Οικονομικά ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη - Συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων για προστιθέμενη άνεση σε έναν προϋπολογισμό

Το ξενοδοχείο Park 79

Το πάρκο 79 κάποτε ήταν γνωστό ως Hayden. Το σημερινό όνομα αντικατοπτρίζει τη θέση του στην 79η και Columbus Avenue, πολύ κοντά με τα πόδια από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Central Park West.

Πολλά ξενοδοχεία αυτού του τύπου ήταν κάποτε πολυκατοικίες. Πρόκειται για παλαιότερες δομές που βρίσκονται στην κορυφαία ακίνητη περιουσία και οι ιδιοκτήτες τους έχουν επενδύσει χρήματα για να κάνουν τους ταξιδιώτες εύλογα άνετους και καλά τοποθετημένους.

Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο καλά τοποθετημένο μέρος αυτής της εξίσωσης. Αυτά δεν είναι υπερσύγχρονα δωμάτια με όλες τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της διακόσμησης. Τα δωμάτια τείνουν να είναι μάλλον μικρά. Μπορεί να ακούσετε παράξενους θορύβους στους τοίχους. Αλλά αν απλά ψάχνετε για μια υπέροχη τοποθεσία για να ξεκινήσετε τις εξερευνήσεις κάθε μέρα, αυτός ο τύπος δωματίου γεμίζει συχνά το λογαριασμό με πολύ χαμηλότερο νυχτερινό επιτόκιο σε σχέση με άλλες επιλογές.

Το Park 79 θεωρείται ως ένα "boutique hotel" και είναι αυτό που πολλοί Νιού Yorkers θεωρούν μια καλή ιδιοκτησία δύο ή τριών αστέρων: σίγουρα δεν είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο εξ ορισμού, αλλά στερούνται τις ανέσεις που απαιτούνται για ταξιδιώτες με πολυτελή προσανατολισμό. Ως εκ τούτου, η μπουτίκ ετικέτα οδηγεί μερικές φορές σε απογοητεύσεις.

Ξενοδοχεία όπως το πάρκο 79 έχουν μικρές ιδιορρυθμίες που μπορείτε είτε να επιλέξετε να βρείτε ενοχλητικό ή θεωρούν γοητευτικό: Τα μπάνια είναι μικροσκοπικά και απαρχαιωμένα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για το ζεστό νερό να φτάσει στο ντους σας. Υπάρχει μόνο ένας ανελκυστήρας εδώ, και απαιτεί 40 δευτερόλεπτα για να πάει από το επίπεδο του εδάφους μέχρι τον 7ο όροφο.

Όμως, σε αντίθεση με πολλά ξενοδοχεία χωρίς ξενοδοχεία, υπάρχει πράγματι ανελκυστήρας. Η είσοδος και το λόμπι είναι πολύ ωραία. Μια φιλική θυρωρός σας χαιρετάει. Οι αίθριοι είναι όμορφα διακοσμημένοι.

Οι τιμές των $ 169 - $ 209 / νύχτα αγοράζουν ένα standard δωμάτιο. Τα δωμάτια με μεγαλύτερα κρεβάτια και μερικές σουίτες μπορούν να ξεπεράσουν τα 249 δολάρια. Λάβετε υπόψη ότι ένα συνηθισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου στις τοποθεσίες του Μανχάταν είναι πολύ λιγότερο ελκυστικό και μπορεί εύκολα να εκτελέσει $ 400 / νύχτα.

Έτσι, καθώς κοιτάτε τις τιμές δωματίων, θυμηθείτε ότι η τιμή βρίσκεται πέρα ​​από τις βασικές τιμές.

Ας επιστρέψουμε σε σωστές εκτιμήσεις. Το Park 79 βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα πολλά μικρά εστιατόρια σε αυτό που μερικοί θεωρούν τις πιο επιθυμητές γειτονιές του Μανχάταν. Με καλό καιρό, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το Central Park. Τα αμαξοστοιχίες μετρό A, C και E είναι προσβάσιμα στη διεύθυνση 81st και Columbus, πέντε λεπτά με τα πόδια από τα πάρκα του Park 79.

Αν έρχεστε στο Μανχάταν για ένα Σαββατοκύριακο με μουσείο και εστιατόριο, θα περάσετε λίγο χρόνο ταξιδεύοντας και περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που θέλετε να κάνετε.

Εδώ είναι η κεντρική ιδέα: προσδιορίστε τι θέλετε να κάνετε σε μια μεγάλη πόλη πριν επιλέξετε έναν τόπο διαμονής. Ένα δωμάτιο που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη μπορεί στην πραγματικότητα να απέχει πολύ από το σύμπλεγμα των αξιοθέατων που θέλετε να επισκεφθείτε.

Μόλις εντοπίσετε τις τοποθεσίες ενδιαφέροντος σας, αρχίστε να ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο αυτού του τύπου που βρίσκεται στα σημεία εκείνα του χάρτη. Εάν ο στόχος σας είναι Broadway παρουσιάζει, βρείτε ένα τέτοιο ξενοδοχείο στην περιοχή θέατρο. Δες πως δουλεύει?

Επιστροφή στο κεντρικό μενού για φτηνά ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη