Η Νορβηγία ξεκινάει διεθνείς πτήσεις από την Αμερική

Φτηνές πτήσεις στη λίμνη

Ο διεθνής αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Νορβηγός θα αρχίσει να προσφέρει 10 νέες διατλαντικές πτήσεις από τρία αεροδρόμια των ΗΠΑ με ναύλους που ξεκινούν από τα $ 65 με έναν τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Οι ταξιδιώτες κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Stewart της Νέας Υόρκης, το αεροδρόμιο TF Green στο Providence, RI και το διεθνές αεροδρόμιο Bradley στο Hartford, Conn., Θα μπορέσουν να πετάξουν την υπηρεσία Boeing 737 MAX της Νορβηγίας στην Ιρλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας από τις 15 Ιουνίου.

Νορβηγός θα πετάξει από το Providence στο Μπέλφαστ, το Cork, το Shannon και το Δουβλίνο της Ιρλανδίας μαζί με το Εδιμβούργο της Σκωτίας. Από το Stewart, θα πετάξει στο Μπέλφαστ, το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο και το Shannon. Και το αεροδρόμιο Bradley θα προσφέρει πτήση στο Εδιμβούργο.

Οι ναύλοι αξίας 65 δολαρίων θα διαρκέσουν μέχρι να απομείνει κανένας, δήλωσε ο Lars Sande, ανώτερος αντιπρόεδρος πωλήσεων της Νορβηγίας. "Συνεργαστήκαμε με κυβερνήσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για να διασφαλίσουμε ότι είχαμε ένα σωστό αριθμό εισιτηρίων", δήλωσε, σημειώνοντας ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους θα είναι διαθέσιμες "λίγες χιλιάδες".

Το επόμενο εισιτήριο θα είναι $ 99 με έναν τρόπο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, είπε η Sande. "Μετά από αυτό, οι δημόσιοι φόροι θα είναι υψηλότεροι, οπότε οι ναύλοι θα είναι επίσης λίγο μεγαλύτεροι", είπε.

Οι επιβάτες μπορούν να εξοικονομήσουν με τη δέσμευση μιας κράτησης θέσεων, την προπαραγγελία μιας υπηρεσίας γεύματος (συμπεριλαμβανομένων των αλκοολούχων ποτών) και την προπληρωμή για τις ελεγμένες σακούλες. Η αεροπορική εταιρεία δεν χρεώνει τους πελάτες για μεταφορές.

Ο Νορβηγός είναι σε θέση να προσφέρει αυτούς τους εξαιρετικά χαμηλές διεθνείς ναύλους για διάφορους λόγους, δήλωσε η Sande.

"Το πιο σημαντικό είναι ότι χρησιμοποιούμε το νεότερο εξοπλισμό. Η μέση ηλικία του στόλου μας από 170 αεροσκάφη είναι 3,5 χρόνια ", δήλωσε. "Πρέπει επίσης να έχετε μια λιτή οργάνωση. Έχουμε όλα αυτά στη θέση μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές.

"Είναι σημαντικό για τους Νορβηγούς να εισέλθουν σε αυτά τα νέα ώστε να δείξουμε στον αμερικανικό λαό ότι οι ναύλοι στην Ευρώπη ήταν υπερβολικά ακριβοί", δήλωσε η Sande.

"Τώρα μπορούν να πάρουν χαμηλές τιμές και να εξερευνήσουν την Ευρώπη".

Η υπηρεσία όλο το χρόνο στο Εδιμβούργο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Stewart θα λειτουργεί καθημερινά από τις 15 Ιουνίου για την καλοκαιρινή περίοδο και τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο. από την Providence, οι πτήσεις θα λειτουργούν τέσσερις φορές την εβδομάδα από τις 16 Ιουνίου και τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο. από το Χάρτφορντ, οι πτήσεις θα λειτουργούν τρεις φορές εβδομαδιαίως από τις 17 Ιουνίου και δύο φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η υπηρεσία στο Μπέλφαστ από το Stewart θα προσφέρεται τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δύο φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο από την 1η Ιουλίου. δύο φορές την εβδομάδα από το Providence από τις 2 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η εξυπηρέτηση στο Δουβλίνο από το Stewart ξεκινά την 1η Ιουλίου με καθημερινές πτήσεις το καλοκαίρι και τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο. Η Providence θα έχει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις που ξεκινούν την 2 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Οι πτήσεις μεταξύ Shannon και Stewart ξεκινούν στις 2 Ιουλίου με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα και από το Providence στις 3 Ιουλίου με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα. Και η υπηρεσία όλο το χρόνο στο Cork από το Providence θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις το καλοκαίρι και μια υπηρεσία δύο φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο νορβηγός επέλεξε αεροδρόμια Stewart, Bradley και TF Green, επειδή η αεροπορική εταιρεία έχει κληρονομιά να πετάει όχι μόνο μέσα και έξω από τα κέντρα των μεταφορέων παλαιού τύπου, αλλά και σε μικρότερα αεροδρόμια, δήλωσε η Sande.

