Μεγάλες ιστορίες φαντασμάτων του Νέου Ορλεάνη και Hauntings

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια στοιχειωμένη πόλη

Υπάρχουν πολλά προμήθειες στη Νέα Ορλεάνη. Στην πραγματικότητα, δεν προσθέτουμε το "para" στην κανονική δραστηριότητα όταν μιλάμε γι 'αυτούς. Για εμάς, είναι πιο κοντά στο κανονικό να έχουμε ένα φάντασμα ή δύο στο σπίτι σας. Το σπίτι μας είναι χαρακτηριστικό του μεγάλου μέρους της στέγης της Νέας Ορλεάνης και χτίστηκε το 1870. Έχουμε ένα θηλυκό φάντασμα. Ο σύζυγός μου την αποκαλεί "Carney". Της αρέσει να μετακινεί τα πράγματα γύρω από τους μανδύες και να τρομάζει τις γάτες περπατώντας τις σκάλες αργά το βράδυ, αλλά αλλιώς, είναι αρκετά ήσυχη.

Καθώς τα φαντάσματα πηγαίνουν, δεν είναι πολύ τρομακτικό και πιθανότατα τυπικό για τα περισσότερα φαντάσματα στη Νέα Ορλεάνη. Ως εκ τούτου, δεν θα πάρει μια ιστορία που γράφεται γι 'αυτήν. Ο Carney στοιχειώνει ένα σπίτι σε μια από τις πιο στοιχειωμένες πόλεις της χώρας. Έτσι, πιθανότατα δεν θα γίνει διάσημος έξω από τους φίλους και την οικογένειά μας.

Φαντάσματα όπως ο Κάρνι δεν παίρνουν πολλή τύχη. Αλλά, άλλοι στη Νέα Ορλεάνη κάνουν. Ο μάρτυρας Antonio de Sedella ήρθε στη Νέα Ορλεάνη γύρω στο 1774 με την Ισπανική Ιερά Εξέταση στη Λουιζιάνα. Ποτέ δεν ήταν ένας ενθουσιώδης ανακριτής, μέσα σε λίγα χρόνια, ο πατέρας Sedella έγινε ο αγαπημένος Pere Antoine, ο πάστορας της (τότε) εκκλησίας του St. Louis. Το διάδρομο δίπλα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Λουί είναι το όνομα του, είναι ο Pere Antoine Alley. Είναι ακόμα γύρω από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λουί, που δεν είναι κακό μέρος για να στοιχειοθετηθεί. Ο καθεδρικός ναός βρίσκεται ακριβώς έξω από την πλατεία Jackson και είναι πραγματικά στην καρδιά της γαλλικής συνοικίας της Νέας Ορλεάνης .

Τότε υπάρχει ο πρίγκιπας Suleyman, ένας Τούρκος που ισχυρίστηκε ότι είναι ο σουλτάνος ​​ή πρώην σουλτάνος ​​μιας μεσοανατολικής χώρας.

Προφανώς, ο σουλτάνος ​​είχε κάνει κάποιους βίαιους εχθρούς πριν από τη διαμονή του στη Νέα Ορλεάνη και τον πλήρωναν και το χάρεμά του μια θανατηφόρα επίσκεψη. Αν και νεκρός, ο σουλτάνος ​​δεν έχει φύγει ποτέ. Ο Σουλτάνος ​​είναι ίσως το πιο εξωτικό και μυστήριο των φανών της Νέας Ορλεάνης. Εδώ είναι η ιστορία του.

Ο όμορφος Octoroon, Julie, ήταν η ερωμένη των πλούσιων Γάλλων στις αρχές του 1800.

Ο Δάσκαλος της Τζούλι την κράτησε σε υπέροχο στυλ σε ένα ωραίο σπίτι στην Royal Street. Της προσέφερε ωραία ρούχα και κοσμήματα. Έκανε σίγουρη ότι είχε την καλύτερη κουζίνα για φαγητό και υπηρέτες για να φροντίσει τα πάντα γι 'αυτήν. Ο Γάλλος θα έρθει στην Τζούλι τα περισσότερα βράδια και οι δύο έκαναν παθιασμένη αγάπη στις νόστιμες νύχτες της Νέας Ορλεάνης. Όμως, η Julie έκανε ένα μεγάλο λάθος, ερωτεύτηκε τον όμορφο Γάλλο και μίλησε για το γάμο πολλές φορές. Ο Γάλλος ήταν επίσης ερωτευμένος, αλλά ο γάμος με μια γυναίκα με 1/8 μαύρο αίμα ήταν αδιανόητο εκείνη την εποχή. Τέλος, ο μάστορας της Τζούλι συμφώνησε με το γάμο, αν η Τζούλι μπορούσε να αποδείξει την αγάπη του γι 'αυτόν. Υποσχέθηκε στη Τζούλι ότι αν περνούσε τη νύχτα έξω, γυμνή θα την παντρευτεί. Αυτό ήταν τον Δεκέμβριο. Ο Γάλλος ήταν σίγουρος ότι η Τζούλι θα μείνει έξω για λίγο και θα έρθει στο ζεστό δωμάτιο της πολύ νωρίς. Δυστυχώς, ο πλοίαρχος ήταν λάθος. Το πρωί, βρήκε την όμορφη Julie, γυμνή και άψυχη έξω στο μπαλκόνι της. Τώρα στις πιο κρύες νύχτες του Δεκεμβρίου, η Julie μπορεί να δει να περπατάει στη στέγη της, γυμνή.

Θα ήθελα να μαντέψω το πιο στοιχειωμένο σπίτι και οι πιο κακές πράξεις συνεχίστηκαν στο Αρχοντικό Lalaurie στη γαλλική συνοικία. Αναμφισβήτητα, το πιο στοιχειωμένο σπίτι στη Νέα Ορλεάνη το Αρχοντικό Lalaurie έχει υπομείνει σίγουρα την πιο φρικτή ιστορία και η φήμη του για τις ξαφνικές επισκέψεις είναι άξιου και καλά τεκμηριωμένη.

Μόλις το πολυτελές σπίτι του Δρ. Louis LaLaurie και της συζύγου του Delphine, το αρχοντικό αυτό αποκαλύφθηκε ξαφνικά ότι είναι η τρομακτική σκηνή πειραματισμού για τους σκλάβους όταν ξέσπασε μια πυρκαγιά το 1835. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία.

Το θέατρο Le Petit είναι σχεδόν 100 ετών και λειτουργεί από το ξεκίνημά του ως κοινοτικό θέατρο στη γαλλική συνοικία. Βρισκόμαστε τώρα υπό ανακαίνιση και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το φαντασμένο κατοικίδιο της, ένας όμορφος άντρας στο φόρεμα του 19ου αιώνα, θα παρακολουθήσει το νέο άνοιγμα.

Υπάρχουν πολλά άλλα φαντάσματα στη Νέα Ορλεάνη. Κάποιοι σε ξενοδοχεία, μερικοί σε μπαρ, και μερικοί, όπως ο Carney, σε συνηθισμένα σπίτια της Νέας Ορλεάνης.