Πρόγραμμα μπάσκετ Reno Bighorns

Δείτε τα παιχνίδια καλαθοσφαίρισης NBA D-League στο Ρίνο της Νεβάδας

Οι Reno Bighorns παίζουν μια συναρπαστική μάρκα του επαγγελματικού μπάσκετ DBA της ΝΒΑ. Τα παιχνίδια στο σπίτι βρίσκονται στο κέντρο εκδηλώσεων Reno.

Reno Bighorns 2014 - 2015 Προγραμματισμός εποχής

Το πρόγραμμα του Reno Bighorns 2014-2015 περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια στο σπίτι στο Reno Events Center. Το σεζόν που ανοίγει το παιχνίδι είναι η Παρασκευή 14 Νοεμβρίου ενάντια στην ενέργεια της Αϊόβα. Το Tipoff έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. (Παιχνίδια με έντονους χαρακτήρες και χαρακτηρίζονται ως εναντίον του σπιτιού στο κέντρο εκδηλώσεων Reno.

Παιχνίδια σε κανονικό κείμενο και με ετικέτα με @ είναι μακριά. Όλοι οι χρόνοι είναι τοπικοί χρόνοι Pacific Standard.)

Νοέμβριος 2014

Δεκέμβριος 2014

Ιανουάριος, 2015

Φεβρουάριος, 2015

Μάρτιος, 2015

Απρίλιος 2015

Εισιτήρια για τα παιχνίδια του Reno Bighorns Basketball

Οι οπαδοί του Bighorns μπορούν να λάβουν μεμονωμένα εισιτήρια παιχνιδιών ξεκινώντας από $ 8 και εισιτήρια διαρκείας σε διάφορες τιμές. Υπάρχουν επίσης τιμές για ομάδες 20 ή περισσότερων. Για περισσότερες πληροφορίες Bighorns, καλέστε (775) 853-8220.

Τα ενιαία εισιτήρια παιχνιδιών μπορούν να αγοραστούν μέσω του Ticketmaster, στο γραφείο Silver Legacy χωρίς τέλη, και καλώντας το box office του Reno Events Center στο (775) 335-8815.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση για τις ώρες πώλησης του box office. Εδώ υπάρχουν τα καταστήματα Ticketmaster γύρω από τη βόρεια Νεβάδα ...

Κέντρο εκδηλώσεων Reno

Τα εγχώρια παιχνίδια του Reno Bighorns διαδραματίζονται στο Κέντρο Εκδηλώσεων Reno, 400 N. Centre Street στο κέντρο του Reno. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στους δρόμους και ακριβώς απέναντι από το δρόμο στο γκαράζ για το Εθνικό Στάδιο Μπόουλινγκ. Για άλλα μέρη για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, ανατρέξτε στο "Πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης Reno".

Πηγή: Reno Bighorns της Ν-Λιγκ ΝΒΑ.