Σκωτσάιλντ Παράδα του Σολ Πλαϊντ 2017

Παγκόσμια μεγαλύτερη ιππασία

Η ετήσια Parada del Sol Parade του Σόλτσαϊλ έχει τη διάκριση να είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη παράσταση του Horse Horse Drawn. Θα υπάρχουν περίπου 150 καταχωρήσεις παρέλασης που θα ακολουθήσουν την οδό Scottsdale Road. Μετά την παρέλαση, μην φύγετε! Αμέσως μετά την Parada del Sol υπάρχει ένα μεγάλο πάρτι με το όνομα Trail's End. Υπάρχει ένα Kid's Area με παιχνίδια και βόλτες με πόνυ, παγιδευμένοι αγώνες του Old West, κόλπα με τέχνασμα και πολλά άλλα.

Το Scottsdale Parada del Sol Parade είναι ένα ετήσιο γεγονός που βρισκόταν στο Scottsdale από το 1953.

Το θέμα για την 64η Ετήσια Παρέλαση το 2017 είναι "Τα αστέρια του Scottsdale".

Πότε είναι το Parade del Sol Parade της Σκοτσάλ;

Η παράταξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 10 π.μ.

Που είναι?

Στο Σκότσντεϊλ. Η διαδρομή παρέλασης θα εκτείνεται νότια στην οδό Scottsdale από το Drinkwater Blvd. στην 1η οδό, στη συνέχεια δυτικά μέχρι τον δρόμο Μάρσαλ, στη συνέχεια νότια πάλι στην 2η οδό, στη συνέχεια ανατολικά στη λεωφόρο Brown και στη συνέχεια βόρεια μέχρι το τέλος της παρέλασης στην Indian School Road. Ο εορτασμός του Trail's End, ένα τεράστιο μπλοκ πάρτυ για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων τριών σκηνών που περιλαμβάνουν δυτικούς διασκεδαστές ιθαγενείς χορευτές και ισπανόφωνους χορευτές. Παιδική Περιοχή με παιχνίδια. πόνυ βόλτες και πωλητές, θα είναι στην παλιά πόλη Scottsdale. Ξεκινά μετά την παρέλαση περίπου το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι τις 5 μ.μ.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός.

Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Το Parada del Sol Parade δεν απαιτεί εισιτήρια, είναι δωρεάν. Έτσι είναι η γιορτή του Trail's End. Οδός στάθμευσης και δημόσιοι χώροι στάθμευσης είναι δωρεάν στο Scottsdale. Αναμείνετε το κλείσιμο των οδών από τις 4 π.μ. στους εξής δρόμους:

Αν ψάχνετε για εισιτήρια για το Parada del Sol Rodeo, αυτό είναι σε διαφορετικό χρόνο και τόπο από την παρέλαση. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια προκαταβολής για το rodeo στην εορτή του Trail's End. Ελέγξτε εδώ για λεπτομέρειες του Parada del Sol Rodeo.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Φορέστε τη δυτική σας ταχύτητα! Φέρτε μια αναδιπλούμενη καρέκλα!

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Parade del Sol Parade, ελέγξτε online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.