Ένα σπουδαίο μέρος για όλη την οικογένεια να δροσιστείτε στη Νέα Ορλεάνη

Βρίσκεται στον ζωολογικό κήπο του Audubon δίπλα στο Carousel των ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση από το οικοσύστημα Gottesman. Το Cool Zoo είναι ένα μεγάλο πάρκο νερού με τρεις διαφορετικές περιοχές εκτόξευσης, μεταξύ των οποίων ένα ειδικά για μικρά παιδιά και νεαρά παιδιά. Υπάρχουν πηδάλια για το νερό, μια τεράστια νεροτσουλήθρα, ένα μαϊντανό μαριονέτα, φίδια που φτύνουν νερό και πολλά άλλα. Ο δροσερός ζωολογικός κήπος περιλαμβάνει επίσης το τρέξιμο Gator, ένα τεμπέλης έλξη ποταμού.

Για τους ενήλικες

Ο δροσερός ζωολογικός κήπος διαθέτει άφθονα σκιερά καθίσματα, οικογενειακές τουαλέτες, ντουλάπια, μια στάση παραχώρησης για σνακ και ένα κατάστημα για οτιδήποτε ξεχάσατε να φέρετε. Καθημερινά διατίθενται ενοικιαζόμενα καταλύματα.

Κόστος εισόδου

Ο δροσερός ζωολογικός κήπος στο εσωτερικό του ζωολογικού κήπου του Audubon, οπότε θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος εισόδου για το ζωολογικό κήπο για να μπείτε στο δροσερό ζωολογικό κήπο. Αυτό είναι $ 22,95 για ενήλικες, $ 17,95 για παιδιά (2-12) και $ 19,95 για ηλικιωμένους (65+). Το Cool Zoo είναι ένα επιπλέον αξιοθέατο που κοστίζει 10 δολάρια για τα μέλη και 12 δολάρια για μη μέλη. Μια καλύτερη αντιμετώπιση είναι το POP wristband, το οποίο παίρνει την απεριόριστη εισδοχή σας στο Cool Zoo και το δεινόσαυρο, καθώς και απεριόριστες διαδρομές με τρένο και Carousel για $ 12 για μέλη και $ 14 για μη μέλη. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα συνδυασμένο εισιτήριο συνδυασμού Zoo / Cool Zoo για $ 29.95 για ενήλικες, $ 24.95 για παιδιά και $ 26.95 για ηλικιωμένους.

Δείτε Φωτογραφίες και αποκτήστε περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και μερικές φωτογραφίες, επισκεφθείτε το Cool Zoo στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Φύσης του Audobon.