Πολυτελή γήπεδα γκολφ στο Scottsdale

Υπάρχουν περίπου 200 γήπεδα γκολφ στη μεγαλύτερη περιοχή Φοίνιξ και συχνά μπορούμε να προτείνουμε γήπεδο γκολφ που ταιριάζει στο παιχνίδι σας .

Εδώ είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα μαθήματα γκολφ που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας όταν τους πείτε ότι παίζετε εκεί. Μπορεί καν να τρέξετε σε μια διασημότητα ή δύο. Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τα μαθήματα αυτά μπορεί να μην είναι για εσάς.

Πολλά από αυτά τα μαθήματα συνδέονται με μερικά από τα καλύτερα πολυτελή θέρετρα του Scottsdale. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον ιστότοπο του θέρετρου για πακέτα stay-and-play. Θα μπορούσαν ακόμη και να προσφέρουν απεριόριστο γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας!

Επίσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλά από τα γήπεδα γκολφ στην κοιλάδα του Ήλιου προσφέρουν ειδικές τιμές με 36 τρύπες. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χειριστείτε τη ζέστη πριν παίξετε 36 τρύπες!

Ελέγξτε τις κριτικές και τις τιμές των ξενοδοχείων για τα θέρετρα κοντά σε εξαιρετικά μαγαζιά γκολφ στο TripAdvisor.

Σημείωση: Οι τιμές που σημειώνονται είναι για την περίοδο Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου. Οι τιμές θα είναι υψηλότερες το χειμώνα και χαμηλότερες το καλοκαίρι. Ζητήστε να ρωτήσετε για το πρόγραμμα συντήρησης μαθημάτων, ειδικά τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.