση ή για επιστροφή, μπορεί να οδηγήσει στην ουσιαστική απώλεια μιας ημέρας στον προορισμό σας. Ομοίως, οι πτήσεις αργά τη νύχτα μπορεί να σημαίνουν ότι χάσετε μια μέρα στον προορισμό σας κατά την αναχώρηση. Ουσιαστικά, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα έως και δύο ημέρες λιγότερος χρόνος στον προορισμό σας και οι αποταμιεύσεις μπορούν εύκολα να χαθούν στο να πληρώσετε για μια νύχτα στο ξενοδοχείο σας ενώ καταλήγετε με μια μέρα λιγότερο στη Νέα Υόρκη. Επίσης, βλέπω συχνά καλύτερους ναύλους στις μεγάλες μηχανές κρατήσεων. Ανεξάρτητα από την προσφορά της Hotwire, μου δίνεται η δυνατότητα να βλέπω χαμηλότερο "στόχο".
  1. Δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι αεροπορικές εταιρείες στις μηχανές αναζήτησης ναύλων, μπορεί συχνά να είναι χρήσιμος ο έλεγχος των ιστότοπων μικρότερων αεροπορικών εταιρειών. Ελέγξτε τις αεροπορικές εταιρείες για κάθε αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την πόλη αναχώρησης σας και καταγράψτε τους ναύλους που βρίσκετε.
    • Το αεροδρόμιο LaGuardia φιλοξενεί τα αεροσκάφη AirTran, Frontier και Spirit.
    • Το αεροδρόμιο John F. Kennedy φιλοξενεί το Jet Blue, Sun Country.
    • Το αεροδρόμιο Newark φιλοξενεί τις AirTran και Midwest Airlines.
    • Για προορισμούς εκτός της Νέας Υόρκης, δοκιμάστε το Fly Budget για συνδέσμους προς τους καταλόγους των αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν κάθε αεροδρόμιο.
  2. Στη συνέχεια, ελέγχω τις μικρότερες μηχανές αναζήτησης πτήσεων, ιδιαίτερα το Kayak.
  3. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, γενικά περιμένω περίπου μια εβδομάδα και επανεξετάζω τους ναύλους προτού κάνω μια απόφαση αγοράς. Αν αισθάνομαι τολμηρή και ευέλικτη, θα κάνω μια προσφορά περίπου 20-30% μικρότερη από τη χαμηλότερη τιμή που έχω βρει και θα δώσει μια δοκιμή στη Priceline.