Οδηγός για το Club Med Cancun Yucatan με τα παιδιά

Όνειρα για οικογενειακές διακοπές στο Μεξικό; Το τουριστικό hot spot που είναι το Κανκούν μπορεί να είναι μια μικτή τσάντα.

Δημιουργήθηκε από τη μεξικανική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1970 ως ουτοπικός προορισμός στην παραλία, η μεγάλη επιτυχία του Κανκούν είναι ακριβώς αυτό που σβήνει πολλούς ταξιδιώτες σήμερα. Τα γαλαζοπράσινα νερά, οι αμμώδεις παραλίες με άμμο και η γειτνίαση με τα ερείπια των Μάγια εξακολουθούν να είναι ελκυστικές, αλλά η κάποτε εκτυφλωτική έκκληση του Κανκούν είναι κάπως αχνή από την υπέρμετρη ανάπτυξη και την αδυσώπητη άνοδο εκατομμυρίων ετήσιων επισκεπτών.

Ευτυχώς, οι πολύτιμοι λίθοι παραμένουν και ένας από αυτούς είναι σίγουρα Club Med Cancun Yucatan, ένα πανέμορφο θέρετρο ευλογημένο με αυτό που είναι αναμφίβολα η καλύτερη θέση στο Κανκούν.

Τοποθεσία

Το θέρετρο απέχει λιγότερο από 5 μίλια ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν . Βρίσκεται στη δική της χερσόνησο 22 στρεμμάτων στο νότιο άκρο της ζώνης του ξενοδοχείου, το Club Med μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα όμορφο σκούπισμα της παραλίας με λευκή άμμο και αν γυρίσετε στο σημείο θα έρθετε σε μια ιδιωτική έκταση της θάλασσας με κολύμβηση πάνω από τα κοράλλια και ακόμα μια άλλη παραλία με θαλάσσια σπορ. Το θέρετρο έχει επίσης μια πλευρά λιμνοθάλασσας με τα νερά που προστατεύονται από μεγάλα κύματα.

Για πολλές οικογένειες, το Club Med Cancun Yucatan προσφέρει το καλύτερο από όλους τους κόσμους. Παίρνετε την όμορφη παραλία, το εξαιρετικό φαγητό, το all-inclusive χωρίς χρέωση και τον φιλικό προς την οικογένεια προγραμματισμό. Το Club Med είναι διάσημο, αλλά σε απόσταση απομακρυσμένα με ασφάλεια από τη συντριπτική τουριστική παγίδα.

Καλύτερες στιγμές

Αυτό το θέρετρο υπέστη δύο σημαντικές ανακαινίσεις το 2014 και το 2017, αναδύεται με αρκετές δωδεκάδες νέα δωμάτια και ένα νέο Petit Club Med, καθώς και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο θέρετρου, κύρια πισίνα, υπαίθριο θέατρο και Teen club Passworld.

Ένας τρόπος με τον οποίο η Club Med ξεχωρίζει για τις οικογένειες είναι τα προγράμματα των παιδιών, τα οποία εστιάζουν στην διατήρηση των παιδιών ενεργών και μαθαίνοντας. Υπάρχουν θαλάσσια σπορ, μαθήματα τένις και σχολή τσίρκου με τραπέζι. Για τα tweens και teens, το Passworld είναι ένα δροσερό μέρος για να ξεκουραστείτε, με έφηβους φιλικούς συμβούλους και δραστηριότητες όπως DJ mixing και hip-hop dance.

Μην χάσετε:

Το θέρετρο προσφέρει 436 δωμάτια και 18 σουίτες. Υπάρχουν τρία επίπεδα καταλυμάτων: Δωμάτια Club (μερική θέα στον ωκεανό ή τη λιμνοθάλασσα), deluxe δωμάτια (πλήρη θέα στον ωκεανό ή τη λιμνοθάλασσα, καθώς και μπαλκόνια) και σουίτες (πλήρη θέα στον ωκεανό και μπαλκόνια). Η κατηγορία καθορίζεται από την θέα και αν υπάρχει μπαλκόνι, αλλά το επίπεδο άνεσης είναι μεσαίας εμβέλειας για όλα τα δωμάτια.

Η εξαίρεση είναι το κτίριο πολυτελών θυρωρείων Jade Villa, το οποίο αισθάνεται πιο πολυτελές και προσφέρει επίσης υπηρεσία δωματίου, σουίτες με θέα στον ωκεανό και αναβαθμισμένα πακέτα ανέσεων (ιδιωτικό αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, μπουρνούζια, υπηρεσία πλυντηρίου, ψυγείο και πολλά άλλα) .

Θυμήσου

Έλεγχος τιμών στο Club Med Cancun Yucatan

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύουμε στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher