Επισκέψεις στη Νέα Ορλεάνη τον Μάρτιο - Τι πρέπει να ξέρετε

Ο Μάρτιος είναι ένας γεμάτος δράση στη Νέα Ορλεάνη. Το Mardi Gras έχει τελειώσει (συνήθως - κάθε τόσο Mardi Gras θα πέσει αργά και θα προσγειωθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου), και μετά από μια εβδομάδα ή δύο της ανάκαμψης, όλοι οι πληρέστεροι αρσενικοί γλύπτες είναι έτοιμοι να ξανακάνουν. Επειδή το Mardi Gras είναι ιδιαίτερα νωρίς το 2016, το Πάσχα και όλη η γλυκιά δόξα του θα πέσει τον Μάρτιο - περιμένουν παραστάσεις, κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα και εντυπωσιακές διακοσμήσεις.

Μια χούφτα άλλων διακοπών επίσης πέφτουν καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, η οποία βρίσκει τους παραδότες να ρίχνουν λάχανα και πατάτες στα πλωτά στη γειτονιά της Ιρλανδίας Channel και την Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ, η οποία περιλαμβάνει ειδικούς εορτασμούς για την ουσιαστική Σικελιανή / Ιταλική κοινότητα της Νέας Ορλεάνης .

Ένας μεγάλος παράγοντας στην απασχολησιμότητα του μήνα είναι ότι ο ωραίος καιρός αρχίζει να επιστρέφει. (Οι χειμώνες μας δεν είναι κακοί, αλλά μπορεί να είναι υγροί και ψυχτικοί και μάλλον γκρίζοι και λασπωμένοι). Ο ήλιος βγαίνει, λουλούδια όλων των ειδών ανθίζουν, και το μπροστινό τέλος της σεζόν του φεστιβάλ αρχίζει να μαζεύει.

Ο Μάρτιος σηματοδοτεί επίσης μια βουτιά στην τουριστική περίοδο - οι τουρίστες του Mardi Gras έχουν περάσει πολύ και οι τουρίστες της JazzFest απέχουν ακόμα ένα μήνα - έτσι οι ντόπιοι έχουν την ευκαιρία να ξεσηκώσουν με τους δικούς τους όρους σε μερικά από τα μικρότερα φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτο το μηνα. (Που δεν σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι προτιμούν μια βαθύτερη τοπική εμπειρία θα πρέπει να τις εξετάζουν ιδιαίτερα!)

Μέση Υψηλή: 71 F / 22 C
Μέσος όρος χαμηλής: 52 F / 11 C

Τι να Pack: Οι μεσαίες και ευμετάβλητες-γρήγορες θερμοκρασίες του Μαρτίου στη Νέα Ορλεάνη σημαίνουν ότι το καλύτερο στοίχημά σας είναι να φέρετε πολλά στρώματα. Τζιν και / ή ελαφρύ μακρύ παντελόνι ή φούστα, πουκάμισα με κοντό μανίκι και ζακέτες ή hoodies, κλπ. Αν σχεδιάζετε να παρευρεθείτε σε υπηρεσίες Πάσχα ή παρελάσεις, το παστέλ και το μεγάλο καπέλο είναι πολύ ωραίο!

Όπως πάντα, τα καλά παπούτσια είναι απαραίτητα.

Μάρτιος 2016 Στιγμιότυπα γεγονότων

Soul Fest στο ζωολογικό κήπο Audubon (TBA, 2015 ημερομηνίες ήταν 7-8 Μαρτίου) - Επικεφαλής στο χώρο του εκπληκτικού ζωολογικού κήπου Audubon για να πιάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές αφροαμερικανικές μουσικές στην περιοχή. R & B, τζαζ, ορειχάλκινα συγκροτήματα και ακόμα και το zydeco την κατατάσσουν στα στάδια αυτής της εκδήλωσης, η οποία είναι δωρεάν με εισδοχή ζωολογικού κήπου.

