Ψάρεμα στη Βιρτζίνια

Η Βιρτζίνια προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αλιευτικών δυνατοτήτων με περισσότερα από 2.800 μίλια ποτάμια πέτρες, εκτός από πολλές λίμνες, μικρές λίμνες και δεξαμενές. Με τον Ατλαντικό Ωκεανό, τον κόλπο Chesapeake και τους πολλούς παραποτάμους του, το κράτος είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός θαλασσινών του έθνους. Η ανατολική ακτή είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα γαλάζια καβούρια, τα στρείδια, τα μύδια και τα χτένια της θάλασσας, τα καλαμάρια και τα γατόψαρα.

Αδειοδότηση

Απαιτείται άδεια αλιείας για άτομα άνω των 16 ετών.

Οι άδειες ισχύουν για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς. Η Βιρτζίνια προσφέρει άδειες αλιείας γλυκού νερού και αλμυρού νερού. Μια άδεια δεν απαιτείται για να καβούρι αναψυχής στη Βιρτζίνια, αρκεί δεν χρησιμοποιείτε εμπορικά αλιευτικά εργαλεία και να περιορίσετε τη λήψη σας σε ένα μπούσελ από σκληρά καβούρια ή δύο δωδεκάδες καβουριών αποφλοιώσεως ανά ημέρα. Δύο δοχεία καβουριού ανά άτομο επιτρέπονται χωρίς άδεια. Υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά για άδειες αλιείας.

Αμοιβαίες άδειες αλιείας με άγριο νερό για αναψυχή Οι ψαράδες με άδειες θαλάσσιων υδάτων από τη Βιρτζίνια ή το Μέριλαντ μπορούν να αλιεύουν σε οποιοδήποτε τμήμα του κόλπου Chesapeake ή σε οποιοδήποτε από τα θαλάσσια ύδατα των παραποτάμων ποταμών του καθώς και στους παραθαλάσσιους κολπίσκους και κολπίσκους και τον Ατλαντικό Ωκεανό, απαιτείται άδεια. Οι κάτοχοι αδείας Maryland μπορούν να αλιεύουν σε παλιρροιακά ύδατα VA, αλλά πρέπει να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Αναγνώρισης Ψαριών της VA.

Κανονισμοί

Είναι ευθύνη του αλιέα να γνωρίζει τα αλιευτικά όρια και τους κανονισμούς.

Η αλιεία επιτρέπεται 24 ώρες το 24ωρο εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά σε λίμνες, λίμνες, ρέματα ή σημεία πρόσβασης σκαφών. Το Υπουργείο Παιχνιδιών και Εσωτερικής Αλιείας της Βιρτζίνια επιβλέπει την αδειοδότηση και τους κανονισμούς για την αλιεία γλυκών υδάτων και την αλιεία αλμυρού νερού διεκπεραιώνεται από την επιτροπή θαλάσσιων πόρων της Virginia.

Τα πιο δημοφιλή είδη ψαριών στη Βιρτζίνια

Υδατάνθρακες: Μεγάλα πτερύγια, Μπλε Μπλε, Μπλε Crappie, Λευκό Crappie, Bluegill, Flier, Πράσινο Sunfish, Pumpkinseed, Redbreast Sunfish, Redfish Sunfish, Άσπρο πέρκα, Sauger, Walleye, Κίτρινη πέρκα, Αλυσίδα Pickerel, Muskellunge, Βόρεια Pike, Πέστροφες Brook, Καφέ Πέστροφες, Πέστροφες Rainbow, Blue Catfish, Bowfin, Carp, Longnose Gar και Drum φρέσκο ​​νερό.

Αλατούχα νερά : Αμπερτζάκ, Αμερικάνικο χέλι, Μαύρο τύμπανο, Μπλε γαύρου, Μπλε γατόψαρο, Bluefish, Cobia, Πράσινη πέστροφα, Ομαδοποιός, Σκουμπρί, Κόκκινο τύμπανο, Σκωτσέζικο, Σκωτσέζικο, Σαρκός. Σκουμπρί, Πικραρισμένη Πέστροφα, Ριγέ Μπαρ, Στρουθοκαμήλου, Καλοκαίρι, Tautog και Πλακάκια.

Shellfish: Κόκκινο βράχο, γαλάζιο καβούρι, ανατολικό στρείδι, καβούρι πετάλων και σκληρό κέλυφος.

Θέσεις για ψάρεμα

Η Βιρτζίνια προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για ψάρεμα και διασκέδαση. Ακολουθούν ορισμένοι πόροι σε ολόκληρη την πολιτεία:

Ψάρεμα σε Βόρεια Βιρτζίνια

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα ψαράκια μας στη Βόρεια Βιρτζίνια:

Πού να αγοράσετε το αλιευτικό εργαλείο

Bass Pro Shop - Outdoor World, 1972 Power Plant Parkway Hampton, VA 23666 (757) 262-5200 και 11550 Lakeridge Parkway Ashland, VA 23005 (804) 496-4700.

Greentop Hunt and Fish - 10193 Ουάσιγκτον Hwy Glen Allen, VA 23059 (804) 550-2188.

Η λωρίδα των ψαράδων - το εμπορικό κέντρο Graves Mill Forest, VA 24551 (434) 385-0200.

Το Bait και το Tackle της Bobcat - 12690 Highway 15, Clarksville, VA 23927 (434) 374-8381.

Chris Bait και Tackle - Rt. 13, Capeville, νΑ (757) 331-3000

Αθλητικά είδη Dicks - Τοποθεσίες στη Βιρτζίνια περιλαμβάνουν Fairfax, Woodbridge, Baileys Crossroads, Dulles, Manassas, Gainesville, Φρέντερικσμπουργκ, Ρίτσμοντ, Ουίλιαμσμπουργκ, Γκλεν Άλεν, Roanoke, Charlottesville, Δυτικό Τσέστερφιλντ, Christiansburg, Βιρτζίνια Μπιτς και Σάφολκ.



Ελέγξτε αυτά τα άρθρα σχετικά με την αλιεία στην Ουάσιγκτον και την αλιεία στο Μέριλαντ .