Ψάρεμα με τα παιδιά στο Reno και τις σπινθήρες

Ευκαιρίες αφθονούν για την αλιεία με την οικογένειά σας γύρω από την περιοχή Reno και Tahoe, αρπάξτε έτσι τον αλιευτικό σας εξοπλισμό, φορτώστε τα παιδιά και ξεκινήστε μια μέρα να αλιεύετε τα τοπικά μας νερά.

Αυτές οι δύο πόλεις έχουν μια ποικιλία από τρύπες αστικής αλιείας κατάλληλες για όλους και υπάρχουν πιο προκλητικά ψαρολίμνια νερά σε λίμνες και ρέματα σε όλη τη βόρεια Νεβάδα και την περιοχή της λίμνης Tahoe.

Η αλιεία ρυθμίζεται από το Υπουργείο Άγριας Ζωής της Νεβάδα (NDOW), με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αλιεία στη Νεβάδα.

Η έκθεση αλιείας NDOW της Νεβάδα έχει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη δράση αλιείας στο Silver State και μπορείτε να κάνετε κλικ στην περιοχή ενδιαφέροντος για να μάθετε πού δαγκώνουν τα ψάρια.

Οικογενειακή αλιεία στην περιοχή Reno και Sparks

Τα Truckee Meadows και η άμεση γειτνίαση διαθέτουν αρκετές μικρές λίμνες και λίμνες κατάλληλες για ψάρεμα με παιδιά:

Να θυμάστε ότι όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν σε μια γραμμή πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια αλιείας αν είναι άνω των 12 ετών, με εξαίρεση την Ημέρα ελεύθερης αλιείας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη της άνοιξης.

Άλλα σημεία και πληροφορίες αδειοδότησης

Παρόλο που η Νεβάδα είναι η πιο ξηρή κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν ακόμα πολλές λίμνες, ρυάκια και δεξαμενές ανοιχτές στο κοινό για αθλητική αλιεία. Το NDOW έχει αλφαβητική λίστα με τα αλιευτικά σημεία της Νεβάδα και μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα όνομα για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο σώμα νερού και ποια είδη ψαριών μπορεί να σας περιμένουν να τα πιάσετε.

Μια ετήσια άδεια αλιείας της Νεβάδα για αυτούς ηλικίας 16 ετών και άνω είναι 29 δολάρια, ενώ οι σφραγίδες πέστροφας είναι επιπλέον 10 δολάρια, ενώ μια άδεια αλιείας μικρής ηλικίας (ηλικίας 12 έως 15 ετών) είναι $ 13.

Οι ημερήσιες, βραχυπρόθεσμες άδειες είναι $ 9 και $ 3 ανά επιπλέον ημέρα και οι άδειες για ηλικιωμένους 65 ετών και άνω, με πενταετή διάρκεια διαμονής στη Νεβάδα, είναι $ 13.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές και μια χωριστή διάρθρωση αμοιβών για μη κατοίκους και οι πλήρεις πληροφορίες της άδειας αλιείας NDOW είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις πληροφορίες σχετικά με τα τέλη αδείας και τον τρόπο αγοράς μιας άδειας αλιείας στο διαδίκτυο, ή μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Περιφερειακό Γραφείο Δυτικής NDOW στο Ρίνο.