"Υπάρχουν εκείνοι που δεν θέλουν να πετάξουν από την JFK ή τη Boston Logan στην Ευρώπη. Αυτές οι πόλεις μας επιτρέπουν να προσφέρουμε απευθείας πτήσεις στο 737 MAX ", δήλωσε.

Η Sande σημείωσε ότι η νορβηγική λαμβάνει επίσης περισσότερη συνεργασία με μικρότερα αεροδρόμια. "Παίρνουμε μεγαλύτερη προσοχή από αυτά τα αεροδρόμια και πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν πιο απρόσκοπτα και ευκολότερα ταξίδια για τους επιβάτες", δήλωσε. "Στην JFK είμαστε απλά μια μικρή αεροπορική εταιρεία και πολλοί δεν θα παρατηρήσουν ότι είμαστε εκεί. Αλλά σε αυτά τα αεροδρόμια, λαμβάνουμε μεγάλη προσοχή από τα τοπικά ΜΜΕ και τη λεκάνη απορροής. "Οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν σε αυτά τα αεροδρόμια για να έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους χαμηλόμισθους, πρόσθεσε.

Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η Sande είπε ότι ήταν ένα σημείο εκκίνησης για τα έξι αεροσκάφη που θα τα πετάξουν. "Θα δείτε πολλούς περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Το MAX είναι ένα νέο αεροσκάφος για τη Boeing, οπότε χρειάζεται να πάρουν πιστοποίηση για να πετάξουν περαιτέρω », είπε.

"Όταν αυτό είναι στη θέση μας, θα μπορέσουμε να πετάξουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη".

Αυτή τη στιγμή, η νορβηγική δραστηριοποιείται μόνο στο Εδιμβούργο και στο Δουβλίνο, δήλωσε η Sande. "Το Μπέλφαστ, το Σανόν και το Κορκ είναι νέες πόλεις", είπε.

Η νορβηγική προσφέρει δρομολόγια μίας διαδρομής που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να αυτοσυνδεθούν, δήλωσε η Sande. "Έτσι μπορούν να πετάξουν στο Εδιμβούργο και να καταλήξουν να πετάξουν πίσω στο Boeing 787 Dreamliner από το Gatwick στη Βοστώνη-Λόγκαν», είπε. "Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να πάνε σε άλλες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Όσλο, τη Ρώμη και τη Βαρκελώνη. Κάνουμε ευκολότερο το ταξίδι μας στην Ευρώπη και την εμπειρία της. "

Όσο για περισσότερες πτήσεις από τις ΗΠΑ, η Sande δήλωσε ότι ελπίζει να δει ακόμα μία φορά που η νορβηγική ξεκινά να βλέπει την επιτυχία που αναμένει. "Αυτό το έτος έχουμε πάρει 32 παραδόσεις αεροσκαφών από τη Boeing και έχουμε άλλα 200 στην τάξη τα επόμενα δύο χρόνια", είπε. "Αυτές οι νέες πτήσεις αποτελούν σημείο εκκίνησης. Είναι θέμα πότε θα φτάσουμε στο αεροσκάφος και θα έχουμε αρκετά για να αυξήσουμε την εξυπηρέτηση. "

Συμπεριλαμβανομένων αυτών των νέων δρομολογίων, η νορβηγική προσφέρει τώρα 55 δρομολόγια από τις ΗΠΑ, 48 στην Ευρώπη και επτά στη γαλλική Καραϊβική. Άλλες νέες πτήσεις που έρχονται το 2017 περιλαμβάνουν: το Όκλαντ / Σαν Φρανσίσκο στην Κοπεγχάγη (28 Μαρτίου); Λος Άντζελες στη Βαρκελώνη (5 Ιουνίου). Νέα Υόρκη / Νιούαρκ στη Βαρκελώνη (6 Ιουνίου). Όκλαντ / Σαν Φρανσίσκο στη Βαρκελώνη (7 Ιουνίου). Ορλάντο στο Παρίσι (31 Ιουλίου). και το Φορτ Λόντερντεϊλ στη Βαρκελώνη (22 Αυγούστου).