Το Buku Music + Art Project (Mar. 11-12) - Αυτό το διήμερο φεστιβάλ είναι μόνο λίγα χρόνια, αλλά έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό φεστιβάλ μπουτίκ προορισμού για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής χορευτικής, hip-hop και indie rock. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Mardi Gras World και περιλαμβάνει εσωτερικά και εξωτερικά σκηνικά, εκθέματα τέχνης (μερικά από τα οποία είναι διαδραστικά ή / και λειτουργικά), τοπικά τρόφιμα, πολλά ποτά και χιλιάδες νέοι νέοι.

Φεστιβάλ Κυνήγι και οικογενειακό αυγό NOMA (12 Μαρτίου) - Τα παιδιά μπορούν να κυνηγήσουν τα αυγά, τα ζώα αγροκτημάτων, να ζωγραφίσουν το πρόσωπό σας και πολλά άλλα, όλα ανάμεσα στα εκπληκτικά φυσικά και ανθρωπογενή τοπία του κήπου γλυπτικής Besthoff στο Μουσείο της Νέας Ορλεάνης Τέχνη.

(12 Μαρτίου) - Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου (και της εβδομάδας του Αγίου Πατρικίου) σε όλη την πόλη, αλλά το πιο άβολο είναι αυτό που βρίσκει τους αναβάτες πράσινου χρώματος στο ανακαινισμένο Mardi Το Gras επιπλέει στην ιστορική ιρλανδική γειτονιά της NOLA (δίπλα στην πιο διάσημη Κήπο).

Μαζί με τις χάντρες, οι αναβάτες ρίχνουν στηρίγματα για βραστό δείπνο από τα πλωτά: λάχανα, κρεμμύδια, πατάτες και άλλα λαχανικά.

Η Νέα Ορλεάνη (13-1-19 Μαρτίου) - Η Νέα Ορλεάνη δεν είναι γνωστή ως σημαντική μόδα μόδας για πάνω από εκατό χρόνια, αλλά τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο από αυτή την άποψη και η Fashion Week χρησιμεύει για να αποδείξει το. Οι εκθέσεις διαδρόμων, οι εκδηλώσεις λιανικής πώλησης και η τελετή απονομής των βραβείων αποτελούν μέρος αυτής της γιορτής της βιομηχανίας στυλ της ακμάζουσας ακτής του Κόλπου.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου) - Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου φέρνει την παρέλαση του ποδιού του Downtown Irish Club μέσω του Bywater και του Marigny και στη γαλλική συνοικία, κατευθείαν κάτω από την οδό Bourbon , όπου η πράσινη μπύρα . Είναι ένα παράξενο πάρτι!

Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ (19 Μαρτίου) - Η γιορτή του Αγίου Ιωσήφ

Ο Ιωσήφ γιορτάζεται από όλους τους καθολικούς, αλλά στη Νέα Ορλεάνη, είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη υπόθεση για Ιταλούς και Σικελούς-Αμερικανούς, των οποίων η Νέα Ορλεάνη έχει τεράστιο πληθυσμό . Παραδοσιακά ιταλικές καθολικές εκκλησίες σε όλη την πόλη δημιούργησαν τους βωμούς του Αγίου Ιωσήφ: γιγαντιαίες προσφορές ψημένων αγαθών, αποξηραμένων φασολιών και φρέσκων προϊόντων, ευχαριστώντας τον Άγιο για την ανακούφιση της πείνας. Συχνά, ένα δωρεάν γεύμα σερβίρεται στους επισκέπτες. Το βράδυ, μια παρέλαση των σμόκινων κυρίων περνάει από τη γαλλική συνοικία και διανέμει χάντρες και φασόλια καλής τύχης. Οι βωμοί αργότερα διαλύονται και το φαγητό διανέμεται στους πεινασμένους.

Πλατεία του Κονγκό Νέο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ρυθμών (19-20 Μάρτη) - Πιέστε από τους ίδιους τους ανθρώπους που ρίχνουν το πολύ μεγαλύτερο Φεστιβάλ Τζαζ και Κληρονομιάς της Νέας Ορλεάνης , το Φεστιβάλ Square του Κονγκό είναι μια δωρεάν εκδήλωση που πραγματοποιείται ετησίως στο πάρκο Armstrong, απέναντι από τη γαλλική συνοικία. Το φεστιβάλ γιορτάζει τις παραδοσιακές κουλτούρες που συνάντησαν για να δημιουργήσουν τη Νέα Ορλεάνη, οπότε περιμένετε να ακούσετε την αφρικανική μουσική, την Καραϊβική μουσική, την Cajun και το Zydeco, την τζαζ και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα οικείο φεστιβάλ που επικεντρώνεται σε τοπικό επίπεδο, οπότε ενώ σπάνια υπάρχουν επικεφαλίδες μεγάλου ονόματος στο λογαριασμό, είναι μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση που εγγυάται μια μεγάλη στιγμή για τους σοβαρούς οπαδούς της μουσικής.

Super Κυριακή (20 Μαρτίου) - Η Σούπερ Κυριακή είναι η δεύτερη πιο σημαντική ημέρα του έτους για τους Ινδούς της Mardi Gras , τις πατρίδες των Αφροαμερικανών της Νέας Ορλεάνης, οι οποίοι καταστρέφονται σε περίπλοκα ξαναγεμισμένα ιπποτικά, κεφαλές και χειροποίητα ρούχα, τραγουδούν και χορεύουν ενώ περπατούν στους δρόμους σε ένα (συνήθως) φιλικό διαγωνισμό για να δούμε ποιος Big Chief είναι ο «ωραιότερος». Αυτή η ιδιότυπη παράδοση μασκαρίσματος έχει αβέβαιες ρίζες, αλλά συμβαίνει εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Η Σούπερ Κυριακή βρίσκει φυλές που βαδίζουν σε όλα τα παλαιότερα μέρη της πόλης, αλλά κυρίως στη γειτονιά Tremé.

Earth Fest στο ζωολογικό κήπο του Audubon (TBA, ημερομηνία 2015 ήταν στις 21 Μαρτίου) - Γιορτάστε το περιβάλλον σε αυτή την μονοήμερη εκδήλωση που εστιάζει στην οικογένεια και λαμβάνει χώρα στο ζωολογικό κήπο του Audubon. Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί όλων των ειδών είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να μάθουν για διάφορα περιβαλλοντικά ζητήματα και να οδηγήσουν παιδιά σε χειροτεχνίες και παιχνίδια.

Crescent City Classic (26 Μαρτίου) - Περισσότεροι από 20.000 σοβαροί (και μερικές φορές πολύ όχι) σοβαρές ποδοσφαιριστές συρρέουν στη Νέα Ορλεάνη για αυτή την εθνική τηλεοπτική κούρσα 10.000 ποδιών. Όλα τελειώνουν στο City Park, όπου η μουσική, τα τρόφιμα και τα ποτά, στην παράδοση της Νέας Ορλεάνης, χαιρετούν τους δρομείς.

Πάσχες παρέες στη γαλλική συνοικία (27 Μαρτίου) - Βάλτε το καλύτερο καπάκι του Πάσχα και κατευθυνθείτε προς τη γαλλική συνοικία για να δείτε τις πιο εκθαμβωτικές πασχαλινές παρελάσεις που πιθανότατα θα δείτε ποτέ. Η οικοδέσποινα είναι, όπως πάντα, ο θρυλικός καλλιτέχνης της Bourbon Street Chris Owens, ο οποίος οδηγεί μια ευχάριστη μπάντα από burlesque πριγκίπισσες και ευτυχισμένους άνδρες στους δρόμους. Η παρέλαση της ακολουθείται από την ετήσια Gay Parade Parade, η οποία χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό άντρες και γυναίκες που ζουν σε όλες τις πείες (και που αυξάνει χιλιάδες δολάρια ετησίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς). Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε τις διακοπές!

Το Φεστιβάλ Tennessee Williams (30 Μαρτίου-3 Απριλίου) - Μια γιορτή του Τενεσί Ουίλιαμς και όλα τα λογοτεχνικά πράγματα, το φεστιβάλ αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναγνώσεις ποίησης και παιχνιδιού, βιβλιογραφικές εκθέσεις, εργαστήρια που εξυπηρετούν τόσο τους λογοτέχνες όσο και το κοινό, και ο ολοένα και πιο δημοφιλής διαγωνισμός Stella-ουρλιάζοντας, όπου ο Stanley θα ρίξει τα μπλουζάκια τους μακριά και θα θρηνήσει για τη χαμένη τους αγάπη.