Πώς να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Reno και το Washoe County

Πρέπει να εγγραφείτε ή δεν μπορείτε να ψηφίσετε

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος για να ψηφίσετε στην περιοχή Reno και Washoe, στη Νεβάδα. Εδώ είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε.

Ηλεκτρονική εγγραφή ψηφοφόρων στο County Washoe και στη Νεβάδα

Η ηλεκτρονική εγγραφή ψηφοφόρων είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατοίκους της Νεβάδα. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε για να ψηφίσετε τον παλιομοδίτικο τρόπο αν το επιλέξετε. Με οποιαδήποτε από τις μεθόδους, θα πρέπει να τηρήσετε συγκεκριμένες προθεσμίες εγγραφής. Ανατρέξτε σε άλλες ενότητες αυτού του άρθρου για λεπτομέρειες.

Η ηλεκτρονική εγγραφή των ψηφοφόρων γίνεται μέσω του υπουργού Εξωτερικών της Νεβάδα. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, μεταβείτε στη σελίδα "Εγγραφή σε ψηφοφορία" και ακολουθήστε τα βήματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δικαίωμα εγγραφής στο διαδίκτυο - υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Για να προχωρήσετε, θα χρειαστείτε είτε ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία ή άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί από την Nevada DMV.

Τι πρέπει να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στην κομητεία Washoe

Θα πρέπει να δώσετε τα παρακάτω για να εγγραφείτε επιτυχώς στην ψηφοφορία ...

Ομοσπονδιακός νόμος απαιτεί από κάθε υποψήφιο να προσκομίσει τον αριθμό της άδειας οδήγησης ή τον αριθμό της αναγνωρισμένης ταυτότητάς του. Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν άδεια οδήγησης ή αριθμό ταυτότητας θα πρέπει να δώσουν τα τελευταία τέσσερα ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης τους.

Αν ο αιτών δεν έχει κανένα από αυτούς τους αριθμούς, θα του δοθεί ένας μοναδικός αριθμός. Οι υποψήφιοι πρέπει να υπογράψουν μια ένορκη βεβαίωση που δηλώνει, υπό την ποινή του νόμου, ότι δεν διαθέτει άδεια οδήγησης, δελτίο ταυτότητας κράτους ή αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Πού να πάρετε μια αίτηση εγγραφής ψηφοφόρων

Η επίσημη αίτηση εγγραφής ψηφοφόρων είναι διαθέσιμη από διάφορες πηγές.

Η ηλεκτρονική έκδοση, με οδηγίες, αναρτάται στον ιστότοπο του Υπουργού Εξωτερικών της Νεβάδα. Ο ιστότοπος σας επιτρέπει να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε τη φόρμα αίτησης εγγραφής ψηφοφόρων, αλλά δεν το υποβάλλετε ηλεκτρονικά. Πρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο στον γραμματέα της γραμματείας των ψηφοφόρων του Washoe County στην παρακάτω διεύθυνση ή να το παραδώσετε αυτοπροσώπως. Μπορείτε επίσης να λάβετε την αίτηση σε αυτό το γραφείο. Άλλοι τόποι για να λάβετε ένα έντυπο περιλαμβάνουν ταχυδρομεία, βιβλιοθήκες, κέντρα ηλικιωμένων πολιτών, δημόσιους οργανισμούς και αίθουσες συνεδριάσεων.

Γραμματέας του Γραφείου των ψηφοφόρων, 1001 E. Ninth St., RM A135, Reno, NV 89512

Ποιος δικαιούται να ψηφίσει;

Εδώ είναι τα κριτήρια για τους ψηφοφόρους του Washoe County, όπως διευκρινίζεται από τον γραμματέα του εκλογικού γραφείου Washoe County. Εκτός από την ορθή ολοκλήρωση της αίτησης εγγραφής ψηφοφόρων, ένας μελλοντικός ψηφοφόρος πρέπει ...

Προθεσμίες εγγραφής σε ψηφοφόρους

Ημέρα εκλογών είναι πάντα μια Τρίτη, εκτός από την πρόωρη ψηφοφορία (η οποία δεν καλύπτει αυτό το τμήμα). Σε περίπτωση εγγραφής μέσω αλληλογραφίας, η αίτησή σας πρέπει να έχει ταχυδρομική σφραγίδα το αργότερο την 31η ημέρα (Σάββατο) πριν από την ημέρα των εκλογών. Εάν εγγραφείτε προσωπικά σε ένα γραφείο του DMV, η αίτησή σας πρέπει να παραληφθεί το Σάββατο, την 31η ημέρα πριν από την ημέρα των εκλογών. Στο γραφείο του γραμματέα των ψηφοφόρων, μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στην ψήφο μεταξύ της 21ης ​​και της 31ης ημέρας πριν από την ημέρα των εκλογών, αλλά μόνο αν εμφανίσετε προσωπικά στο 1001 E 9th St., Bldg A., Reno 89512, κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες.

