Δραστηριότητες της Ημέρας της Μητέρας στην περιοχή Reno

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε για κάθε μαμά

Ημέρα της Μητέρας 2014 είναι την Κυριακή 11 Μαΐου. Η Ημέρα της Μητέρας στο Ρίνο είναι γεμάτη ευκαιρίες για να μεταχειριστεί τη μαμά και να της δείξει τι είναι μια ιδιαίτερη κυρία.

Ημέρα της Μητέρας Λουλούδια

Δεν υπάρχουν πολύ Moms εκτιμούν περισσότερο από ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια. Επιλέξτε από την επιλογή των Top Reno Ανθοπωλεία & Λουλούδια Καταστήματα ή να ψωνίσετε online για την BloomsToday ίδια ημέρα Delivery Flower Nationwide.

Ημέρα της Μητέρας Μπάρμπεκιου και Δείπνο

Για μια ξεχωριστή μέρα της Μητέρας, πάρτε τη μαμά για το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σε μια από τις εξαιρετικές τοποθεσίες Reno, Sparks ή Lake Tahoe.

Εκδηλώσεις & Πράγματα που πρέπει να κάνετε με τη μαμά

Ημέρα της ημέρας της Μητέρας στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα
Σάββατο 10 Μαΐου, 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ. Ελάτε στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας στο Ρίνο για να βρείτε το τέλειο δώρο της Ημέρας της Μητέρας από το έργο της κλωστοϋφαντουργίας Jill Altman και κοσμήματα από τον Kady Elson της Silver Creek Designs. Θα υπάρχει μια φορητή βόλτα τέχνης με chez louie από τις 12 το μεσημέρι έως τις 1 μ.μ. Η είσοδος του κορμού είναι δωρεάν. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εκδηλώσεις και εκθέματα στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα για τη μαμά να απολαμβάνουν την ξεχωριστή της μέρα.

Ρένο Άσσο Μπέιζμπολ
Πάρτε τη μαμά στο Aces Ballpark για το παιχνίδι την Ημέρα της Μητέρας ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της στάσης του σπιτιού μεταξύ 6 και 13 Μαΐου. Η ειδική προσφορά της Κυριακής είναι το Kids Eat Free / Keep Calm and Mommy On.

Ρένο Φεστιβάλ Ποταμού
Η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Ποταμών Ρένο του 2014 πέφτει την Ημέρα της Μητέρας. Αυτή η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση είναι διασκεδαστική, συναρπαστική και δωρεάν. Ακόμη και αν η μαμά δεν είναι σε καγιάκ whitewater, θα απολαύσει τον πνευματικό ανταγωνισμό και το πολύχρωμο περιβάλλον στο Truckee River Whitewater Park.

Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας στη Σύνοδο Κορυφής
Επιλέξτε καταστήματα και εστιατόρια στο The Summit στο νότο Reno παρουσιάζουν ένα Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μητέρας με ειδικές προσφορές και δραστηριότητες. Οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες από τις 5 έως τις 11 Μαΐου. Μια ιδιαίτερη μέρα WOW MOM θα γίνει το Σάββατο 10 Μαΐου, ακολουθούμενη από μια εκδρομή για το κρασί της Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου.

Η σύνοδος κορυφής βρίσκεται στην οδό 13945 S. Virginia στο νότιο Reno, στη γωνία με το Mt. Rose Highway.

14η Ετήσια Μητέρες στην Εκτέλεση
Κυριακή, 11 Μαΐου 2014. Moms on the Run είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που κερδίζει χρήματα για να βοηθήσει τις γυναίκες της Βορείου Νεβάδας με καρκίνο. Η εκδήλωση έχει πολλές επιλογές διαδρομής και βάδισης, ώστε όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να το κάνει. Η μέρα του αγώνα ξεκινά στις 7 π.μ. στο Foster Field, στο High School του Ρίνο, με εγγραφή και πρωινό. Το κόστος εγγραφής στο διαδίκτυο είναι $ 40 μέχρι τις 7 Μαΐου. Η καθυστερημένη εγγραφή είναι $ 50. Ο αγώνας των παιδιών (για παιδιά κάτω των 10 ετών) είναι $ 10. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα Moms on the Run. Καλέστε (775) 826-8117 για περισσότερες πληροφορίες.

