Επισκέψεις στη Νέα Ορλεάνη τον Ιούνιο: Τι πρέπει να ξέρετε

Ιούνιος στη Νέα Ορλεάνη σημαίνει ότι είναι επίσημα το καλοκαίρι, και ναι, είναι ζεστό ζεστό. Και όχι, δεν είναι μια ξηρή θερμότητα - κολλώδες, τσαλακωμένο, και ακόμη και sweltering είναι επίθετα που περιγράφουν καλύτερα τον καιρό που είναι τροχαίο in.

Τούτου λεχθέντος, είναι πραγματικά ένας πολύ όμορφος μήνας για να επισκεφθείτε. Πραγματικά! Τα ξενοδοχεία φτάνουν φτηνά και αρχίζουν να προσφέρουν θερινές προσφορές, ενώ τα φεστιβάλ τοπικής γεύσης συνεχίζονται, και όσο το παίζετε σωστά (χαμηλώστε κατά τη διάρκεια της καυτής περιόδου της ημέρας, φορέστε δροσερά ρούχα και θυμηθείτε να ενυδατώσετε), εσείς 'Θα περάσετε πολύ καλά.

Αν αγαπάτε τη ζωντανή μουσική, θα βρείτε δωρεάν σειρά συναυλιών αρκετές νύχτες της εβδομάδας (παραλάβετε ένα OffBeat ή ένα Gambit όταν μπαίνετε στην πόλη για καταλόγους), και τα κλαμπ γύρω από την πόλη εξακολουθούν να χορεύουν πολύ τη νύχτα. Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες;

Μέσο υψηλό: 85 F / 29 C

Μέσος όρος χαμηλής: 66 F / 19 C

Τι να Pack

Πρόκειται να θέλετε ρούχα σε ελαφριά, άνετα, αναπνεύσιμα υφάσματα για τη διάρκεια της ημέρας. Σκεφτείτε τα παπούτσια, τα σορτς και τα μπλουζάκια, τα παντελόνια και αν θέλετε πραγματικά να ντύσετε για μια περίσταση (όπως το μεσημεριανό στο τυπικό του Antoine's ), ίσως ένα διάσημο κοστούμι.

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε κάτι έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα καπέλο με ένα χείλος είναι πολύ σημαντικό, και τα άνετα παπούτσια για το περπάτημα είναι πάντα απαραίτητα. Το αντηλιακό και το σπρέι σκουπιδιών είναι απαραίτητα, αν και μπορείτε πάντα να τα απομακρύνετε όταν φτάσετε.

Λόγω της θερμότητας, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα ξενοδοχεία τείνουν να προτιμούν τα κλιματιστικά τους που έχουν ρυθμιστεί στην Αρκτική, αν όχι λίγο πιο κρύο.

Εάν πρόκειται να είσαστε μέσα σε οποιοδήποτε σημείο, φέρτε ένα στρώμα (ένα ελαφρύ σάλι, ζακέτα ή σακάκι κάνει το τέχνασμα), επειδή η αντίθεση μπορεί να είναι συγκλονιστική.

Ιούνιος 2016 Στιγμιότυπα γεγονότων

Φεστιβάλ Oyster της Νέας Ορλεάνης (4-5 Ιουνίου) - Αυτό το ελεύθερο φεστιβάλ γιορτάζει το ταπεινό αλλά ένδοξο δίθυρο που έχει ένα σπίτι σε τόσα πολλά εικονικά πιάτα της Νέας Ορλεάνης.

(Αντιμετωπίζει επίσης την ιδέα ότι τα στρείδια μπορούν να καταναλωθούν μόνο σε μήνες που περιέχουν ένα "R".) Οι πωλητές τροφίμων και οι μουσικές σκηνές συσκευάζουν το Moonwalk και το Spanish Plaza, δίπλα στη γαλλική συνοικία και την κεντρική επιχειρηματική περιοχή παράλληλα με τον ποταμό Μισισιπή .

Vieux-To-Do: Φεστιβάλ Δημόσιας Ντομάτας, Φεστιβάλ θαλασσινών NOLA, Φεστιβάλ Λουιζιάνα Cajun / Zydeco (Ιούνιος 18-19) - Τρία ελεύθερα φεστιβάλ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν μια υπερβολή στα μέσα Ιουνίου, γιορτάζοντας μια χούφτα αγαπημένους οικιακούς θησαυρούς της Λουιζιάνας: εικονική κρεολική ντομάτα (μια ποικιλία που αναπτύχθηκε πριν από καιρό για να ανθίσει σε καλοκαιρινά καλοκαίρια της Λουιζιάνα), θαλασσινά και η μουσική Cajun και zydeco . Λαμβάνονται στη γαλλική αγορά της γαλλικής συνοικίας και στο έδαφος της γειτονικής παλιάς Νομισματοκοπείου των ΗΠΑ και κάνουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για φαγητό, περίπατο και χορό.

Ο αγώνας της ημέρας του πατέρα στο Audubon Park (19 Ιουνίου) - Πιστεύετε ή όχι, ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες που διεξάγονται στη Νέα Ορλεάνη πραγματοποιείται σε κολλώδη Ιούνιο, αλλά γιατί όχι; Εάν πρόκειται να είστε δρομέας στην NOLA, δέχεστε ότι μια καλή μερίδα του έτους, θα τρέχετε στη ζέστη. Και το New Orleans Track Club κάνει αυτό το ένα, το οποίο έχει εισόδους 2 μιλίων και μισών μιλίων, σε ένα μεγάλο πάρτι στο όμορφο πάρκο Audubon, με φαγητό και μουσική και άφθονη διασκέδαση.

Φεστιβάλ Essence (30 Ιουνίου - 3 Ιουλίου) - Αυτή η τεράστια γιορτή της σύγχρονης μαύρης μουσικής και του πολιτισμού, που φιλοξενείται από το ίδιο περιοδικό, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο πριν (ή περιλαμβάνεται) στις 4 Ιουλίου κάθε χρόνο. Μεγάλες συναυλίες, κινητοί ομιλητές, εργαστήρια, τεράστια έκθεση και περισσότεροι συμμετέχοντες στο Συνεδριακό Κέντρο Morial, στο Smoothie King Centre, στο Superdome της Mercedes-Benz και σε άλλους χώρους των Warehouse District και Central Business District. Είναι ένα τεράστιο γεγονός με κάτι για όλους, και το καλύτερο μέρος: είναι σχεδόν όλα σε εσωτερικούς χώρους, οπότε η αναπόφευκτη θερμότητα είναι σχεδόν καθόλου παράγοντας.