Πρωτοβάθμιας Εκλογής - Η πρώτη ημέρα των εκλογών είναι η 10η Ιουνίου 2014. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στις κύριες εκλογές του 2014 με οποιαδήποτε διαθέσιμη μέθοδο έως τις 11 Μαΐου. Από τις 11 Μαΐου έως τις 20 Μαΐου, μπορείτε να εγγραφείτε μόνο για να ψηφίσουν online ή με την εμφάνισή τους στο νοσοκομείο Washoe County Γραμματέας του γραφείου ψηφοφόρων.

Η 3η Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα για να ζητήσετε έναν απούσα ψηφοφόρο ψηφοφόρων. Η έγκαιρη ψηφοφορία στις εκλογές είναι στις 24 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2014.

Γενικές Εκλογές - Η γενική εκλογική ημέρα είναι η 4η Νοεμβρίου 2014. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στις γενικές εκλογές του 2014 με οποιαδήποτε διαθέσιμη μέθοδο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου, μπορείτε να εγγραφείτε μόνο για να ψηφίσουν online ή εμφανίζονται προσωπικά στο νοσοκομείο Washoe County Γραμματέας του γραφείου ψηφοφόρων. Η 28η Οκτωβρίου είναι η τελευταία ημέρα για να ζητήσετε έναν απούσα ψηφοφόρο ψηφοφόρων. Η έγκαιρη γενική εκλογή γίνεται στις 18 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν είστε εγγεγραμμένος

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με το εάν είστε εγγεγραμμένοι ή δεν είστε εγγεγραμμένοι σε ψηφοφορία, ελέγξτε την ιστοσελίδα της Κατάστασης Καταχώρησης Ψηφοφοριών του Washoe County. Απλά εισάγοντας το επώνυμό σας και την ημερομηνία γέννησής σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά εγγεγραμμένοι και ότι οι πληροφορίες σας είναι σωστές. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αμφισβήτηση του δικαιώματός σας ψήφου.

Ο ιστότοπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Νεβάδα διαθέτει επίσης λειτουργία αναζήτησης εγγραφής ψηφοφόρων. Καταχωρίστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στη φόρμα ιστού για να μάθετε εάν είστε εγγεγραμμένος ψηφοφόρος της Νεβάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νομούς Washoe County και Nevada

Μέχρι στιγμής, οι ψηφοφόροι στη Νεβάδα δεν χρειάζεται να παρουσιάζουν ταυτότητα με φωτογραφία ή άλλη μορφή ταυτοποίησης όταν εμφανίζονται για να εκλέξουν την ψηφοφορία σε επίσημο εκλογικό τμήμα. Το αρχείο του καταχωρητή για το όνομα, τη διεύθυνση και την υπογραφή σας πρέπει να ταιριάζει με τις πληροφορίες που δίνετε στους εργαζομένους της δημοσκόπησης τη στιγμή που θα ψηφίζετε. Οι εργαζόμενοι στην ψηφοφορία έχουν έναν κατάλογο με τα ονόματα των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων και η δική σας θα επισημανθεί ότι έχει ψηφίσει όταν ζητάτε ψηφοφορία. Οι ψηφοφόροι της Νεβάδα έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα από το νόμο, όπως καθορίζεται στο νομοσχέδιο δικαιωμάτων των ψηφοφόρων της Νεβάδα. Λάβετε πρόσθετες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους της Νεβάδα από το Registrar of Voters της περιοχής Washoe County και το τμήμα πληροφοριών των ψηφοφόρων του Κέντρου Εκλογών του Nevada.

Δημοτικές εκλογές στο Ρίνο

Πέντε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρίνο υπηρετούν σε ένα σύστημα πέντε περιφραγμάτων. Ένας έκτος γενικός σύμβουλος και ο δήμαρχος εκλέγονται από όλους τους ψηφοφόρους της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις εκλογές του δημοτικού συμβουλίου του Ρίνο, ανατρέξτε στο άρθρο μου σχετικά με τα όρια του συμβουλίου πόλεων του Ρίνο .

Πηγή: Washoe County Γραμματέας των ψηφοφόρων, υπουργός Εξωτερικών της Νεβάδας.