Πάρτε το λεωφορείο στη Νέα Ορλεάνη

Περισσότερο από έναν τρόπο από εδώ μέχρι εκεί

Τα οδοστρώματα είναι ένας φθηνός και αγαπημένος τρόπος να περιηγηθείτε σε μεγάλο μέρος της πόλης. Πληρώνετε 1,25 δολάρια σε μετρητά όταν επιβιβάζεστε ή αγοράζετε ένα Jazzy πέρασμα για μια απεριόριστη βόλτα ενός, τριών ή 31 ημερών. Αυτά κοστίζουν $ 3, $ 9 και $ 55, αντίστοιχα, από τον Απρίλιο του 2017. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε από την εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω της Περιφερειακής Διαμετακόμισης. Για πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές ή από πού να αγοράσετε περάσματα, ελέγξτε τον ιστότοπο της RTA.

Η Νέα Ορλεάνη έχει πέντε γραμμές τραμ, το πιο γνωστό είναι το St.

Charles Line, η οποία λειτουργεί στον λεγόμενο αμερικανικό τομέα της Νέας Ορλεάνης. Τώρα, μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας, δεν είναι όλη η Νέα Ορλεάνη "Αμερικανός"; Η Canal Street, μια σημαντική οδός, χωρίζει την πόλη σε δύο ιστορικά διακριτές περιοχές: το παλιό τμήμα της Κρεόλας που είναι γνωστό ως η γαλλική συνοικία και το τμήμα που κατοικούν οι νέοι Αμερικανοί που κινήθηκαν μετά την αγορά της Λουιζιάνας.

Το Σιδηροδρομικό Σταθμό St. Charles

Το ιστορικό αστικό λεωφορείο του St. Charles Avenue, το οποίο τρέχει στους δρόμους και περνάει παλιές διαδρομές σε μια διαδρομή 13 μιλίων, είναι μια τουριστική συμφωνία 1,25 δολάρια ανά διαδρομή. Εάν αγοράσετε ένα δελτίο μπορείτε να κατεβείτε και να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά (ή φωτογραφίες) σε μέρη που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να πιάσετε τα αγαπημένα παλιά πράσινα αυτοκίνητα κατά μήκος της λεωφόρου St. Charles, η οποία εκτείνεται από την κεντρική οδό Canal Street, προς το πανεπιστημιακό τμήμα και το πάρκο Audubon Park, κάτω από ένα θόλο ζωντανών βελανιδιών, παλιά αρχοντικά και πανεπιστήμια Loyola και Tulane.

Θα πάρετε μια αίσθηση για την παλιά Νέα Ορλεάνη σε αυτή τη διαδρομή. στο εσωτερικό, τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να αθλούν καθίσματα μαόνι και το ορειχάλκινο περικάλυμμα, και η θέα σας έξω από το παράθυρο σας δείχνει τη δόξα του παρελθόντος της Νέας Ορλεάνης.

Το πιο δημοφιλές μέρος για να πιάσετε το St. Charles Streetcar βρίσκεται στους δρόμους Canal και Carondelet, αφού οι περισσότεροι τουρίστες μένουν σε ξενοδοχεία στη γαλλική συνοικία ή στο κέντρο της πόλης.

Οι στάσεις του τραμ είναι μάλλον αδιάφορες. απλά αναζητήστε το κίτρινο σημάδι που αναφέρει το "Car Stop" σε έναν πόλο κοντά στη γωνία.

Άλλες Γραμμές Streetcar

Η Canal Street Line καλύπτει μια διαδρομή 5,5 μιλίων από τους πρόποδες του Canal Street στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή και στην περιοχή της μεσαίας πόλης και καταλήγει στη λεωφόρο City Park Avenue και τα ιστορικά νεκροταφεία εκεί. Η διαδρομή του Riverfront Line σας μεταφέρει στα καταστήματα της γαλλικής αγοράς , το Ενυδρείο της Αμερικής, το Riverfront Marketplace, το Canal Place και το Harrah's. Η γραμμή Loyola / UPT, η οποία άρχισε να λειτουργεί το 2013, μεταφέρει επιβάτες τρένων και λεωφορείων από το Union Passenger Terminal στην Canal Street και τη γαλλική συνοικία. Αυτά είναι μοντέρνα αυτοκίνητα με κλιματισμό. μην περιμένετε μια τουριστική εμπειρία. Η νεότερη γραμμή, το Rampart / St. Ο Claude Streetcar συνδέει την περιοχή Marigny / Bywater με το Union Passenger Terminal και παρέχει καλή πρόσβαση στη γαλλική συνοικία και τη γειτονιά Treme.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε