Πού μπορούν τα παιδιά να εθελοντικά;

Τα παιδιά του Phoenix μπορούν να συνεισφέρουν στην κοινότητά τους

Έλαβα μια μεγάλη ερώτηση από μια τοπική μαμά που θέλει να διδάξει στο γιο της κάποια πολύτιμα μαθήματα νωρίς στη ζωή.

Χαίρετε. Έχω δύο παιδιά, την κόρη μου που είναι 21 μηνών και ο γιος μου, ηλικίας 6 ετών και μισού. Η ερώτησή μου είναι ότι υπάρχουν δραστηριότητες εθελοντισμού στο Φοίνιξ για μικρά παιδιά. Προφανώς δεν είναι η κόρη μου ακόμα επειδή είναι πολύ μικρή. Αλλά αισθάνομαι ότι ο γιος μου είναι σε κατάλληλη ηλικία για να εισαχθεί στην εθελοντική εργασία. Έχει μερικές από τις ευθύνες του στο σπίτι και το σχολείο και τις παίρνει αρκετά σοβαρά (για έξι χρονών). Αλλά είμαστε μια οικογένεια κατώτερης μεσαίας τάξης και αν και δεν έχουμε πάντα πολλά να δώσουμε, ή όλα τα νεότερα παιχνίδια και παιχνίδια που μπορούν να έχουν οι συνομήλικοί τους, θέλω τα παιδιά μου να καταλάβουν ότι έχουμε πολλές ευλογίες. Και αυτό εκτιμώντας αυτό που έχουμε και δίνοντας να βοηθήσουμε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί μπορεί να οδηγήσει σε μια βαθύτερη ευτυχία που δεν μπορεί να αγοραστεί. Ξέρω ότι φαίνεται λίγο βαθιά για τα μικρά παιδιά, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να καταλάβουν γιατί αμέσως, αλλά δίνοντάς τους αυτή την εμπειρία, θα τους βοηθήσει να τα καταλάβουν όλα αργότερα στη ζωή. Έψαξα όσα και οι γνώσεις μου επιτρέπουν online και βρήκα πολλές οργανώσεις για παιδιά να προσφέρουν εθελοντικά σε άλλα κράτη, αλλά κανένας εδώ στο Φοίνιξ. Ψάχνω μόνο λίγες ώρες το μήνα ότι ίσως όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν οικογένεια για να βοηθήσουμε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί.

Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος που θέλετε να μοιραστείτε την θαυμάσια φιλοσοφία σας με το μικρό σας γιο. Ακούγεται σαν ένα σπουδαίο παιδί, και η εκμάθηση της συμπόνιας από πρώτο χέρι, εκτός από την κατοχή μιας τέτοιας φροντίδας μαμά, σίγουρα θα τον βοηθήσει να τον μορφοποιήσει σε έναν εντυπωσιακό ενήλικα. Διάφοροι τύποι ευκαιριών ήρθαν στο μυαλό.

Φυσικά, υπάρχουν γεγονότα που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του περιβάλλοντος, τη φύτευση δέντρων και άλλα , αλλά έχω την εντύπωση ότι προτιμάτε να εργάζεται με ανθρώπους με κάποιο τρόπο. Εδώ είναι πέντε σκέψεις που είχα:

  1. Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί γύρω από την πόλη που σερβίρουν γεύματα στους άστεγους ή λιγότερο τυχεροί και πάντοτε αναζητούν βοηθούς. Αν δεν μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά σε τακτική βάση, η ανάγκη είναι πάντα υψηλή γύρω από τις διακοπές .
  2. Οργανισμοί όπως η αποστολή διάσωσης Phoenix εργάζονται σε προγράμματα back-to-school, όπως γέμιση σακιδίων ή ταξινόμηση σχολικών προμηθειών.
  3. Αν έχετε μεταφορές, οποιαδήποτε οργάνωση που παραδίδει στους ηλικιωμένους ή επισκέπτεται καταλύματα ή νοσοκομεία ή ηλικιωμένους, πιθανώς δεν θα σας πειράξει ότι ο γιος σας έρχεται μαζί σας για να επισκεφθείτε. Στην ιστοσελίδα HandsOn Greater Phoenix μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες εθελοντισμού και να βελτιώσετε την αναζήτηση για εκείνους που περιλαμβάνουν παιδιά. Κάθε ευκαιρία εθελοντή θα καθορίσει περιορισμούς σχετικά με την ηλικία και εάν ένας ενήλικας πρέπει να συνοδεύει το παιδί ή όχι.
  1. Εάν ασχολείσαι με έναν τόπο λατρείας οποιουδήποτε τύπου, θα ήταν σε θέση να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα όπου ο γιος σας θα μπορούσε να εμπλακεί με τη βοήθεια άλλων.
  2. Είναι καλλιτεχνικός; Ίσως θα ήθελε να κάνει κάρτες διακοπών για παιδιά που θα έχουν έναν σκληρό χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το Ronald McDonald House έρχεται στο μυαλό.

Επειδή ο γιος σας είναι ακόμα τόσο νέος, θα πρέπει να τον συνοδεύσετε, ανεξάρτητα από το τι καταλήγετε. Ένας πόρος που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος είναι ο εθελοντικός αγώνας, όπου παρατήρησα πολλές ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύνθετης αναζήτησης για να αναζητήσετε αντικείμενα που είναι κατάλληλα για παιδιά. Καθώς πλησιάζουμε τις διακοπές, οικογένειες σαν τη δική σας που θέλουν να κάνουν κάτι ωραίο για τους άλλους εκτιμούνται πάντα.