Πού να αποθηκεύσετε αποσκευές στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor είναι ένα δημοφιλές αεροδρόμιο για μεταφορές, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Οι ταξιδιώτες που σκοπεύουν να διαμείνουν μακρυά στο Sky Harbor ή που θέλουν να αποχωρήσουν από το αεροδρόμιο μεταξύ πτήσεων συχνά αναρωτιούνται εάν και πού μπορούν να αποθηκεύσουν τις αποσκευές τους.

Ελεγμένες αποσκευές

Οι πτήσεις που είναι συνέχειες στην ίδια αεροπορική εταιρεία ή ακόμα και σε μερικές πτήσεις με ανταπόκριση σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, θα ελέγξουν τις τσάντες σας, ώστε να μην χρειαστεί να μεταβείτε στην αποσκευή αποσκευών στο Phoenix και στη συνέχεια να ελέγξετε ξανά τις τσάντες για τη συνέχιση της πτήσης σας.

Ο έλεγχος των σάκων σας στο αεροδρόμιο τελικού προορισμού μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Πρώτον, θα εξοικονομήσετε χρόνο κάνοντας τη σύνδεσή σας. Δεν θα χρειαστεί να αφήσετε την ασφαλή περιοχή, να πάτε στην αποσκευή αποσκευών, να περιμένετε την τσάντα σας, να επιστρέψετε στο μετρητή εισιτηρίων, να παραμείνετε στη γραμμή, να ελέγξετε ξανά τις τσάντες σας και να επιστρέψετε στην ασφάλεια. Αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει περισσότερο από μία ώρα!

Θα εξοικονομήσετε επίσης πολλή ενέργεια και χρήματα για τα έξοδα τσάντας. Εάν μπορείτε να ελέγξετε τις τσάντες σας μέχρι τον τελικό προορισμό σας στο αεροδρόμιο, δεν θα χρειαστεί να τις μεταφέρετε, κάτι που γίνεται σημαντικό αν είναι ογκώδες, βαρύ ή εάν πρέπει να αλλάξετε τερματικά. Όταν ελέγχετε τις τσάντες σας στο αεροδρόμιο, βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα που βάζουν στην τσάντα σας υποδεικνύει τον σωστό προορισμό.

Τσάντες μεταφοράς

¶Έτσι, έχετε ελέγξει τις τσάντες σας και τώρα έχετε μερικές ώρες για να περάσετε στο αεροδρόμιο. Ή έχετε περισσότερες από λίγες ώρες πριν από την επόμενη σύνδεσή σας και θα θέλατε να φύγετε από το αεροδρόμιο, αλλά όχι με όλες αυτές τις μεταφορές.

Υπάρχει κάποιο μέρος όπου μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor ; Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δημόσιες θυρίδες στο Sky Harbor.

Σε άλλες χώρες, συχνά μπορείτε να βρείτε τα λεγόμενα αριστερά αποσκευές ή μετρητές όπου μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία σας, αλλά το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor δεν έχει αυτή την επιλογή.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρετε ό, τι φέρατε στο αεροπλάνο μαζί σας στην εναπόθεση σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε για αυτό εκ των προτέρων προσπαθώντας να ελέγξετε όλα τα στοιχεία σας με την αεροπορική εταιρεία εκτός από αυτό που χρειάζεστε απολύτως για την πτήση σας. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα χωρέσουν σε ένα μεγάλο πορτοφόλι, σακίδιο ή χαρτοφύλακα.

Αεροδρόμιο Lounges

Εάν ταξιδεύετε σε Business Class ή First Class, επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία για να δείτε εάν έχουν σαλόνι στο αεροδρόμιο Phoenix και αν υπάρχει οπουδήποτε στο σαλόνι μπορείτε να αφήσετε τα αντικείμενα μεταφοράς κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Συνήθως μπορείτε επίσης να πληρώσετε για ένα πέρασμα επισκεπτών σε ένα σαλόνι αεροπορικών εταιρειών, το οποίο συνήθως διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών, φαγητού και σαλόνι για να χαλαρώσετε μεταξύ των πτήσεων.