Rastro του Ρένο
Κυριακή, 11 Μαΐου 2014. Το Rastro του Reno είναι μια υπαίθρια αγορά στο κέντρο του Ρίνο, όπως διαμορφώθηκε μετά από μια εκδήλωση στην Ισπανία που συμβαίνει εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το Rastro του Reno διαθέτει χειροτεχνίες, τρόφιμα, αγορά αγροτών, κοσμήματα, ένδυση, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Είναι μια μεγάλη εκδρομή για τη μαμά την ξεχωριστή της μέρα. Το Rastro πραγματοποιείται κάθε Κυριακή έως Σεπτέμβριο στο ReTRAC Plaza, γωνιά της οδού N. Sierra και W. Commercial Row, κοντά στην Αρχαία Reno. Οι ώρες είναι 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν.

Τζάκποτ των πολύτιμων λίθων
Σάββατο και Κυριακή, 10 - 11 Μαΐου 2014.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι Moms όπως κοσμήματα, το τζάκποτ των Gems δείχνουν που παρουσιάστηκε από την Reno Gem & Mineral Society μπορεί να είναι κάτι που θα απολάμβανε. Η επίδειξη θα περιλαμβάνει δώρα, προμήθειες, επιδείξεις, ορυκτά, απολιθώματα, πολύτιμους λίθους, γεώτρηση, βιβλία, κληρώσεις και πολλά άλλα. Είναι ο κύριος ετήσιος εφοδιασμός της εταιρείας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Reno Livestock Events Center, 1350 N. Aves στο Reno. Οι ώρες είναι 10 π.μ. έως 5 μ.μ. το Σάββατο και 10 π.μ. έως 4 μ.μ. την Κυριακή της Μητέρας. Η είσοδος είναι $ 6 ενήλικες, $ 4 παιδιά 6 έως 12, $ 4 ηλικιωμένους. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών με ενήλικες που πληρώνουν είναι δωρεάν. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης. Καλέστε (775) 356-8820 για περισσότερες πληροφορίες.

Ημέρα της Μητέρας βόλτα στο V & T Railroad
Κάνε την Ημέρα της Μητέρας μια μέρα να θυμάσαι παίρνοντας το μαμά σε μια γεμάτη διασκέδαση ημέρα στον V & T Railroad. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online για το ταξίδι μετ 'αναχώρησης 10 πμ στην Virginia City.

Το τρένο αναχωρεί από την πόλη της Βιρτζίνια στις 3 μ.μ. για το ταξίδι επιστροφής στο Carson City / Eastgate Depot. Τα πιστοποιητικά δώρων είναι διαθέσιμα τηλεφωνώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση (877) RAIL-007 - (877) 724-5007.

Ημέρα της Μητέρας Αγορές & Δώρα

Μπορείτε να υπολογίζετε σε κάθε κατάστημα στην περιοχή που θα χαρακτηρίζει τις ειδικές προσφορές της Ημέρας της Μητέρας. Για να βρείτε μερικές τοπικές πωλήσεις της Ημέρας της Μητέρας, κατευθυνθείτε προς τα εμπορικά κέντρα Reno / Tahoe ή βρείτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο στο κέντρο της πόλης Reno's Riverwalk District .

Ημέρα της Μητέρας Κρουαζιέρες Paddlewheeler στη λίμνη Tahoe

Πάρτε τη μαμά για μια κρουαζιέρα στα αξιοθέατα ή το δείπνο σε ένα από τα δύο paddlewheelers της λίμνης Tahoe . Οι κρουαζιέρες και τα εστιατόρια προγραμματίζονται τόσο το Σάββατο, 10 Μαΐου όσο και την Κυριακή, 11 Μαΐου. Να είστε βέβαιος να καλέσετε μπροστά δεδομένου ότι τα προγράμματα υπόκεινται σε αλλαγές και τα δύο σκάφη μπορεί να μην είναι διαθέσιμα λόγω των χαμηλών επιπέδων νερού στη λίμνη Tahoe φέτος. Ο αριθμός τηλεφώνου πληροφοριών στο Zephyr Cove είναι (775) 589-4906.