Πώς να πάρετε εισιτήρια για παιχνίδια Reno Aces Baseball

Αγοράστε στο box office ή online, μεμονωμένα παιχνίδια ή εισιτήρια

Παρόλο που ο Reno δεν είναι αρκετά μεγάλος για να έχει μια μεγάλη ομάδα μπέιζμπολ πρωτάθλημα, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το μπέιζμπολ για πραγματικό, σε ένα στάδιο, αν αγαπάτε αυτό το αμερικάνικο άθλημα και το προτιμάτε καλύτερα όταν βρίσκεστε στη σκηνή, ένα de rigueur hot dog ή δύο και ένα ψηλό κρύο ένα (ή δύο). Ο Ρίνο έχει τους Άσσους, ένα Μπόουλινγκ Μίνι Μπέιζμπολ που είναι μέρος της ομάδας των 16 ομάδων Ειρηνικού και μια τριπλή-θυγατρική της Arizona Diamondbacks.

Οι Άσοι παίζουν στο Greater Nevada Field στο Reno.

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια μπέιζμπολ Reno Aces με διάφορους τρόπους. Συνήθως μπορείτε να αγοράσετε ένα ενιαίο παιχνίδι, εισιτήρια γενικής αποδοχής μέχρι και την ημέρα του παιχνιδιού, αλλά μην υπολογίζετε να το κάνετε αυτό για δημοφιλή παιχνίδια που μπορεί να ξεπουληθούν. Οι προαιρετικές επιλογές και ειδικές προσφορές εισιτηρίων εξασφαλίζουν την είσοδο ακόμα και όταν τα δημοφιλή παιχνίδια εξαντληθούν και αυτό είναι ένα καλύτερο στοίχημα αν ενδιαφέρεστε για αυτά τα παιχνίδια υψηλότερου προφίλ.

Ρενο Άσσος Ballpark Καθιστικό

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Greater Nevada Field, δείτε αυτό το διάγραμμα καθισμάτων για να δείτε τις θέσεις των θέσεων και τις τιμές των εισιτηρίων.

Reno Aces Single Game Games

Η τιμολόγηση των εισιτηρίων και οι προσφορές αλλάζουν από εποχή σε εποχή, οπότε για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα Επιλογές εισιτηρίων Reno Aces. Από τον Μάιο του 2017, οι τιμές ενός εισιτηρίου παιχνιδιών κυμαίνονταν από 8 δολάρια για μία είσοδο στα 34 δολάρια για μια έδρα υψηλής κατοικίας. Η ζήτηση εισιτηρίων και οι προσφορές ενδέχεται να επηρεάσουν την τιμολόγηση.

Τα εισιτήρια παιχνιδιού μπορούν να αγοραστούν στο πλαίσιο του box office της Greater Nevada Field. Ενιαία εισιτήρια παιχνιδιών είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Άλλες επιλογές εισιτηρίων

Εάν είστε ένας άπληστος ανεμιστήρας και θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια καλή θέση για κάθε παιχνίδι, ελέγξτε τις επιλογές εισιτηρίων εποχής.

Υπάρχουν επίσης θέσεις με εισιτήρια με θέα στο γήπεδο στο Sports Bar του Bugsy στην Περιοχή Freight House.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στο μπαρ για παιχνίδια μέχρι δύο εβδομάδες εκ των προτέρων. Αν παρακολουθήσετε από το Bugsy, θα πάρετε τα καθίσματα και την παροχή ποτών σε όλο το παιχνίδι. Μπορείτε να αγοράσετε μια θέση στο μπαρ ή στο αίθριο, και αν είναι ζεστό, θα έχετε ένα επιπλέον επιπλέον μπόνους για να καθίσετε στο εσωτερικό όπου είναι δροσερό καθώς παρακολουθείτε το παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε χώρο έξω από το Bugsy για ένα πάρτι και το μπαρ θα καλύψει τα τρόφιμα - μπιφτέκια, χοτ-ντογκ, τράβηξε χοιρινό κρέας, καπνιστό κοτόπουλο ή καρνιτά.

Ή να πετάξετε ένα all-out bash σε μια σουίτα πολυτελείας στο Greater Nevada Field. Αυτές είναι για γκρουπ των 20 και οι θερμαινόμενες και κλιματιζόμενες σουίτες διαθέτουν σαλόνι και καθίσματα έξω από μπαλκόνι, εάν θέλετε την υπαίθρια εμπειρία μπέιζμπολ. Διαθέτουν επίσης τηλεοράσεις, βρεγμένα μπαρ, Wi-Fi και ψυγεία και έρχονται με άφθονο φαγητό, το οποίο σερβίρεται από προσωπικό αναμονής. Θα έχετε επίσης πάρκινγκ VIP και θα μπείτε μέσα από την είσοδο VIP.